Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

toro_loco

Forumium praecox

Mbarova librin Magdalena te Angela Hunt.
Ishte nje histori terheqese ne te cilen
pershkruhej jeta e Maria Magdalenes e pare
kendveshtrimin e autores. Ua sugjeroj.
Tani kam ne dore "Alkimisti" i Paulo Cuelhos.

karamel

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fillimisht postuar nga Organza:
:) sapo mbarova " njembedhjete minuta" te Paulo Coehlo, filsite per nje histori banale ( mendimet, jeta dhe dilemat e nje prostitute braziliane qe jeton ne gjeneve) por e shkrujtur bukur ndodnjeher edhe prekese.

[/ QUOTE ]

S'ka asnji gja te cuditshem qe historia e librit asht banale. Kjo asht tipike e Coelhos, perqendrohet me teper tek idete, tek pershkrimi i detajeve (sidomos kur flitet per ndjenjat) sesa tek "substanca".

"Pretty woman" akoma nuk e kane ba liber /pf/images/graemlins/laugh.gif

T'keshilloj librat e Marquezit nese te pelqejne historite jo banale. /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Faktikisht historia e brazilianes alla "Pretty Woman" mbaron ( she's soo lucky !!! ).Edhe pse stili i Coelhos me pelqen dhe shkruan mire, e lexova me shume perbuzje librin e tij.

PS: faleminderit per suggjerimin : )

regisa

Primus registratum

RRuga e trendafilave
Roman i Brunilda Zallmit eshte nje shkrimtare megjithese e re pershkruan realitetin e tanishem ne Shqiperi.Eshte vertet shkrimtare e zonja

M

Mortal

Guest

Une sapo mora te lexoj The Summons- John Grisham

Me pelqen ky shkrimtar.

M

Mortal

Guest

Hey Llapaqeni /pf/images/graemlins/smile.gif

M

Mortal

Guest

Mjau /pf/images/graemlins/laugh.gif...mire. Ja po pres te mbaroje punen per sot. Tine mire?

Libri cfare tematike ka? /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

ala me dhimje koke/pf/images/graemlins/angel.gifP

flet per reagimet dhe paragjykimet qe ka personeli i ambasades se nje organizate nderkombetare dhe mardhenia qe krijon nje nepunes shqipetar me stafin e kesaj ambasade..

liber interesant

I love new york

Primus registratum

kam 3 libra qe i bleva sot /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif dhe mezi pres t'i hypi trenit e te lexoj...

1. Confessions of a naughty mommy /pf/images/graemlins/laugh.gif
2.The memory keeper's daughter /pf/images/graemlins/thumbsup.gif (kete mezi pres ta filloj)
3. The best American short stories (2006)

^Res-Cogitans^

Primus registratum

carlos ruis zafon - hija e eres

[/ QUOTE ]

Kjo rryma "noir" s'me ka terhequr ndonje her,klasike strickt qe jam, por ky liber vertet meriton /pf/images/graemlins/smile.gif .
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif sugjerim , maçok .

Jane

Primus registratum

1."diritto privato"
2."la notte prima degli esami" ... è bellisimo...

Sirena

Primus registratum

Para 2 ditesh bleva "1984" nga George Orwell...nuk dija si ti thoja dikujt qe nuk e kam lexuar dhe keshtu do ta mashtroj sy per sy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Are you somebody? nga Nuala O'Faolain

"A lovely and complex mosaic out of the moments that make up a life as it is being lived" USA Today
"She stirs up love with a long spoon....You don't want the book to end: it glows with compassion, and you want more, more because you know this is a fine wine of a life, richer as it ages" - Frank McCourt

Eshte autobiografia e Nualas, qe eshte nje nga gazetaret dhe TV producers me emer tani ne Dublin. (in her late 50s)

alinos

Forumium maestatis

Para 2 ditesh bleva "1984" nga George Orwell...nuk dija si ti thoja dikujt qe nuk e kam lexuar dhe keshtu do ta mashtroj sy per sy /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

do kuptosh se nga ka ardhur ajo reality i quajtur Grande Fratello [Big Brother] dhe perkufizimi me i bukur i lirise:

Freedom is to say that 2 + 2 = 5!

Mrekulli!

Une vete mbarova "The importance of being Earnest" nga Oscar Wilde. Jam e cuhabisur!

Tani po lexoj "Zahiri" nga Coelho dhe po me zgjon deshira te vjetra dhe endrra te reja... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

alinos

Forumium maestatis

refenja me nderkombetar - ylljet alicka

[/ QUOTE ]

si duket? Ia vlen ta blesh?

Status
Not open for further replies.