Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ah,c'u kenaqem me coko....Tani ndonje pije na duhet :shrug:
:wave: cuna
:kiss: goca..

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :shrug: Tedit i kalon birra para hundes e ia pin miza.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt se borxh ma ka.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ti :smash: Kondre,meri per veten tate ato burrat e martum,se une e kam zgjedhur :wub: per kete jete.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOire cere me bo e rrush qe skom qen knejna kom qen me pamje ka Deti ... ti po pate nai menje t keqe hudhe prap birren nqs e ke rujt per Muve ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ngaqe e mbajta mendjen gjate tek birra jote,isha cuar sonambul dhe e kisha pire vete naten... :shrug: :devil:
A te hudh ndonje gje tjeter ,qe te ftillohesh ti.. :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

He, he! Kërko po ta majti. Gati e ka çekiçin tjetra si me qen marangoze :tipsy: . Moire, si ke qen ti? Marun udhtimet e? Ene ti mo keq se Tosi paske qen për t'ja math mo /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Për mu do menosh içik? Boj sevap e ma bjer i konjak të lutmi :angel: .

Për kusurin, HI!

Për ate që e di vet :kiss: :kiss: .

Për ate tjetrin që e di vet :smash: :smash:

Guest

Paskan fillu kodet ketej me sa shoh. :idea:

:kiss: Per ate qe e di vete..
/pf/images/graemlins/tongue.gif Per ate qe e di vete..
:wink: Per ate qe e di vete..
:smash: Per asnjonin..

:rockband: Per publikun e Klubit..

/pf/images/graemlins/laugh.gif Per veten time..

Hi Klubi !!
C'ju paska gjetur keshtu ,si me qene fushate zgjedhjesh .. :tipsy: te gjithe me vota te mcefme... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondre,po mendoj nje udhetim tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif Singapor, Malaysi e sigurisht Hong Kong,c'te bej qe jam ngushte me fondet ,sa te lirohem e pastaj hajde te mblidhem ,kushedi ne c'fare xhungle do te perfundoj.. :goofy: S'e dija qe isha kaq e fiksume pas rraces se verdhe..Sa per konjakun pije keshtu virtualisht kur te vij rradha :devil:
Peshku c'te ka syri mo.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ??Vjen pas kaq kohesh ,...dhe qorr pale... :shrug: na i mbush me uje gotat te pakten..
Fantazie :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Moj, me rracën e verdh mir e ke ti që je e fiksume po a t'qit gjo n'drit? Se me u fiksu kshu sa për qef sikur s'ka shum lezet /pf/images/graemlins/tongue.gif . Kur meno me qen nga Malaysia se mos bojm nai xing anej ene m'jep nai konjak tamom (ose ta jap) :angel: .

Meqë nuk m'lejojnë me përdor terma t'afrushëm nuk po përdor hiç prej inotit /pf/images/graemlins/tongue.gif .

:kiss: :kiss: Për ate/ato që e meritojn/jnë :rolleyes: .

Për ate tjetrin :smash: se mos ja rregulloj synin ksj rradhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kondre ,c'di ti per lezetin...xix :devil:
Tani po sjell nje konjak se fillo e trego pija pastaj :tipsy:
skdvd.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

:kiss: :kiss: Ty tu boft dita i mij ene tu hapshin rrugët për 10 vitet e ardhshme /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ça pyte ti? Ça di un për lezetin? E sigurt që do me i hy asaj rruge :devil: ?

:devil: Keto rruget e shkutra nuk i kam hic problem.. :sleep: Po nuk te doli tema ketu ,mund te hapesh nje teme te re ,se do te ndjek me vemendje.. :book: /pf/images/graemlins/tongue.gif Te befte mire konjaku /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ashtu ë? Rrugë të shkurtra thu ti ë :smash: ? Po anej nga anët e mia jam legjendë mbi çështjet e lezetit :tipsy: . Tem tjetër nuk hap un se kam rrespekt për forumistat. Masnej un nuk jom aq i pjerdh sa ta liroj gojën vetëm me i got /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ti bjeri ene ca gota të tjera se masnej do mërzitesh tu nigju :shrug: . Un kur filloj me fol nuk di mo me pushu :book: .

:lol: Une te jap e ca gota ,po kam hall se te ze e ke me i marr borxh b*ces.. :tipsy:
Ika une ,po te lej me te mira sot
Naten.. :wave: Puci yllat /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Natën edhe ti natën :kiss: . Mos ki merak se i puth un Yllat. Po ti prap hike pa ma dhon ene i got :smash: .

Sa mir që o kshu, ene e puth ene i bje m'dru kaptinës /pf/images/graemlins/laugh.gif .

tushi

Valoris scriptorum

Mrama klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif
pash nderin si shkojne punnet ktu :confused:

Moirush si shume je tuj ma dredh me ket Kondrapidalin :rolleyes: mos mu justifiko tash si zakonisht me mungesat q1 kam ba :smash:

Nejse te fali une prape :kiss:
Fantazija e Gishteza :kiss:

Guest

Si po kalohet ketej.. :wave:
Tush mireseerdhe..
Besoj se ke qene mire me shendet..

Kondrapedalit mos ja ki friken, se eshte gati me :kiss: gjithe gocat e Forumit.
Por eshte si ai Bubi,qe leh shume..e ste bo gjo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

(Te veshi Kondres...
Kondre xhan xhan,por po te justifikoj icik se qeka nxef Tushi, keq me duket :idea: )

:kiss: Moiren..

tushi

Valoris scriptorum

Kondrapidali keka si Bubi vetem me leh :rolleyes:

une distancohem nga sa thuhet ma siper :idea:

edhe Kondres kot i flet te veshi kam ndigju se i asht blloku krejt prej leshit e nuk ndin gja ma /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A po vjen ti Tush me ma hangër içik leshin (ke veshi) /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Moirën ta kam majt me muhabet që mos tu mërziste e t'vazhdoj me ardh se ti ke hup krejt :smash: .

Hajt tash a po na bjen nei sen me lag fytin? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mos u boj merak Fante se nuk jom nga ata që i mor për ters un /pf/images/graemlins/wink.gif .