Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/wink.gif Kondre sh.xhentil.. :kiss:
More po peshku nga behet ,mos ka ngecur me ndonje rrjete klandestine..? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

S´kishte Birra ketej sot.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Buko%20Obstsalat%209,5.jpg

:wave: Klubista..

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, do rrëfehesh ti se ka ke qen e ça ke bo apo do me t'i qit me dhun bëmat?
Merre i birr aty nolt e nisja ka tregimet e peshkut /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:wave:

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher PIplla knejna . Si po ja kaloni knejna ... KOndre sa per Cifte t forta ne t Buta un sgrricem asiher . Po jan vet Vashat qe dun muhabet .Un jom n Krye t Detyres dhe n pun sperzihem kurre Detyra ime eshte ti kenaq t gjith klientat . Ciftet e forta nuk bojn gjo se skan ca t m bojn mu po duhet me ja bo asaj qe kan n krah . Mas pune jam i lire gjithmone ... Peshku ka hup fare as tel sma ngre ... Birra t mira t lira ka knej ka lagja meqe ra llafi ...

:wave: Hi te gjitheve qe jeni e s'jeni per momentin.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedo ,pse nuk te pelqejne ty birrat kanadeze.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Mere nje nga ato aty lart ,se jane te ruajtura ne frigorifer per te gjithe klientat e klubit.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per punen e femrave ,dhe une e atij mendimi jam .. Kane filluar te gjuajne me keq se cunat ,sidomos aty ku punon ti :tipsy: ta qaj hallin .Jane bere shume te poshtra :smash: Nuk guxo te ulesh vete i dyte ne tavoline ,se te gjuajne ashtu dyshe sic je.. :shrug: .U ka plasur cipa fare,Njera para 2 ditesh sa nuk me ra siper tavolines dhe gjithe kjo se u be me shume kureshtare nga indiferenca jone.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E shef ça të gje kur nuk ja var tjetrës? /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhet me ja var ka içik se gjynof ene tjetra. Kështu të paktën i përkëdhelet sedra :goofy: .

Tedo, nuk thash gjo un ër lal, vet ti e ke thon içik ma nolt. Un tashti nuk i maj men llaf për llaf ça ke thon ti kshuqë m'lejohen ca ndryshime t'vogla /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Peshku që thoni juve ishte dje knej po nuk denjoi me thon nai llaf. Ose nuk ka qen vetëm (e ka pas kap gruja për veshi me i llaf) ose ka pa nanji n'forum që s'ka dash me i fol /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Hajt shnet e t'mira e mos u zhdukni kaq shpesh :wave: .

Sa i egerr qenke bere mo kondre... :tipsy: Ku e gjete gjithe ate cekic te madh..?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ketu kane humbur te gjithe ,mere me mend akoma nuk jane konsumuar birrat e tua.. :shrug:
A i pime vete ato dhe i japim fund ketij muhabeti...
Ja dhe nje pako tapatina.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ruffles-PC-AD.jpg

Gez... /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Gëz Moire. Shyqyr që kalo ti kaiher ke Klubi se nryshe do rrijsha gjith ditën tu bo muhabet me kamarieren /pf/images/graemlins/laugh.gif .
I pijm me fun birrat, hajm patatinet ene i fusim i xhiro sa me shkryth komët /pf/images/graemlins/wink.gif .
Sot jom edhe içik si i mallëngjym se filloi çuni shkollën e kom nevoj me fol içik :devil: (jom i mallëngjym se kjo trego që jom tu u plak /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Hi te gjitheve qe jeni e s'jeni per momentin.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Tedo ,pse nuk te pelqejne ty birrat kanadeze.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ?Mere nje nga ato aty lart ,se jane te ruajtura ne frigorifer per te gjithe klientat e klubit.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per punen e femrave ,dhe une e atij mendimi jam .. Kane filluar te gjuajne me keq se cunat ,sidomos aty ku punon ti :tipsy: ta qaj hallin .Jane bere shume te poshtra :smash: Nuk guxo te ulesh vete i dyte ne tavoline ,se te gjuajne ashtu dyshe sic je.. :shrug: .U ka plasur cipa fare,Njera para 2 ditesh sa nuk me ra siper tavolines dhe gjithe kjo se u be me shume kureshtare nga indiferenca jone.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kur ke ardh ti naiher amon ke Lokali im ... Mase ke qen kur skom qen un se sa kohe qe jam un ska pas nai rreshkitje femre prej Tavoline ...Birrat i pi une po ishte vone dje dhe pertoja me cu menderen deri n frigorifer ne i futa i got birre me vere qe e kisha m Tavolin ... MIrdita iher knej piplla si po ja kaloni juve se una u trasha m pun ...

ere

Primus registratum

po une ca kerkoj ketu , une sjam tironce, me falni figura :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Figur je ne ti mi prety. Masnej ktu i pranojm ka gjith veni. Kot se qujm Tironën metropol t'Shqipnis /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

ere

Primus registratum

solla pak det te freskoheni se ne nga jugu nuk e kemi zakon te vime duar bosh :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga pretty_girl:
[qb] solla pak det te freskoheni se ne nga jugu nuk e kemi zakon te vime duar bosh :goofy: [/qb]
Sa per Uje kemi lanen ne qe na Knoq ...

Guest

O Peshko..c´eshte kjo e hyme n´Klub keshtu... :confused:
A thua se e ke hap ti, ket´Klub..(Teme,me nje fjale).. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pak se e na e le,Klubin n´falimentim,por as te bi n´men me pyt,si shkojne hallet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Mireseerdhe.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Kondra,s´ka pas me ke me u gric.. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ka qen´ rehat..
"Si veshka mes dhjamit.." /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: