dolcettina
Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave
kondrapedali nje bullit desha pak
kondrapedali nje bullit desha pak
E kur ke ardh ti naiher amon ke Lokali im ... Mase ke qen kur skom qen un se sa kohe qe jam un ska pas nai rreshkitje femre prej Tavoline ...Birrat i pi une po ishte vone dje dhe pertoja me cu menderen deri n frigorifer ne i futa i got birre me vere qe e kisha m Tavolin ... MIrdita iher knej piplla si po ja kaloni juve se una u trasha m pun ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Hi te gjitheve qe jeni e s'jeni per momentin.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedo ,pse nuk te pelqejne ty birrat kanadeze.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Mere nje nga ato aty lart ,se jane te ruajtura ne frigorifer per te gjithe klientat e klubit.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per punen e femrave ,dhe une e atij mendimi jam .. Kane filluar te gjuajne me keq se cunat ,sidomos aty ku punon ti :tipsy: ta qaj hallin .Jane bere shume te poshtra :smash: Nuk guxo te ulesh vete i dyte ne tavoline ,se te gjuajne ashtu dyshe sic je.. :shrug: .U ka plasur cipa fare,Njera para 2 ditesh sa nuk me ra siper tavolines dhe gjithe kjo se u be me shume kureshtare nga indiferenca jone.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa per Uje kemi lanen ne qe na Knoq ...Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] solla pak det te freskoheni se ne nga jugu nuk e kemi zakon te vime duar bosh :goofy: [/qb]
Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] t'ju rroj lana qe eshte be me e bukur se ju[/qb]
cila mo lana apo une?Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] t'ju rroj lana qe eshte be me e bukur se ju[/qb]
![]()
Kjo do jete nga greqia [/qb]