Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

ohohohho,u kenaqa...Me ne fund qeka xef cik klubi.Helbete eshte duke ardh vera.
Nejse,befshi qeif kete fundjave te gjithe :wave:
Moire,amon mi amon se je bo si komandanti qe iken me sherbim /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti mi paske sherbimet anej nga byth verdhet edhe helbete rruge e gjate,do te te merzitet ai robi qe te pret knej edhe si dihet...Do e beje edhe ai si ata qe nuk presin dot gjate :devil: A m'kuptoveeeeeee.....Por ti mos u merzit se na ke ne,po deshe te hakmerresh numrin tim te telefonit e ke :rockband:
Kondre amon mer amon se t'kom morr shume inat...Cik te kom pas,por tani te kom more me shume...Si o burre i dheut nuk le femer ne klub pa flirtu me te...Me le edhe mu icik rralle o burre i dheut se une ja kam pas ken i pari ktu :idea:
Tusho ndihmesguzhinieret i ke marre me vete?????
Ylit timeeeeeeee :kiss: :wub: dhe gjithe te tjerave :kiss:

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Mrama klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Moirush si shume je tuj ma dredh me ket Kondrapidalin :rolleyes: mos mu justifiko tash si zakonisht me mungesat q1 kam ba :smash:

Nejse te fali une prape :kiss:
Fantazija e Gishteza :kiss: [/qb]
Per nje cast me ndali zemra
ishe ti... :wub: :rockband:
Tush ti m'a din mua ,kengen t'a kendoj ty ,per te kercyer....eh... :devil: Mirseerdhe ylli...e kam ndier mungesen tende -shiko tek "Kot me lidhje..."

:wave: Klubi ,ka lezet keshtu kur mblidhen amelcinat e klubit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshku , :wub: time e kam gjithnje ne krah me nje zinxhir te punuar nga mjeshterit e gjithe botes ,pak nga pak i kam vene cdo hallke ne cdo rruge ...upss...se mos me degjon e' ma lidhi pas qafe :devil:
Tani pine te gjthe per qefin tim se sot eshte dita ime me fat.. :rockband:
coctail.bar.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Klubi ,ka lezet keshtu kur mblidhen amelcinat e klubit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshku , :wub: time e kam gjithnje ne krah me nje zinxhir te punuar nga mjeshterit e gjithe botes ,pak nga pak i kam vene cdo hallke ne cdo rruge ...upss...se mos me degjon e' ma lidhi pas qafe :devil:
Tani pine te gjthe per qefin tim se sot eshte dita ime me fat.. :rockband:
coctail.bar.jpg
[/qb]
Thone qe fat ke o ne pare,o ne dashuri :confused: Ku do e kesh ti fatin sot???
Sidoqofte,thnx per pijen :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

Moire rrofsh për ato mo nolt. Shum egzotike /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Tashti, duke u bazu ke fakti që Moira sot nihet me shonc, ke ajo që tha Peshku që fatin e ke o n'dashni o n'pare dhe ke fakti se cin dashuro Moira (Tushin), i bie që Moira sot të luj bixhoz se ka me fitu i tuf me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

Peshko :smash: , fajin s'ta kom un që ti flirto me peshqit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Hajt shnet t'gjithve ene :kiss: :kiss: :kiss: asaj.

ARJELA

Primus registratum

E Po Kjo Moira gjithmon bomben ja venon klubit ....... je si shpirt o Moire :kiss: ........... Po ti Kontre ca ke kshu i ke vu siklet vetes per Moiren phaaaaaaaa hjat ju pershnes t'gjithve
kalofshi 1 fundjav te kendshme po kujdes me shendetin ne rrradh te par mos pini shum :thumbsup: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Arjele,Ca jane kto anti reklama qe bo ti mi goce....
Ne rradhe te pare pini sa me shume duhet me thone qe ti bojme xhiro klubit edhe ne rradhe te dyte mos hani shume se shnosheni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moiren se njef ti...Ajo vetem per te fut xixat eshte se ne realitet kur e pyesin kur ke bere gje per here te fundit fillon ben si ulkonje /pf/images/graemlins/laugh.gif uuuuuuuuuuuuuuuu etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kondreca te bojme or daje...Kaa peshku o tu na dal nai gjo se nga te tjerat merre me long se mishi u maru.
Edhe i gjo te funit
Arjela :kiss: :kiss: se me thu masnej qe nuk kujtohem per ty.Une vdes per ty :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher Piplla se sa erdha m lagjen Time Tiron ... MOire meqe e kishe pi sonambul mos pa dashje kishe ardh ke dhoma jeme qe ti se di ku o dhe m kishe pi birrat e ??????????????. Hajt ska gjo rrofsh qe kisha birrat e tjera t mcefme n Frigorifer qe shtyva noten se as filma skisha ... Arjela Fantazia vashat e tjera si jan . Ju Cunat si jeni iher ti Peshko ka po vje neser me pamje ka deti se neser nisem prape per anejna ... Hajt Shnet e pare ne bofshi qejf iher ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mroma iher Piplla se sa erdha m lagjen Time Tiron ... MOire meqe e kishe pi sonambul mos pa dashje kishe ardh ke dhoma jeme qe ti se di ku o dhe m kishe pi birrat e ??????????????. Hajt ska gjo rrofsh qe kisha birrat e tjera t mcefme n Frigorifer qe shtyva noten se as filma skisha ... Arjela Fantazia vashat e tjera si jan . Ju Cunat si jeni iher ti Peshko ka po vje neser me pamje ka deti se neser nisem prape per anejna ... Hajt Shnet e pare ne bofshi qejf iher ... [/qb]
Tedo,pa na trego i here po punen ke lagjja teme e ke lone ti ee???Javes tjeter e kam une weekendin e lire per pamjen nga deti

TEDI

Valoris scriptorum

MRoma iher Knejna . ho mre vetem ti e bone zemren gur me fol ktu e ke lagja ne Klubi jon e . Vallahi po bohet muji qe e kom lon atje plako tani jom vetem me pamje ka deti ne ka rrezik t mor pashaportizim n Dr per Kto 4 muj n vazhdim edhe pse do vij klandestince perjave n Tirone ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça paskeni qen mre. Si ëre hyni e dilni prej klubit ene nuk m'zgjoni mu! Ju dhymet xhepi mër legena /pf/images/graemlins/tongue.gif ?

A ma bje mu i konjak ti Yllo?

TEDI

Valoris scriptorum

Robo un konjak t jap po Yll sjom ... Skenderbeu e ka baba e do apo do t presesh kur t vije nai tjeter ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Hajt mo ene pse s'je Yll po e mor se jom tha jom bo eshk /pf/images/graemlins/wink.gif . Je që je, a ma bje ne i kafe e /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Po ore ja ku e ke dhe kafen meqe me zure.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
flatwhite.jpg

E shof qe keni fillu me patrullu me theniet e mia ... /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: Ju akoma mendoni o njona o tjetra ...??? Jeni larg shume ,une i kam te treja :devil:
Arjela si je ti ylli :kiss: ,na ke munguar.Me ngelen pijet ekstra te mcefme ne banak.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Moiren se njef ti...Ajo vetem per te fut xixat eshte se ne realitet kur e pyesin kur ke bere gje per here te fundit fillon ben si ulkonje /pf/images/graemlins/laugh.gif uuuuuuuuuuuuuuuu etj etj /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Duhet te dish gjuhen,qe te perkthesh uuuuuuuuu-te e mia :devil: Epo nuk thuhen diten te gjitha me fjale /pf/images/graemlins/blush.gif
Logo%20Lupi.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mroma te gjitheve!
Ahh mi Moira si po i maj gishtat qe mos i shtyp germat ne tastiere ne rrallen e duhur qe te te qis bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse nejse jeto edhe ti :tipsy:

ARJELA

Primus registratum

rrofsh o Peshko Rrofsh si ti rrall gjen ne ket bot ecmo edhe me sna dhon nai :kiss: jemi msu ma me ty. Peshko Kontra Moira Fantazy gishteza :kiss: :kiss:
Haj Kalofshi nje fillim te mbar jave

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] rrofsh o Peshko Rrofsh si ti rrall gjen ne ket bot ecmo edhe me sna dhon nai :kiss: jemi msu ma me ty. Peshko Kontra Moira Fantazy gishteza :kiss: :kiss:
Haj Kalofshi nje fillim te mbar jave [/qb]
Kur degjon fjale kaq te embla,kaq te bukura,kaq te verteta :angel: qe te thuhen nga 1 person i seksit tjeter si mund ta ndaloj ate lemshin e madh qe me mblidhet ne fund te gushes e qe me ndalon te marr fryme rregullisht?Si mund ta ndaloje ndjenjen te behet me e forte se une?Si mund te mos e shpreh dhe une dashurine qe kam per ty Arjela :confused: :wub:

ARJELA

Primus registratum

Eh ashu peshko ma bere zemren mal edhe un kur ndegjoj kto fjal pas kaq shum Kohe dhe ne fund Peshkoja shprehu i cik dashuri me muveeeeee heheh a jam ne enderr a ne zhgjenderr :idea: :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif