Re: Klubi i tironsave

tushi

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Ni-ha klubi perseri...

Hey Tush :kiss: ,ate porosine tate ne mendje e kam por them se do te duhen 2 ,ngaqe jane nga 1.20 cm /pf/images/graemlins/laugh.gif ,pale pastaj qe jane drrase fare.. /pf/images/graemlins/blush.gif
[/qb]
Ok si ta shifsh ti :kiss: .Po recetat e reja i din vet ti (nuk mundem me perdor fantazin per ate /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Kurse per alkolin gjat punes ne mnyre kategorike ndalohet /pf/images/graemlins/wink.gif .
E para e puns jena ne kontakt me gjithfar veglash thika e arme te tjera te ftofta kshtuqi asht i rrezikshem.
E dyta ul edhe performancen /pf/images/graemlins/laugh.gif arsye tjeter kjo e randsishme.

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Aaaaa Gishte, shum koh t'u desh me u përgjigj! Kushedi ç'ke qen tu bo me shefin ti që s't'ka lon ai ty :smash: ! Jo për gjo po un e kom thon që punoj notën kurse guzhina me sa di un notën o myll :shrug: kshuqë i bi që s'ke pas probleme pune me Tushin /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

Megjithate ene masi ta maroni ate punën mund t'vish me e pi i got (ose dy) /pf/images/graemlins/wink.gif ! [/qb]
po pse njrezit nuk paskan uri keshtu naten ???????????? :confused: keshtu humbet klientelen ti
/pf/images/graemlins/smile.gif
megjithse do vi do kaloj anej ,me pi dy gota menjehere
p.s me Shefin nuk kam gjo pyete vete po deshe

anny

Primus registratum

pershendetje ketej
si kaloni mo mire?
une poc poc kam provime edhe nuk kam kohe te futem
eshte kthyer edhe moira :kiss:

peshko thnx per urimin per provimet
edhe pse te bie une ne kanal mo,se hapen fjale te tilla nuk eshte faji im :smash:
nejse do kaloj prape
haj pacim edhe beni qef edhe per mua
:kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Natën njerzit kan uri vetëm po patën bo gjo gishte /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate klientela e humme justifikohet nga kosto e nolt që ka i guzhinjer si Tushi e i nimës guzhinjere si puna tate. Knaqsia me ju pas n'tavolin me pi ka i gotë është alamet bakshishi /pf/images/graemlins/wink.gif .

O Moire, hi i her! A ma shpjego dot se ça jon ato gjojnat ka 1,2 metra? Se jo për gjo po njela tu imagjinu gjona ... sidomos kur muhabetin e kalo ke peshku i Peshkos që m'n'xjerr komplet n'drejtim tjetër (peshku Peshkos - 1,2 metra = yyyy ça mashtrimi /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

anny, akoma me provime ti mi goc? Po ti duhet të marrësh medalje trimërie me gjithë ato provime që jep /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate, susekse ne u lirofsh sa mo shpejt :wave: .

Tusho, s'na dole gjo as ti. Po ku ka guzhinjer që s'pi gjat punës :rolleyes: . Pasnej po nuk futi ka içik fantazi (çmenduri) tek pjatat ça ju pa punës! Edhe pu kpute na i gisht nuk prish pun, ke edhe 9 të tjer. T'ishte tjetër sport edhe mun e kuptojsha kët refuzimin tat me pi po ... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

peson

Primus registratum

[qb] Natën njerzit kan uri vetëm po patën bo gjo gishte /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate klientela e humme justifikohet nga kosto e nolt që ka i guzhinjer si Tushi e i nimës guzhinjere si puna tate.
Tusho, s'na dole gjo as ti. Po ku ka guzhinjer që s'pi gjat punës :rolleyes: . Pasnej po nuk futi ka içik fantazi (çmenduri) tek pjatat ça ju pa punës! [/qb]
Po une dy dite kam qe kam filluar, prit nuk e kam treguar talentin tim /pf/images/graemlins/smile.gif
per Tushin duhet ta ndihmojme te gjithe nje cik ose le te shkoj ne shkolle per te marre dipllomen.

tushi

Valoris scriptorum

[qb] Natën njerzit kan uri vetëm po patën bo gjo gishte /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate klientela e humme justifikohet nga kosto e nolt që ka i guzhinjer si Tushi e i nimës guzhinjere si puna tate. Knaqsia me ju pas n'tavolin me pi ka i gotë është alamet bakshishi .

O Moire, hi i her! A ma shpjego dot se ça jon ato gjojnat ka 1,2 metra? Se jo për gjo po njela tu imagjinu gjona ... sidomos kur muhabetin e kalo ke peshku i Peshkos që m'n'xjerr komplet n'drejtim tjetër (peshku Peshkos - 1,2 metra = yyyy ça mashtrimi .

anny, akoma me provime ti mi goc? Po ti duhet të marrësh medalje trimërie me gjithë ato provime që jep /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate, susekse ne u lirofsh sa mo shpejt :wave: .

Tusho, s'na dole gjo as ti. Po ku ka guzhinjer që s'pi gjat punës :rolleyes: . Pasnej po nuk futi ka içik fantazi (çmenduri) tek pjatat ça ju pa punës! Edhe pu kpute na i gisht nuk prish pun, ke edhe 9 të tjer. T'ishte tjetër sport edhe mun e kuptojsha kët refuzimin tat me pi po ... /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Kondra ça bohet kshu mer jahu :lol:
m'paske sakatu krejt s'po di ka me fillu :confused: e din ça po shkoj e marr pak energji se ishtu nuk jam n'gjendje me t'perballu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

A don me ta pru un nji got Tush? Veç kujdes se mos kesh me punu ma mrapa :rolleyes: . S'kam hallin tat po t'Gishtes se me zorr e kina /pf/images/graemlins/laugh.gif .

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] Po une dy dite kam qe kam filluar, prit nuk e kam treguar talentin tim /pf/images/graemlins/smile.gif
per Tushin duhet ta ndihmojme te gjithe nje cik ose le te shkoj ne shkolle per te marre dipllomen. [/qb]
Gishteze mos u merzit ti edhe shiko mos rri tuj ni dynjan ça t'kesh pytje a sugjerime ke Shef Tushin /pf/images/graemlins/wink.gif edhe shiko ket punen e alkolit po e hedhim per rishqyrtim se Kondra ma prishi menen /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Tusho, s'na dole gjo as ti. Po ku ka guzhinjer që s'pi gjat punës :rolleyes: . Pasnej po nuk futi ka içik fantazi (çmenduri) tek pjatat ça ju pa punës! Edhe pu kpute na i gisht nuk prish pun, ke edhe 9 të tjer. T'ishte tjetër sport edhe mun e kuptojsha kët refuzimin tat me pi po ... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondra po un deshta me e perdor edhe fantazine ne guzhine po e pe vet m'tha nuk vi vetem me provu per krype :lol:
Per gishta s'ka problem edhe po e kputa nji kam gishtezen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps Moira kishte diçka per mu po s'kishte lidhje me peshkun e peshkut :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] MIrdita iher Knejna . Si po ja kaloni knejna . PO mir e Peshk meqe nuk e kishe mor aparatin pse sma dhe muve t bojsha ca foto t lokalit anejna ...Ene pse i bona ca po hajt mo du ti boj vete si du una ... [/qb]
E harrova me pra te thashe.Jo se sdoja ta merrja.Se harrova aparatin,pranej s'me eci gjuetia /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Ni-ha klubi perseri...
Paskan fillu thashethemet me marr rruge :tipsy: deri tek guzhina paskan perfundu..
Hey Tush :kiss: ,ate porosine tate ne mendje e kam por them se do te duhen 2 ,ngaqe jane nga 1.20 cm ,pale pastaj qe jane drrase fare.. /pf/images/graemlins/blush.gif
Peshko,peshkimi im ,ka me e bere me turp ate peshkun tat .. :tipsy: .Pas disa ditesh mund te shohesh foto te papame.. ..gjarpeinj,krokodila,arragosta gjigande....guaska shumellojshe ...etj..etj.. Eh sa i vogel je ti o peshk..ketu ku jam tani une ,ty te leshojne prap
Uno , te kisha harru me gjithe mend ,duku ma shpesh..dhe mos na e le goten bosh.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
LD,mireseerdhe [/qb]
Goce ruju se me duket qeke anej ka se ka problem Tsunami te te marre si fije shkrepse.Peshku im ka pare nga te gjithe llojet,por me turp seshte bere kurre /pf/images/graemlins/wink.gifZor se do gehet me turp nga krimba e zhapike qe ti i quan krokodile e gjarperinj S'ke pare gjithcka ti nga peshku,ose me mire ke pare shume pak :angel:

assassino26

Primus registratum

[qb] O Moire, hi i her! A ma shpjego dot se ça jon ato gjojnat ka 1,2 metra? Se jo për gjo po njela tu imagjinu gjona ... sidomos kur muhabetin e kalo ke peshku i Peshkos që m'n'xjerr komplet n'drejtim tjetër (peshku Peshkos - 1,2 metra = yyyy ça mashtrimi /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

[/qb]
Kondre me verte si mashtrojne keta njerez...1.2 metra...kaq pak :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] Po une dy dite kam qe kam filluar, prit nuk e kam treguar talentin tim /pf/images/graemlins/smile.gif
per Tushin duhet ta ndihmojme te gjithe nje cik ose le te shkoj ne shkolle per te marre dipllomen. [/qb]
Gishteze mos u merzit ti edhe shiko mos rri tuj ni dynjan ça t'kesh pytje a sugjerime ke Shef Tushin /pf/images/graemlins/wink.gif edhe shiko ket punen e alkolit po e hedhim per rishqyrtim se Kondra ma prishi menen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tushi eshte bere shef???Parandiej katastrofe.Spitale te mbushur me te semure,dhimbje,skamje,semundje te pasherueshme e te gjitha perse???
Gjithcka do kete 1 emer guzhinier Tushi :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] A ka njeri knej rrotull?Na thuni nai gjo mer jahuu :eek: [/qb]
Se cme erdhi nje llaf ne vesh..qe Peshkoja eshte merzit... :rolleyes:

Nga tja fillojme muabetit,nga kujtimet e plazhit?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] A ka njeri knej rrotull?Na thuni nai gjo mer jahuu :eek: [/qb]
Se cme erdhi nje llaf ne vesh..qe Peshkoja eshte merzit... :rolleyes:

Nga tja fillojme muabetit,nga kujtimet e plazhit?? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ahh,ylli ime....Muhabetet tona s'marojne kurre.Edhe une jam ne dileme nga t'ja fillojme.Muhabetet e plazhit jane te bukura se ti e di qe mua me pelqen deti,por pse mos ja fillojme atehere kur ishim 2 jave ne mal vetem ne te 2 :wub:

Guest

Aman harroje Malin,se po na vje Bora ne maje te hundes.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kutojme icik,det se kushedi,na ngroh ideja e ngrohte.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

E mban mend ate dite kur ikem me jaht ne ate ishullin e pabanuar.Ehhh,cte kujtosh me pare.Une e ti te xhveshur qe benim banjo dielli etj etj... edhe a.Celentano ne sfond.E mban mend sa u kenaqem kur vraponim si te marre bregut e ti s'me kapje dot dersa u cpova ne kembe edhe ndalova.Pastaj aty... ne rere.ehh sa bukur :wub:

assassino26

Primus registratum

Se mqs mu kujtua ishulli i pabanuar /pf/images/graemlins/laugh.gif Ci ndodhi 1 here Kondres....
Ishte ne 1 anije qe u mbyt bashke me Briana Banks(kush nuk e njef ti fus 1 search ne google)Fati keq edhe ju mbyt anija.Shpetoi vetem Kondra fati i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe Briana.E nejse,qe thoni juve,ngelen kta te 2 vetem ne ishullin e pabanuar pa shpresen qe te dukej ndonje anije ti shpetonte edhe cuditerisht Briana nuk ja tha shprehjen i vej tap e sta jap e sigurisht edhe Kondra nuk kishte nermen ta kpuste qe mos ja fuste :angel: (me falni per fjalorin Kalamijt nqs ka)Kaluan shume mire kta te 2 ne ate ishull te pabanuar e ishin shume te lumtur,sex i here ne muj simas takatit te Kondres,por briana ishte e knaqme me aq se kish bere mjaftushem edhe mbante rezerva te bollshme.Kaluan vitet e kaluan muajt kur shef Briana Kondren qe kish varur buckat e nuk ishte mire.I ben pershtypje edhe pyet.Ata ishin te lumtur,Kondra kacavirrej neper peme si majmun dhe hanin arra kokosi mjaftushem e banane perdite.Kondra nuk donte te pergjigjej.Me ne fund Kondra nuk duron edhe i thote:-Briana a me do ti mua?
Po sigurisht - i pergjigjet kjo:-se mos kam zgjedhje tjeter ketu ku jemi.
Po ti me do mua e pyet ajo?
sigurisht i thote,por me mungon dicka
Cfare pyet Briana
Do e besh ti per mua 1 gje te vockel fare i thote Kondra?
po nese mundem
-atehere vish 1 pale pantallona burrash
Briana gjithe qeif se mendoi qe kishte te bente me ndonje fantazi seksuale te lindur cuditerisht nga truri i varfer ne ate fushe i Kondres i vesh menjehere pantallonat e burave edhe i afrohet Kondres.
Kondra i hedh doren ne sup edhe i thote:-Ehhh mer Tush miku im.TA dish ti,une kam 5 vjet qe q** muaj per muaj Briana Banks(te me fali Briana nqs s'ja kam shkruar emrin sic duhet)
E nejse kjo ishte histroia,vdiq Kondra qe ti tregonte ndonje shoku se cbente me brianen /pf/images/graemlins/laugh.gif e deshira ju plotesua se kalova une me skaf e e largova Kondren nga Ishulli.Brianen e lashe aty edhe iki e takoj kur kam kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

.... :sleep: "Zgjohu more,se u bere vone,per pune.."-i tha Ajo..
-"Ehhhhhh,pse sa shkoi ora??" :shrug: -pyeti Peshkoja,duke ferkuar syte e pergjumur..
- :smash: "9-te"-tha Ajo.
-"Booooooo,sa vone u bera..
Pasi u vesh shpejt e shpejt,doli me nxitim per ne pune.Dhe floket harroi ti krehe,nga nxitimi..
-"Endra nga s´te con, ndonjehere"-mendoi Peshkoja me vete..
:confused:
Megjithate, ne ato momente,ju kujtua firma e Fantazise se Forumit..

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif