Re: Klubi i tironsave

ere

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

vallaj o Tedo mire do me bente 1 dopio mua qe te vi ne vete :thumbsup:

ARJELA

Primus registratum

o nji akulole ktu Fantazy
jam ne pritje tedikujt me mbo shoqeri

Kontre rrofsh je i modh :kiss:

ARJELA

Primus registratum

rrofsh o zemla je si engjell flm.
me qe ke zemren e modhe du tma besh nji nesss coffe te ftoht :kiss: se kom me dal sonte ne pary me qe esht fund jave
ciao rrush ja kalofsh bukur knej nga Klubi :kiss: :kiss:

ere

Primus registratum

posi nessc...straight away, me qafsh ku do dalesh sonte, cfare do veshesh?? :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita piplla . si po ja kaloni Knejna ... Pretty dopien cere lloji do ..Ne Arjela sot do veshe ato Citjonet e Zeza ne i Pal Kpuc t bardha me Ate Xhamadonin Blu qe kishte mor vjet kur ishte n Plazh ...

ere

Primus registratum

e du dopje te jashtem une, prandaj i bere syte na :eek: ti kur pe arjelen tek plazhi :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] e du dopje te jashtem une, prandaj i bere syte na :eek: ti kur pe arjelen tek plazhi :lol: [/qb]
eHE . E Kom pa Arjelen ke Plazhi po ishte ora 12 e Notes ne nuk ishte Lakuriq . plus qe ate kohe isha full me femra me brek ne sutjena ne m kishte mor malli me pa Femra me Pantallona ne Funde ...Dopie t jashtme un kom tere kohes se mi sjellin nga jashte disa nga pijet qe konsumojme knejna po ti m thuj cere LLoji ...

ere

Primus registratum

smirof white, flm shume. sot eshte e djele dhe nuk duhet te pi shume :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Po Pse i REdbull Nuk e do me Kte VOdken ti e ???MIrdita iher t gjithve knejna ...

ere

Primus registratum

ore mire do besh te ma japesh 1 redbull sot ti mua se kam 2 net qe nuk fle dhe ky redbulli te jep energji thone, ishallah se jam bere si e shushatur /pf/images/graemlins/blush.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ore mire do besh te ma japesh 1 redbull sot ti mua se kam 2 net qe nuk fle dhe ky redbulli te jep energji thone, ishallah se jam bere si e shushatur /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Sa t dush e lal.MIrmjesi iher t gjithve Knejna ...

ere

Primus registratum

mjesi me verbove me keto shkronjat, 1 redbull mjafton se me shume hajd te mbahem une gjithe ato energji ku ti coj :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] mjesi me verbove me keto shkronjat, 1 redbull mjafton se me shume hajd te mbahem une gjithe ato energji ku ti coj :lol: [/qb]
Puno mi goc ku Ti Cosh ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça i paskan bo klubit kto :smash: . Po t'paktën kur maroni puni pastroni ër derra se s'ja u k a njeri për borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ça i paskan bo klubit kto :smash: . Po t'paktën kur maroni puni pastroni ër derra se s'ja u k a njeri për borxh /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Ou .Po me Honger ne me i hudh Kanacet e birrave sa anej Knej i bo ti e ?????????????? JEp ti pra shembullin e Pare ... MIrdita iher t gjithve ka jeni ka sjeni ... MOira Fantazia pretty Arjela ka bohen me ne vashat qe harrova t m falin ...

ere

Primus registratum

miredita , he ka na i cik servis sot, kush eshte ai shipatik qe do sherbej 1 shipatike :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] miredita , he ka na i cik servis sot, kush eshte ai shipatik qe do sherbej 1 shipatike :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ahere un jom n Pune po un u SHerbej Vashave SumPatike ...