Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Opsss paska ardh Moira :goofy: :kiss:
a ma ke pru at dhuraten a jo :confused:
Fantazie s'je tuj ma mush menen si banakiere ma mir hajde e m'ndihmo pak n'guzhin /pf/images/graemlins/wink.gif
pershnetje te t'gjithve :wave: [/qb]
Tusho,s'ka cte duhet ty fantazia ne guzhine.Perdor nai gjo tjeter ne kuzhine.fantazine po e marr une ne 1 vend tjeter ku nevojitet me teper :wub:
Mer i birre pije edhe gatuj nai veze te skuqme

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ç'pun kom un me menaxhimin ëre! Masnej s'jom ka ata që fusin xixat un. Un vij pij ka i got, boj dy pare muhabet, kap içik kamarieret ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif ne hiki m'pun teme. Ti je dallaverexhiu klubit, do me thon menaxheri. Hajt tashti fillo me ato dallaveret e tuja (jo me gocat, sidomos me Yllin tim)!
Ah, se qesh tu harru! Si s'të vje turp ty që kthehesh m'shpi me 5 kile peshk ëre! Un s'e di si t'beso gruja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: . [/qb]
Edhe kete pune e ben ti Kondre???Prandaj te gjithe kamarieret qe kemi ne rrine 1 jave edhe largohen :angel: U pa puna duhet marre nai kamarier nga shoqata qe ta kete kenaqsi te punoje me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Turp boll me erdhi qe u ktheva me 5 kile,por masnej kur menova qe ti kthehesh pa gjo hic i dhashe zemer vetes edhe e bona hapin e madh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Klubi ka pas levizje sot,por ne orare te ndryshme..
Kur do vije ajo dite qe te mblidhemi, ne te njejten ore?? :confused:
U pa puna duhet me vene nje orar ne Dere..
Jo hy e dil, sipas qejfit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre flm per Akulloren,ma di piken e dobet eee?? :devil:

Tush! Pse nuk isha mire per kamariere mo??
Asnje kusur, skam kthyer ne rregull,te gjitha mangut.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshko..mire qe erdhe, se e shoh qe pa Ty,merr fund gjithcka ne kete Klub.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Peshku e paska nis me kritika sot. :smash: .. Moira ku je ti sex bomb sna pershnete fare..me keq se kondrapedali....
O Sasso mer rrugac un skam qen verdall perid jo vetem knej... /pf/images/graemlins/laugh.gif boja gati ato djathna e zhabjakna se kom pru icik vodka :devil: ..Hec shpejt se o tu maru :rockband:

ladouce2005

Primus registratum

hej, po per ne tironsit me shpirt, (se kshu realisht jemi nga provincat e largeta /pf/images/graemlins/laugh.gif ), a ka ndonje pije te na ngrofi pak?
Sic thote dhe Uni, snow and the city...
need some caj me pak alkool brenda, alla russhe :devil:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Tusho,s'ka cte duhet ty fantazia ne guzhine.Perdor nai gjo tjeter ne kuzhine.fantazine po e marr une ne 1 vend tjeter ku nevojitet me teper :wub:
Mer i birre pije edhe gatuj nai veze te skuqme [/qb]

t'kam than se je torullaq krejt ça duhet fantazia ne guzhine pyt :lol:
nejse po ti fergoj pak(jo shum si gjys t'gjalla) kto dy vët /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Klubi ka pas levizje sot,por ne orare te ndryshme..
Kur do vije ajo dite qe te mblidhemi, ne te njejten ore?? :confused:
U pa puna duhet me vene nje orar ne Dere..
Jo hy e dil, sipas qejfit.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre flm per Akulloren,ma di piken e dobet eee?? :devil:

Tush! Pse nuk isha mire per kamariere mo??
Asnje kusur, skam kthyer ne rregull,te gjitha mangut.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshko..mire qe erdhe, se e shoh qe pa Ty,merr fund gjithcka ne kete Klub.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja kush ma nre moralin nolt muve.Si dop boja une pa ty qe sdo me behej me hy ne forum fare :kiss:
Uno.lene vodken,por ec e pijme icik raki se megjithse kom bo shume me duket ka me maru shpejt...Ma kan pelqy te gjithe edhe ma gjejne peredite deren e shpise.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] hej, po per ne tironsit me shpirt, (se kshu realisht jemi nga provincat e largeta /pf/images/graemlins/laugh.gif ), a ka ndonje pije te na ngrofi pak?
Sic thote dhe Uni, snow and the city...
need some caj me pak alkool brenda, alla russhe :devil: [/qb]
Ktu kan dale te gjithe ka kontrolli.Cuna mcifni pijet se kan fillu gocat i pijne noten mceftas n'ven me honger akollore :confused:

disku

UNI

Oj raki oj rakia bukuroshe qe na con qoshe me qoshe......

Leji mer ti femrat rehat shyqyr qe te mbushin shpin edhe ta gjallerojn se ngelem vec ne meshkujt tu lujt poker me 5 leksha. /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj se mos pin shume..me caj e perzin..

LD :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
[qb]
Mer i birre pije edhe gatuj nai veze te skuqme [/qb]

t'kam than se je torullaq krejt ça duhet fantazia ne guzhine pyt :lol:
nejse po ti fergoj pak(jo shum si gjys t'gjalla) kto dy vët /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
tusho,mos perdor fantazine ne guzhine,por merr nai recete te gatshme edhe gatuj :smash:

Guest

Ore Cuna..
Sguxon njeriu me dal nga Forumi,se i 100 here i permendet emri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Perfundimisht,me vjen keq Tush,por ne kuzhine nuk punoj..
Mbase mund te kontrolloj icik per kripe,
por asgje me shume.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Peshko..po dihet qe ti je i pari ketu,Une do rri aty, ku thote Shefi.. :thumbsup:

peson

Primus registratum

pershendetje te gjithe Tironcave njehere,
po lere guzhinen o Fanazia_g se mbete gjith diten tu gatuar e shoh.

assassino26

Primus registratum

[qb] Ore Cuna..
Sguxon njeriu me dal nga Forumi,se i 100 here i permendet emri. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Peshko..po dihet qe ti je i pari ketu,Une do rri aty, ku thote Shefi.. :thumbsup: [/qb]
:kiss: Ahh sikur vertete te rrije aty ku them une :devil:
te plase Kondra nga inati me fjalet qe the ti tashi /pf/images/graemlins/laugh.gif Une aq u kenaqa sa s'thuhet dot me fjale
Gishteza mirserdhe :wave:

tushi

Valoris scriptorum

[qb]
[qb] Ore Cuna..
Sguxon njeriu me dal nga Forumi,se i 100 here i permendet emri.

Peshko..po dihet qe ti je i pari ketu,Une do rri aty, ku thote Shefi.. :thumbsup: [/qb]
:kiss: Ahh sikur vertete te rrije aty ku them une :devil:
te plase Kondra nga inati me fjalet qe the ti tashi Une aq u kenaqa sa s'thuhet dot me fjale
Gishteza mirserdhe :wave: [/qb]
fantazije vene doren ne zemer e mos u tall me fukarane a e sheh si e sa shpejt knaqet /pf/images/graemlins/frown.gif gjynah

peshku s'besoj se ka nevoj me t'sqaru ku perdoret fjala SHEF ne guzhine apo ne salle :shrug:

Gishteza mirseerdhe iher, nks te vjen dora si ndihmes guzhinjere ka me pas pun boll /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

Mirese te gjeta Peshkatar :wave:

Mirese te gjeta Tush po pranove vi e te ndihmoj me gjith qef ne guzhine :wave:

PS; kush eshte SHEFI se mos thote gjo e me nxjerr jashte

Kondrapedali

Kondrapedali

Bona i hartim ku përshnesja Unin që mos t'i njelte hatri, bojsha për dy lek Peshkun me gjith prrallat ne ondrrat e veta, i thojsha Tushit t'na bote na i gjo me hongër tu lexu librin e guzhinës, i thojsha LD që si komshije t'pite sa t'dojte e ça t'dojte po un s'merrem me komshiun masnej ne për myllje kisha lon Yllin tim që e nrejsha m'qill meqë e kom shum xhan ne se e merito me qen aty :kiss: .
Fatkeqsisht i dor e padukshme ne e keqe (kom fryk se qe Peshku) ma fshiu ne tashti jom tu përtu me shkrujt prap.

Hajt shnet e t'mira e ju knoft .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Gishte, mir se erdhe ne ti ne jepi se un merrem me klubin notën kshuqë mund t'pim sa t'dum /pf/images/graemlins/wink.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher Knejna . Si po ja kaloni knejna . PO mir e Peshk meqe nuk e kishe mor aparatin pse sma dhe muve t bojsha ca foto t lokalit anejna ...Ene pse i bona ca po hajt mo du ti boj vete si du una ...

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
P.S. Gishte, mir se erdhe ne ti ne jepi se un merrem me klubin notën kshuqë mund t'pim sa t'dum /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
mirese te gjeta Kondre ..Si ishte puna e asaj pijes duhet me i marre leje shefit TUSH se na perze nga puna pastaj,, pas pune pime pa asnje problem

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaaaa Gishte, shum koh t'u desh me u përgjigj! Kushedi ç'ke qen tu bo me shefin ti që s't'ka lon ai ty :smash: ! Jo për gjo po un e kom thon që punoj notën kurse guzhina me sa di un notën o myll :shrug: kshuqë i bi që s'ke pas probleme pune me Tushin /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

Megjithate ene masi ta maroni ate punën mund t'vish me e pi i got (ose dy) /pf/images/graemlins/wink.gif !

:wave: Ni-ha klubi perseri...
Paskan fillu thashethemet me marr rruge :tipsy: deri tek guzhina paskan perfundu..
Hey Tush :kiss: ,ate porosine tate ne mendje e kam por them se do te duhen 2 ,ngaqe jane nga 1.20 cm /pf/images/graemlins/laugh.gif ,pale pastaj qe jane drrase fare.. /pf/images/graemlins/blush.gif
Peshko,peshkimi im ,ka me e bere me turp ate peshkun tat .. :tipsy: .Pas disa ditesh mund te shohesh foto te papame.. ..gjarpeinj,krokodila,arragosta gjigande....guaska shumellojshe ...etj..etj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Eh sa i vogel je ti o peshk..ketu ku jam tani une ,ty te leshojne prap
Uno , te kisha harru me gjithe mend ,duku ma shpesh..dhe mos na e le goten bosh.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
LD,mireseerdhe