Re: Klubi i tironsave

ARJELA

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Yllke te pelqeu mi ehh shih kush e sjell Moira ajo i bon kto pun hajt porosit edhe ti njo ta sjell ajo
hajt pafshim :kiss:

assassino26

Primus registratum

Mroma te gjitheve...
:kiss: :kiss: Te gjithe gocave :wave:
Tedo,te rre menja qe ma ke fut...UNe plako lahem ne det qysh ne janar.Javen e pare te janarit e bej sefte ujin sikur edhe minus te jete temperatura.Neser do jem anej.Po te ra rruga anej nga Bisht palla ose Golemi me bej 1 cerre edhe ec te hash peshk.
Ku e lame muhabetin???
Ahh po... :kiss: Moira.Ti e di qe te kam sh xhan
Ariela si je ti shpirti ime.Nqs denohet ai qe te le pa gjume ti duhet te denohesh shume rende.Kam gjithe javen qe nuk fle duke menduar per syte e tu te shkruar.Sidoqofte nuk dua te te denoj,vetem nqs quan denim disa puthje qe i pretendoj prej teje. :wub:
:wub: Njona qe e di vete
Pershendetje te gjitheve puthje te gjithave

:wave: Mirembrema kalamaja ,do te pijme ndonje gje te ftohte ,se erdhi weekendi dhe po na gjen esell.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Campari.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Mirembrema kalamaja ,do te pijme ndonje gje te ftohte ,se erdhi weekendi dhe po na gjen esell.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Campari.jpg
[/qb]
Ylli ca do pish ti se mua me mjafton ajo shishja e kamparit /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Ok ,po sjell nje tjeter per vete.. :devil:
ca-printad-01.jpg
[/qb]
Mire qe me paskan qit ne foto nga pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Mirmengjesni :wave: ,ca bohet nga kjo lagjja knej,s'me bani ment apo ma keni haru emrin fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Haj pra Moira na qeras me manji gjo ,mos ri aty mbrapa pemes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde mikpritje hajde....... :tipsy:

nikos_asas

Primus registratum

Mir se te gjeta ylli :wave:
E shyqyr qe e solle koken .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa me thuj ca po beje mbas banakut /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po kerkoja nje qese miell.. :devil: ,duhet t'i kishte tepru peshkur nga mbreme .. :devil: Jam duke bere byrek... :tipsy:
Po ti nga brodhe ate shpirtin tat?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Obobo u tremb kjo u fut prap mbas banakut /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Moira ste doli mjelli ?hahahahah

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ngela tek peta e fundit.... :tipsy:
Hi klubi.. :wave: Si e kaluat 1 Majin....??

:rolleyes: E pse no coment...? :tipsy:
Une po thoja nga humbe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ti paske qene dado e 2 kalamojave te medhenj.. :devil:
Ok.... :wave: eja te pish ndonje gote se te paska dale shpirti per pak.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
CUP-JUICE.gif

:tipsy: O Zeqo ,po nuk je tek tema "Dua nuse",e pastaj ku merret vesh ketu ,kush eshte me rrenje Tironcish .. :idea: Peshku e di qe eshte tironc dembabadem :tipsy: edhe Tedi,per kondren nuk e vej doren ne zjarr.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kaq di une ,te ndihmoj dot... :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif ??

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire. ja ke fut kot. Peshku nuk o tironc denbabaden /pf/images/graemlins/tongue.gif , kurse Kondra o i perzim. Masnej Zeqo pyti per gocat m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif .

E ca keni ngatarru juve i her knej ka lagja Tironcave? A keni pi, a keni dhi, a keni ... /pf/images/graemlins/laugh.gif gjo?

Kush po ma bje mu i got ka ai longu qe kom qef un?

Gocat :kiss: :kiss: :kiss:

Cunat t'hikin e te pirdhen /pf/images/graemlins/laugh.gif