Kondrapedali
Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave
:sleep: :sleep: :sleep: :shrug:
:wave: :wave:
:sleep: :sleep: :sleep: :shrug:
:wave: :wave:
Ho mer Peshk . se jom tu t LLap ka Durrsi knej ka Vollga Sot koha o me Re po per me Gjujt o e Papame se ske as Ere ke Pak Veri po qe o Tamom per me Gjujt . Ishalla nuk ka nai Det N Darket qe t kapesh mire . Neser m ke prap ke Veni i Qenit po pate kap nai gjo t Bukur ma sill anej ta mor un ... NE Mirdita iher t Gjithve se dolem pak ka Tema jon e perhershme e Klubit tone ... PO Shof Emra t vjeter qe jane Rikthyer knejna . Ne Arjela mo S Fundi u bo e gjalle Shyqyr ... Fantazia e kusur juve Cunave si ja keni cu anejna ka jeni me jeten Tuj Mondane ...Ika ne erdha ka po shifena shpejt Besoj ... :kiss: :kiss: Per Vashat njona e Ka Super :kiss: Juve djelmoshat e Grupit pini ka i birre per qejf Tuj ...Qeras une Paguni Ju ...Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma te gjitheve dhe te gjithave.Pas 1 jave te gjate e te veshtire me behet qeifi qe ju shoh te gjitheve shume mire.Probleme interneti,por ju kam kujtuar shpesh me veten time si edhe kam pyetur tedin se cfare behet kendej...
Mos e zgjas shume se di qe ju merzisin fjalimet e gjata i puth gocat te gjitha ne vecanti rrushin tim edhe cunat ka i teke raki te gjitheve.Une neser iki ke peshku kshuqe ka e marta me kismet shifna prape.
Naten e mire te gjitheve.Po deshi me me puth nanjona buzet i kam ne dispozicion der ka ora 10 e 30 sone,masnej jane te zonme.Sidoqofte ma leni puthjne se e marr kur te vij dite tjeter...Puthjet ne faqe i pranoj por nuk i vlersoj si ato te tjerat /pf/images/graemlins/tongue.gif
See you peopleeee [/qb]
Po deri n vere un pres t mor nai gjo . kap ca t kapesh jom Tani ...Masnej se mos kerkove gje ti dhe sta dhashe une ...Fantazie mir ti . UN t djelen isha anej ka deti ne koha ishte e Papame ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif po,po rob sa te duash ,po hic nuk na qerase... :tipsy: Jam edhe musafire pas kaq kohesh ,po ti prap ashtu pa many qenke.. :devil: ?? [/qb]
Un jam mire,por e mira s'ka fun.Kush te ka thene ty qe une kam vdekur ishalla bje m'nai kanal :smash:Fillimisht postuar nga anny:
[qb] gjalle je ti mo??
se na bere merak,mire njehere'
une ja ketej,me provime,
mesa shoh(kuptoj se per te pare nuk te kam pare)
duhet te jesh mire
te jesh edhe me mire ishalla
:wave: [/qb]
Tedo une se di se si i ka ra data 22,por une sic te thashe te shtunen isha per peshk.Anej ku gjuj une Zakonisht veriu e kishte bere detin mal,kshuqe u spostova ke cikloario.Peshku e nuhat qe koha prishet edhe kishte ik.Bona nja 5 kile peshk,shume dobet per 1 peshkatar te madh si une.Njela edhe ne mes te detit se me kishte ngec rrjeta ne shkemb ne 10 metra thellesi edhe s'kisha marre as thike me vete.Shonci qe kisha celsat e makines edhe aty kam i bicak te vogel qe e preva rrjeten edhe dola.Peripeci te shumta plako...Zuna edhe nja 4 kokrra sepie e bona sefte per sivjet.Kur te kem nai gjo per ty do te te lajmeroj se sben.Kisha harru me mor aparatin me vete edhe kshuqe s'kom foto me tregu.Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Ho mer Peshk . se jom tu t LLap ka Durrsi knej ka Vollga Sot koha o me Re po per me Gjujt o e Papame se ske as Ere ke Pak Veri po qe o Tamom per me Gjujt . Ishalla nuk ka nai Det N Darket qe t kapesh mire . Neser m ke prap ke Veni i Qenit po pate kap nai gjo t Bukur ma sill anej ta mor un ... NE Mirdita iher t Gjithve se dolem pak ka Tema jon e perhershme e Klubit tone ... PO Shof Emra t vjeter qe jane Rikthyer knejna . Ne Arjela mo S Fundi u bo e gjalle Shyqyr ... Fantazia e kusur juve Cunave si ja keni cu anejna ka jeni me jeten Tuj Mondane ...Ika ne erdha ka po shifena shpejt Besoj ... :kiss: :kiss: Per Vashat njona e Ka Super :kiss: Juve djelmoshat e Grupit pini ka i birre per qejf Tuj ...Qeras une Paguni Ju ... [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma te gjitheve dhe te gjithave.Pas 1 jave te gjate e te veshtire me behet qeifi qe ju shoh te gjitheve shume mire.Probleme interneti,por ju kam kujtuar shpesh me veten time si edhe kam pyetur tedin se cfare behet kendej...
Mos e zgjas shume se di qe ju merzisin fjalimet e gjata i puth gocat te gjitha ne vecanti rrushin tim edhe cunat ka i teke raki te gjitheve.Une neser iki ke peshku kshuqe ka e marta me kismet shifna prape.
Naten e mire te gjitheve.Po deshi me me puth nanjona buzet i kam ne dispozicion der ka ora 10 e 30 sone,masnej jane te zonme.Sidoqofte ma leni puthjne se e marr kur te vij dite tjeter...Puthjet ne faqe i pranoj por nuk i vlersoj si ato te tjerat /pf/images/graemlins/tongue.gif
See you peopleeee [/qb]
Kondre,kjo tregon qe ti je menaxher i keq.Shoko tashi qe erdhi menaxheri ca ka per tu bo /pf/images/graemlins/laugh.gif Shif na merr ca kamariere se parashikoj bum te papare klientesh :angel:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bela! Si pihet kafe asnjonit ktu ëre? Po dy dit klubi bosh fare sikur me qen jav zie. Jo për gjo po me vazhdu kshu ka me falimentu klubi se s'mahet dot me 2-3 klienta. Duhet me ardh mo shpesh ne mo shum se nryshe u por.h /pf/images/graemlins/laugh.gif muhabeti!
Mjesi iher kalamoja! M'kishte hyp frymzimi ne s'dojsha që të m'hikte dom /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ça keni bo juve no i sen t'ri? A e kalut mir vikendin a jo :tipsy: ? Ata që kon qen me detyra strategjike a jon kthy mir a i ka zon deti rrugës? Po gocat ka bohen?
:wave: Po hiki tashti po do kthehem prap me pa se kush ka ardh /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
Peshku mezi osht duke prit te shofi ato fotot e peshkut tat.Jam shume kurioz te krahasoj peshkun tat me peshkun tim.Thone qe peshku i madh e ha te voglin.Ishalla se ke me te madh peshkun ti qe te me haje peshkun tim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] NI-HA KLUBI :wave: JA KU ERDHA DHE UNE PERSERI .. /pf/images/graemlins/laugh.gif ME KA MARRE MALLI SHUME PER NJE BIRRE AKULL-AKULL TE FTOHTE...![]()
KAM PASUR SHUME SUPRIZA POR SIDOMOS PER PESHKUN ,KUR TE KTHEHEM DO TE SJELL DISA FOTO TE MIAT PESHKIMI ... :devil:
GOCAVE :kiss: ,CUNAVE :kiss: [/qb]
Uno,ti ke hum fgare mer daje.Ka fillu duke te terheq shume teologjia edhe me duket te ka zone fryka me pi birra.Birra sa te dush per mikun e vjeter te klubit. :wave: Duku me shpesh se kaihere ofrojme edhe pije te tjera :devil: pa llogarit mezet dhe amvisat e mira qe kemi ne dispoozicion :tipsy:Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] A ka met na nji e ftohte per ne te vjetrit e? /pf/images/graemlins/tongue.gif Peshkataro na ke harru emrin e jo mo birren qe ju ka tha shkuma me koh. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ja kush e mban gjalle klubin.Ylli ime perdite e me teper me mrekullon :kiss: Se e meriton.Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Uaaaaaaaaaaa mamiii..eshte nje nder i madh per mua.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: ..te jem ne krye te ketij Klubi..
Do mundohem, te jem sa me korrekte,te fitoj sa me shume..qe kur te vish me verte, ti ndajme te dyja..(por jo per gjysem ama.. :tipsy: )
![]()
Ja ky eshte furnizim.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]