Re: Libri që ke në duar.

Status
Not open for further replies.

Fioralbina

Primus registratum

"Vivere è scegliere" - Sergio Ricossa
Scritti di Libertà - Il Liberismo come ideologia della vita

hhmmm Shqip besoj "Te jetosh eshte te zgjedhesh"
Shkrime lirie - Liberizmi si ideologji e jetes /pf/images/graemlins/confused.gif

Shum interesant /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

kam lexu origjinalin "l'homme qui rit" (njeriu q1 qesh) V.Hugo
ka ndryshim me at' q1 kisha lexu dikur n'shkoder (perkthim i robert shvarc).
i mrekullushem, i papersritshem.

Mishi asht HI, shpirti asht FLAKE. ahh hygo...!!!

gjithashtu ecce homo - nietzsche.
cfar komentit i jepet ktij?

ladouce2005

Primus registratum

Kam tre libra ne dore njekohesisht, dhe me ndodh shume rralle te miksoj ne fakt, por...
Mark Levi me "Heren tjeter" (a la prochaine fois)qe eshte gjithmone i thjeshte e i dashur me shpirtin kaq romantik qe ka.
GMAT /pf/images/graemlins/laugh.gif per te mbushur koken me me shume info mbi numrat...kete e kam me detyrim e percaktim /pf/images/graemlins/laugh.gif
...dhe libri me kontraversal i eres tone (thone ketu) Flower's bed!!!! nga Antoine "inch" Thomas...
Krejt rastesisht ja pashe dikujt qe e lexonte ne metro, lexova shkarazi nja 3-4 rrjeshta dhe u shokova /pf/images/graemlins/eek.gif aq sa e bleva e po e lexoj /pf/images/graemlins/laugh.gif. Pa koment /pf/images/graemlins/smile.gif !

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Re: Libri që ke në duar.

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une kam botimin e vitit 2000, dhe lidhja nuk eshte aspak e keqe dhe per me teper gabimet ne shtyp.
Korde, do t'ken dhuru stoqet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

O robi keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sejko 2000 thote nga pas...hmmmm dhe e keqja eshte se une dikur kam blere cdo gje te Sejkos pasi ishin teper cilesore, por ky s'ishte gje, kam dhe pjesen tjeter te triptikut te ketij ne fjale, pas 6 muajsh do i lexoj e te thom po ti mos me zhvillo ndjenjen e persekutimit se s'e kam ne gjak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani kam disa zhanre interesant ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif disa libra per Game theory si Gibbons, Kreps, Osbourn etj si dhe nje qe mezi po pres ta lexoj sonte nga Aurel Plasar, Rrembimi i Europes....

Hajt me t'mira Blendo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P.s. LD /pf/images/graemlins/kiss.gif

capuni

Primus registratum

GMAT /pf/images/graemlins/laugh.gif per te mbushur koken me me shume info mbi numrat...kete e kam me detyrim e percaktim /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...harro t'gjitha ligjet matematikore qe ke mesuar per 16 vjet -- dhe ky "libri" behet me i thjesht.

ladouce2005

Primus registratum

Puna eshte se me jane ngulitur aq keq ne koke, sa duhet te nderroj koken /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca behet nga ty? Gati per France?

Indulgence

Primus registratum

Yyyyyyy!!! GMAT?!!!! /pf/images/graemlins/eek.gif Paske pas byçë ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

capuni

Primus registratum

Puna eshte se me jane ngulitur aq keq ne koke, sa duhet te nderroj koken /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca behet nga ty? Gati per France?

[/ QUOTE ]

...futi nja 2 Red Bull 10 minuta para se t'hysh ne provim, edhe do te dridhen duart per 4 ore rresht -- po do dalesh mire. /pf/images/graemlins/booki.gif

Persa i perket frances, kisha ne duar librin "The Idiot's Guide To French", por pasi lexova 2 faqet e para, e kuptova qe m'duhet te blej "The Idiot's Guide To The Idiot's Guide To French." /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum
Re: Re: Libri që ke në duar.

/pf/images/graemlins/lol.gif Indo, po i stimuloj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Capuni, rrofsh per keshillen e kujdes me librat per Francen. Mos i beso shume reklames /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

nderkoh' q1 mbeta pa libra, rilexova "the outsider" - Albert Camus dhe gjeta vlera t'reja...

lexova vllimin e permbledhjeve letrare te William Blake. Kam vu re se Jim Morrison asht mbshtet plot te ai n'krijimet e tija, edhe pse kane kene origjinale.

po ashtu kam lexu LIGHT MY FIRE - My life with THE DOORS by Ray Manzarek. e kam adhuru eksperiencen q1 m'ka dhane ne detaje te "the doors" e ne vecanti te Jim Morrison /pf/images/graemlins/wub.gif

kam n'dore Markezin. (love in the time of cholera). sa e kam fillu, prandej a plus tarde ...

alinos

Forumium maestatis

Hannah Arendt
Human Condition - perkufizimi mbi dashurine me la pa fjale edhe pse i kishte kushtu vetem nje paragraf.

Vazhdoj te lexoj ese nga
Ay Rand - Phylosophy: Who needs it

Si edhe po lexoj historine e Malik Solankes, profesorit te filozofise qe eshte vetesyrgjynosur ne New York ne librin "Furia" te Salman Rushdie! Po mbes pa fjale! Malik ma kujton veten ne ca momente ne menyre rrenqethese, edhe pse une s'kam filluar te shaj ndyre rrugeve e restoranteve!

Sapo kam mbaruar "Immortality" nga Kundera, qe sipas meje duhet ta lexoje gjithkush! Edhe pse kam frike se jo te gjithe do ta kuptojne. Isha tuj qa tek disa pjese! E verteta ka filluar te me beje per te qare!

ladouce2005

Primus registratum

"The maze maker" - Michael Ayrton
Prezantimi thote: "Ky liber eshte prove e pushtetit te miteve klasike ne rizgjimin e interesit dhe imagjinates se mendjes se shekullit te 20-te"

Status
Not open for further replies.