Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

true confidental

Forumium maestatis
Re: Re: Libri që ke në duar.

Parfumi ...Patrick Suskind .....sot lexova faqet e fundit ...ajo qe me la ishte nje ndjenje neverie, peshtirje, cudie, perralle, te pamundure , iluzive,stili, shperberjeje por asnje ndjenje bukurie at all ......
lol, dhe e kisha dhurate nga nje forumist ...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

une kam Us and People magazines /pf/images/graemlins/laugh.gif
jane great per ne metro, dhe me ne fund po familiarizohem pak me thashethemet e stareve /pf/images/graemlins/laugh.gif kush po ndahet me ke e kush po martohet me ke...shume interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif jua keshilloj...

teab

Primus registratum

"Capitalism at the Crossroads" nga Stuart L. Hart - light reading before bed time /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dotesa

Primus registratum

"une jam e kuqja" orhan pamuk
te ben per vete dhe do ta mbarosh menjehere

M

Mortal

Guest

"Is Paris burning?- Larry Collins dhe Dominique Lapierre i vitit 1965...

^^MIA^^

Forumium maestatis

Dashuria e Mitjas _ Ivan Bunin fitues i cmimit Nobel. Liber me novela dhe shume terheqes.Ja u keshilloj.Kam preference te vecante per letersine ruse.

teab

Primus registratum

The World's best cities! - Liber shume terheqes sepse ka foto dhe pershkrime per 200 qytete te botes te cilet duhen vizituar. Ndermjet tyre eshte edhe Tirana! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

llapaqeni

Primus registratum

vallai ka nja 1 muaj e ca qe skom ble asnje liber kshu qe kush me thot nopi liber interesant do ja dija per nder

pppppaa

Primus registratum

Po pse borxh...??? Une them te ta ....shes... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(Kush e gjen se nga jam une..??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Status
Not open for further replies.