eHE . E Kom pa Arjelen ke Plazhi po ishte ora 12 e Notes ne nuk ishte Lakuriq . plus qe ate kohe isha full me femra me brek ne sutjena ne m kishte mor malli me pa Femra me Pantallona ne Funde ...Dopie t jashtme un kom tere kohes se mi sjellin nga jashte disa nga pijet qe konsumojme knejna po ti m thuj cere LLoji ...Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] e du dopje te jashtem une, prandaj i bere syte nati kur pe arjelen tek plazhi :lol: [/qb]
Sa t dush e lal.MIrmjesi iher t gjithve Knejna ...Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] ore mire do besh te ma japesh 1 redbull sot ti mua se kam 2 net qe nuk fle dhe ky redbulli te jep energji thone, ishallah se jam bere si e shushatur /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Puno mi goc ku Ti Cosh ...Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] mjesi me verbove me keto shkronjat, 1 redbull mjafton se me shume hajd te mbahem une gjithe ato energji ku ti coj :lol: [/qb]
E Mir .M ndihmo t bojm icik pazarin se m vun me bo darken m shpi...Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] jam pa pune tani[/qb]
Ou .Po me Honger ne me i hudh Kanacet e birrave sa anej Knej i bo ti e ?????????????? JEp ti pra shembullin e Pare ... MIrdita iher t gjithve ka jeni ka sjeni ... MOira Fantazia pretty Arjela ka bohen me ne vashat qe harrova t m falin ...Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ça i paskan bo klubit kto :smash: . Po t'paktën kur maroni puni pastroni ër derra se s'ja u k a njeri për borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Ahere un jom n Pune po un u SHerbej Vashave SumPatike ...Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] miredita , he ka na i cik servis sot, kush eshte ai shipatik qe do sherbej 1 shipatike/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]