Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Re: Libri që ke në duar.

Tirnity& Lara ... lere se jam ne faqet e fundit ... e akoma me dridhet shpirti kur me kalon ndonje faqe e meparshme deri sa te gjej vendin ku kam lene se lexuari ...
Vazhdimi i Triologjise del ne Shkurt 2004. Kete lajm e mora nga vete autorja ku i bera nje e-mail mbasi doja te gjeja te 3-tin gjithandej /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

Rrebeli i Albert Camus, me magjeps Camus, por kjo ese eshte vertet nje kryeveper, gjithcka mbi perpjekjet per te kuptuar boten ku jetojme e pare nga syri i nje gjeniu. Sa me shume qe lexoj aq me shume me ben per vete.

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Yjet nuk vishen keshtu- Elvira Dones

Kjo ishte me prekese se ajo qe lexova me pare ... me rri mendja tek libri 24/7 ... sikur me ka ndodhur mua gjithe ai pikellim ... :shrug: [/qb]
Cilin lexove me pare triologjin e dyte "Dite E Bardhe E Thyer"? Te dy jane fantastik por dhe shume te ndryshem.Pasi mbarova triologjin e dyte po vrisja mendjen ca teme do gjente te treshi po me mire po e mar si surprize.

Ky nje Tragjedi Amerikane qenka me verte shume i bukur.S'po me le te prek librat me dore.kam dhe romanin 2;iken provimet per lesh.

edda

Primus registratum

kur e kam lexuar per here te pare rashe ne dashuri me Klajdin :wub: ... faqet e romanit te 2 i kam lexuar kushedi sesa here dhe po aq here kam :cry: . Eshte nga ato libra qe mezi pret tia mesosh fundin. Lexim te kendshem Boby!!

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

ket jav kam marr nji liber quhet GJENET
si fillim duket i mir por esht shum vuliminioz kush
do ja dal ne krye pa le kam dhe per t'msuar /pf/images/graemlins/smile.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Yjet nuk vishen keshtu- Elvira Dones

Kjo ishte me prekese se ajo qe lexova me pare ... me rri mendja tek libri 24/7 ... sikur me ka ndodhur mua gjithe ai pikellim ... :shrug: [/qb]
Cilin lexove me pare triologjin e dyte "Dite E Bardhe E Thyer"? Te dy jane fantastik por dhe shume te ndryshem.Pasi mbarova triologjin e dyte po vrisja mendjen ca teme do gjente te treshi po me mire po e mar si surprize.

Ky nje Tragjedi Amerikane qenka me verte shume i bukur.S'po me le te prek librat me dore.kam dhe romanin 2;iken provimet per lesh. [/qb]
Une do te rekomandoja te mos e lexoje romanin e dyte. une e lexova te parin per 2-3 dite te dytin me vone per gati nje dite se doja te dija perfundimin po u bera pishman qe e lexova /pf/images/graemlins/frown.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Boby:

Ky nje Tragjedi Amerikane qenka me verte shume i bukur.S'po me le te prek librat me dore.kam dhe romanin 2;iken provimet per lesh. [/QB]
I lexova pak mbrapsht Boby ... lexova te dytin pastaj te parin ... me ra radha e tille se te dytin kisha neper duar ... te parin me vone e bera kerkese( demand /pf/images/graemlins/tongue.gif ) te ma gjenin ne cdo cep ... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sa per te 3'tin me c'me tha autorja ... ska te beje fare me shqiptaret... ceshtja zhvillohet me te huaj ... vetem 10-15 faqe flitet per nje shqiptare e aq ...
:wave: :kiss:

bolonjezja

Primus registratum

dhe mua me pelqene shume ,jashtezakonisht librat,dmthne te lexoj....por kam ca muaj qe nuk kam mundesi te kap gje me dorese me marrin teper kohe librat e universitetit... :book:

Florus

Forumium maestatis

Paradigmi di programmazione...
nuk ja keshilloj asnjeriu /pf/images/graemlins/frown.gif

bolonjezja

Primus registratum

eshte me mire se te shohesh gjithe diten qeliza....jojojo se ne fund te fundit s'e mendoj keshtu...po do me pelqente te lexoja ndonje gje jashte atyre librave qe DUHET te lexoj... :book:

Florus

Forumium maestatis

Do me pelqente qe ne kohen e lire ndonjehere te lexoja Gjenetiken sa per te kaluar kohen... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bolonjezja

Primus registratum

ta sugjeroj me te vertete se eshte nje nga librat me te bukur e me interesant qe kam lexuar e studiuar ndonjehere... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ec aty

Primus registratum

libri qe po lexoj kte moment:diritto amministrativo. nuk jua keshilloj me mire se e di qe do i hyni shkolles pastaj

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb] Great Gatsby, nga Scott Fitsgerald [/qb]
Great Book, ma rekomanduan para tre vjetesh dhe e lexova, me pelqeu shume.

uni20077

Primus registratum

La ricerca della verita- i Antonio Livi-t.

Tenzot Trinitar kunder mythologiis islamicke+hebraicke /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

i promessi sposi .....dhe jam une vete qe vendosa ta lexoj :smash: :smash: , ça i bera vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Silviola

Primus registratum

La storia della tortura (per te 50/en here) bashkarisht me "Gabimet e Veshkaushit"...
Me mire nuk ka!!

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb]
Fillimisht postuar nga Anabela03:
[qb] Great Gatsby, nga Scott Fitsgerald [/qb]
Great Book, ma rekomanduan para tre vjetesh dhe e lexova, me pelqeu shume. [/qb]
Dhe great film to /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Filmi ne krahasim me librin eshte 0000000.

Status
Not open for further replies.