Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

karamel

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

kisha nje pytje per ato qe e kane lexuar: ne fund kur ti vdesi goca qe do, do te martohet me ne te ardhme ai cuni?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jetes asnjehere nuk i dihet si i vjen rrjedha.Po te isha Alkimisti do thoja qe njeriu pavarsisht pengesave qe has ai kerkon te arrije Legjenden Vetjake dhe ndoshta vdekja e gruas qe ai dashuronte nuk tregon se ai e permbushi ate.Fati eshte i shkruar.Per mua pyetja e duhur duhej te ishte : A do dashurohej me ky njeri me femer tjeter?!
Dhe per kete do mendoja qe asnjehere sdo dashuronte sic dashuroi femren e tij te jetes dhe pavarsisht cka leme pas ajo qe duhet te bejme eshte te shohim perpara per te permbushur Legjenden tone Vetjake.

Ata qe kane lexuar Alkimistin mos me denofshi per kte shkrim /pf/images/graemlins/laugh.gif

makuciko

Forumium praecox

S'te kuptoj fort mire, ORGANZA.Pyet nese do dashuroje perseri "ai cuni", apo thjesht a "do martohet"?

makuciko

Forumium praecox

Edhe pse nuk e kam lexuar Alkimistin, them qe ke plotesisht te drejte ne fjaline e fundit.Eshte (gati) e pamundur te dashurosh serish kur humbet dashurine e pare pavaresisht per c'lloj arsyeje, por jeta vazhdon ... Kjo eshte nje teme e gjaaaate, ndaj po e mbyll. Edhe njehere LiPS, jam 100% me mendimin tend per pjesen paslibrore.

karamel

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
S'te kuptoj fort mire, ORGANZA.Pyet nese do dashuroje perseri "ai cuni", apo thjesht a "do martohet"?

[/ QUOTE ]

yeah e para : a ka per te dashur me te te ardhme ai cuni sic deshi gocen qe i vdiq?

PS: thanks per pergjigjen lips, edhe pse eshte opinioni i nje mashkulli qe me intereson, mundesisht.

PS again: se besoj te ishte e para.

karamel

Primus registratum

: ) thjesht pasi meshkujt kane tjeter llogjike, shume te ndyshme nga e jona

makuciko

Forumium praecox

Nese do mendimin tim , t'a them te prere. Jo! Dashuria e VERTETE krijon (sidomos) tek burri nje shembellim te tille ideal, qe s'mund te perseritet e ca me pak te tejkalohet ne realitet. Shtoji kesaj dhimbjen qe le humbja e dashurise se pare...

Erind

Forumium maestatis

Shir, jam nga fundi /pf/images/graemlins/smile.gif

ps. pershtypja ime, apo jemi nje cike "Kunderista" ne /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

Na u be "semundje" ketu ne forum, se te lind kurioziteti kur e sheh qe eshte i lexuar e i diskutuar /pf/images/graemlins/smile.gif
Si je ti? /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Jose Samarago - "Perendia Dorace"
Pasi ta lexoj s'do ju them gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.