Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] Eh ashu peshko ma bere zemren mal edhe un kur ndegjoj kto fjal pas kaq shum Kohe dhe ne fund Peshkoja shprehu i cik dashuri me muveeeeee heheh a jam ne enderr a ne zhgjenderr :idea: :rolleyes: /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nuk ke si te jesh ne enderr...Ashtu siv ti arrite te prekesh zemren time mund edhe ti prekesh fjalet qe kam shkruar per ty.Jane te verteta...Nqs vertete su beson syve thuaji njeriu tjeter te ti lexoje.Kushdo qe i lexon e kupton qe jane vetem per ty :kiss: :wub:

ARJELA

Primus registratum

Epo Peshko me qe ma vertetove me aq besim ika tashti se kom me bo i gjum te rehatshem :kiss:
ne funt te funit dashuri ben te sajin ik njera e vin tjetra :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] Epo Peshko me qe ma vertetove me aq besim ika tashti se kom me bo i gjum te rehatshem :kiss:
ne funt te funit dashuri ben te sajin ik njera e vin tjetra :wub: [/qb]
Ik shpirti fli,fli se mua nuk me flihet.E ne se dikur do i mbyll syte do i mbyll duke menduar per dashurine time te vertete,te paren e te fundit....
TY :kiss: :wub:

Ejjj ka jeni o klubista???Ecni me pra se ngelem vetem ne...Edhe vetem...helbete njerez jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma te gjitheve!
Ahh mi Moira si po i maj gishtat qe mos i shtyp germat ne tastiere ne rrallen e duhur qe te te qis bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse nejse jeto edhe ti :tipsy: [/qb]
:lol: O peshku ,e ke degjuar gje kete shprehjen? "po e nxore o shkrepe ,o fute ne b** ... :devil: "
:rockband: Hajt Gez per qefin tim..
:kiss: per gocat
:wave: cunave

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma te gjitheve!
Ahh mi Moira si po i maj gishtat qe mos i shtyp germat ne tastiere ne rrallen e duhur qe te te qis bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse nejse jeto edhe ti :tipsy: [/qb]
:lol: O peshku ,e ke degjuar gje kete shprehjen? "po e nxore o shkrepe ,o fute ne b** ... :devil: "
:rockband: Hajt Gez per qefin tim..
:kiss: per gocat
:wave: cunave [/qb]
E kam degjuar e kam degjuar...Fat i madh qe nuk e kisha nxjerre.Sidoqofte edhe sikur ta kisha nxjerre sdo kisha ku ta ... ste kisha afer ne ato momente :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Uuuuuuuu! Hika un sa s'ka dal nai gjo e keqe knej /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Kondre rri mo rri...Mos u trem o derebardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif 1 Shishe birre do nxjerr nga frigoriferi :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

20583086303fd377c8b4269.gif

Shiraz :wave:
Hi klubi ,
Peshko ate muhabetin e ngatarove keq ,po hudhe ketu ate shishen e birres se me zuri vapa mua /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo ,kane fillu me leviz njerezit andej mo..? /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shifni mre sa e rregullt që u ka bo goca /pf/images/graemlins/tongue.gif . Ka lezet me qen kshu t'gjith po kur komandanti i peshkut nuk vje i pari përditë normal që edhe të tjerët ja mathin për qef :tipsy: .

Peshko, birrën maje për vete se ty nuk të zej bes un. Masnej kom ene shoncin që s'e kom qef birrën.

ARJELA

Primus registratum

mroma Klubi ckemi kenja si shkojne punet
po anej ka Kuzhina :eek: apo i soj /pf/images/graemlins/frown.gif
epo jupershnes shif nanjoni mos jet ktej rrotull verdall :idea:

TEDI

Valoris scriptorum

MRoma Knejna erdha dhe Une ... Peshko Ta futa robo se e nisa Plazhin para teje se sot jom knoq nja 2 Ore tu u pjek n Diell ne tu u La nDet . Apo s Ishte dhe i Det i papam qe ma bote me sy qe ka tarraca e Lokalit dhe me se fundi nuk Rezistova u hudha sic isha me pantoll trecerekshe m det ne me Cinare nez ... Mroma MOire ne Arjele ne t gjithe knejna . MOire anej ka lagja ime kan fillu me leviz po akoma nuk o bo rruga tamom me ardh me ferrarri pranej ka e djela hec po pate vape n Tr ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo ,e kam mbyll ferrarin per ca kohe se m'doli qefit... :tipsy: tani leviz me Harley... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po m'vjen keq per ty ze kane me te zene pamjen e detit ato gjonat me bikini.. :angel:

ARJELA

Primus registratum

E Po Rrofsh o
Moire te kemi ajken e forumit ..........

Kontra nuk eshte po e hja vetem akulolen ....... Tedo avash se do maresh nai virus qe me heret po ke fillu plazhin akoma sjan pastru mbeturinat mor amani......... dhe do na sjellesh noi virus knej nag klubi ik Tedo ik te vdeksha
Peshko dhe ju Tjeret fantazy Alda Gishteza :wub: :wub:

Anana

Primus registratum

U sa e mir ajo akullorja me siper.

Gjes gjes te gjithve, si u gdhit ju sot? A fjetet mir?