Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma te gjitheve dhe te gjithave.Pas 1 jave te gjate e te veshtire me behet qeifi qe ju shoh te gjitheve shume mire.Probleme interneti,por ju kam kujtuar shpesh me veten time si edhe kam pyetur tedin se cfare behet kendej...
Mos e zgjas shume se di qe ju merzisin fjalimet e gjata i puth gocat te gjitha ne vecanti rrushin tim edhe cunat ka i teke raki te gjitheve.Une neser iki ke peshku kshuqe ka e marta me kismet shifna prape.
Naten e mire te gjitheve.Po deshi me me puth nanjona buzet i kam ne dispozicion der ka ora 10 e 30 sone,masnej jane te zonme.Sidoqofte ma leni puthjne se e marr kur te vij dite tjeter...Puthjet ne faqe i pranoj por nuk i vlersoj si ato te tjerat /pf/images/graemlins/tongue.gif
See you peopleeee [/qb]
Ho mer Peshk . se jom tu t LLap ka Durrsi knej ka Vollga Sot koha o me Re po per me Gjujt o e Papame se ske as Ere ke Pak Veri po qe o Tamom per me Gjujt . Ishalla nuk ka nai Det N Darket qe t kapesh mire . Neser m ke prap ke Veni i Qenit po pate kap nai gjo t Bukur ma sill anej ta mor un ... NE Mirdita iher t Gjithve se dolem pak ka Tema jon e perhershme e Klubit tone ... PO Shof Emra t vjeter qe jane Rikthyer knejna . Ne Arjela mo S Fundi u bo e gjalle Shyqyr ... Fantazia e kusur juve Cunave si ja keni cu anejna ka jeni me jeten Tuj Mondane ...Ika ne erdha ka po shifena shpejt Besoj ... :kiss: :kiss: Per Vashat njona e Ka Super :kiss: Juve djelmoshat e Grupit pini ka i birre per qejf Tuj ...Qeras une Paguni Ju ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Bela! Si pihet kafe asnjonit ktu ëre? Po dy dit klubi bosh fare sikur me qen jav zie. Jo për gjo po me vazhdu kshu ka me falimentu klubi se s'mahet dot me 2-3 klienta. Duhet me ardh mo shpesh ne mo shum se nryshe u por.h /pf/images/graemlins/laugh.gif muhabeti!

Mjesi iher kalamoja! M'kishte hyp frymzimi ne s'dojsha që të m'hikte dom /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ça keni bo juve no i sen t'ri? A e kalut mir vikendin a jo :tipsy: ? Ata që kon qen me detyra strategjike a jon kthy mir a i ka zon deti rrugës? Po gocat ka bohen?

:wave: Po hiki tashti po do kthehem prap me pa se kush ka ardh /pf/images/graemlins/wink.gif .

NI-HA KLUBI :wave: JA KU ERDHA DHE UNE PERSERI .. /pf/images/graemlins/laugh.gif ME KA MARRE MALLI SHUME PER NJE BIRRE AKULL-AKULL TE FTOHTE... :wub:
KAM PASUR SHUME SUPRIZA POR SIDOMOS PER PESHKUN ,KUR TE KTHEHEM DO TE SJELL DISA FOTO TE MIAT PESHKIMI ... :devil:
GOCAVE :kiss: ,CUNAVE :kiss:

disku

UNI

A ka met na nji e ftohte per ne te vjetrit e? /pf/images/graemlins/tongue.gif Peshkataro na ke harru emrin e jo mo birren qe ju ka tha shkuma me koh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIRdita iher knejna . Si po ja kaloni . Shyqyr mer qe pash ca rob ktu se njeli Klubi thate ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif po,po rob sa te duash ,po hic nuk na qerase... :tipsy: Jam edhe musafire pas kaq kohesh ,po ti prap ashtu pa many qenke.. :devil: ??

Guest

Miresejugjej pra..
Tedo ckemi andej nga deti..??
Ka pas ndonje terbim apo jo?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira mjaft bere si mysafire,hajt ambjentohu,se dun me pi Cunat.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif Deri nga Shkurti musafire jam ,icik kohe sa kam ,dua te qerasem... :goofy:
Fantazie :kiss: kam besim tek ty .. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Uaaaaaaaaaaa mamiii..eshte nje nder i madh per mua.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: ..te jem ne krye te ketij Klubi..
Do mundohem, te jem sa me korrekte,te fitoj sa me shume..qe kur te vish me verte, ti ndajme te dyja..(por jo per gjysem ama.. :tipsy: )

Resize%20of%20P2250042.JPG

Ja ky eshte furnizim.. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif po,po rob sa te duash ,po hic nuk na qerase... :tipsy: Jam edhe musafire pas kaq kohesh ,po ti prap ashtu pa many qenke.. :devil: ?? [/qb]
Po deri n vere un pres t mor nai gjo . kap ca t kapesh jom Tani ...Masnej se mos kerkove gje ti dhe sta dhashe une ...Fantazie mir ti . UN t djelen isha anej ka deti ne koha ishte e Papame ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Ho më pra mo! Sikur ka dilli m'duket. U ka mush klubi plot me rob ineresont /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Moire, ka kishe hum ti mi? Kishe no i gjo me qit a si /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Nejse, ja shyqyr që na u ktheve shnosh lum ... baba :tipsy: .
Tedo, mir qielli ishte i papam po ti a pe gjo a jo? Po qe se ke pa gjo na trego ene neve knej që s'na u nda - 25°C ka i jav e gjys /pf/images/graemlins/frown.gif .

Ylli, omëlsina për n'fun. Desha me tu kushtu krejt ty pranej i dhash muhabet ktyne t'jerve përpara.
Me ate barin mo nolt e ke kënoq :kiss: . A e do nji kshu ...
banana_choc_icr.jpg
?

Hika tashti po do kaloj prap mo von se t'gjith rrugët t'çojn ke klubi /pf/images/graemlins/laugh.gif .

tushi

Valoris scriptorum

Opsss paska ardh Moira :goofy: :kiss:
a ma ke pru at dhuraten a jo :confused:
Fantazie s'je tuj ma mush menen si banakiere ma mir hajde e m'ndihmo pak n'guzhin /pf/images/graemlins/wink.gif
pershnetje te t'gjithve :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] gjalle je ti mo??
se na bere merak,mire njehere'
une ja ketej,me provime,
mesa shoh(kuptoj se per te pare nuk te kam pare)
duhet te jesh mire
te jesh edhe me mire ishalla
:wave: [/qb]
Un jam mire,por e mira s'ka fun.Kush te ka thene ty qe une kam vdekur ishalla bje m'nai kanal :smash:
Ti i morsh provimet 10-ta edhe t'rafshin vetem pytjet qe ke msu :kiss:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Mroma te gjitheve dhe te gjithave.Pas 1 jave te gjate e te veshtire me behet qeifi qe ju shoh te gjitheve shume mire.Probleme interneti,por ju kam kujtuar shpesh me veten time si edhe kam pyetur tedin se cfare behet kendej...
Mos e zgjas shume se di qe ju merzisin fjalimet e gjata i puth gocat te gjitha ne vecanti rrushin tim edhe cunat ka i teke raki te gjitheve.Une neser iki ke peshku kshuqe ka e marta me kismet shifna prape.
Naten e mire te gjitheve.Po deshi me me puth nanjona buzet i kam ne dispozicion der ka ora 10 e 30 sone,masnej jane te zonme.Sidoqofte ma leni puthjne se e marr kur te vij dite tjeter...Puthjet ne faqe i pranoj por nuk i vlersoj si ato te tjerat /pf/images/graemlins/tongue.gif
See you peopleeee [/qb]
Ho mer Peshk . se jom tu t LLap ka Durrsi knej ka Vollga Sot koha o me Re po per me Gjujt o e Papame se ske as Ere ke Pak Veri po qe o Tamom per me Gjujt . Ishalla nuk ka nai Det N Darket qe t kapesh mire . Neser m ke prap ke Veni i Qenit po pate kap nai gjo t Bukur ma sill anej ta mor un ... NE Mirdita iher t Gjithve se dolem pak ka Tema jon e perhershme e Klubit tone ... PO Shof Emra t vjeter qe jane Rikthyer knejna . Ne Arjela mo S Fundi u bo e gjalle Shyqyr ... Fantazia e kusur juve Cunave si ja keni cu anejna ka jeni me jeten Tuj Mondane ...Ika ne erdha ka po shifena shpejt Besoj ... :kiss: :kiss: Per Vashat njona e Ka Super :kiss: Juve djelmoshat e Grupit pini ka i birre per qejf Tuj ...Qeras une Paguni Ju ... [/qb]
Tedo une se di se si i ka ra data 22,por une sic te thashe te shtunen isha per peshk.Anej ku gjuj une Zakonisht veriu e kishte bere detin mal,kshuqe u spostova ke cikloario.Peshku e nuhat qe koha prishet edhe kishte ik.Bona nja 5 kile peshk,shume dobet per 1 peshkatar te madh si une.Njela edhe ne mes te detit se me kishte ngec rrjeta ne shkemb ne 10 metra thellesi edhe s'kisha marre as thike me vete.Shonci qe kisha celsat e makines edhe aty kam i bicak te vogel qe e preva rrjeten edhe dola.Peripeci te shumta plako...Zuna edhe nja 4 kokrra sepie e bona sefte per sivjet.Kur te kem nai gjo per ty do te te lajmeroj se sben.Kisha harru me mor aparatin me vete edhe kshuqe s'kom foto me tregu.
Kaq per peshkimin e ksaj jave.Materialet i kam lene atje edhe sa te rregullohet koha do iki perseri. :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Bela! Si pihet kafe asnjonit ktu ëre? Po dy dit klubi bosh fare sikur me qen jav zie. Jo për gjo po me vazhdu kshu ka me falimentu klubi se s'mahet dot me 2-3 klienta. Duhet me ardh mo shpesh ne mo shum se nryshe u por.h /pf/images/graemlins/laugh.gif muhabeti!

Mjesi iher kalamoja! M'kishte hyp frymzimi ne s'dojsha që të m'hikte dom /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ça keni bo juve no i sen t'ri? A e kalut mir vikendin a jo :tipsy: ? Ata që kon qen me detyra strategjike a jon kthy mir a i ka zon deti rrugës? Po gocat ka bohen?

:wave: Po hiki tashti po do kthehem prap me pa se kush ka ardh /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
Kondre,kjo tregon qe ti je menaxher i keq.Shoko tashi qe erdhi menaxheri ca ka per tu bo /pf/images/graemlins/laugh.gif Shif na merr ca kamariere se parashikoj bum te papare klientesh :angel:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] NI-HA KLUBI :wave: JA KU ERDHA DHE UNE PERSERI .. /pf/images/graemlins/laugh.gif ME KA MARRE MALLI SHUME PER NJE BIRRE AKULL-AKULL TE FTOHTE... :wub:
KAM PASUR SHUME SUPRIZA POR SIDOMOS PER PESHKUN ,KUR TE KTHEHEM DO TE SJELL DISA FOTO TE MIAT PESHKIMI ... :devil:
GOCAVE :kiss: ,CUNAVE :kiss: [/qb]
Peshku mezi osht duke prit te shofi ato fotot e peshkut tat.Jam shume kurioz te krahasoj peshkun tat me peshkun tim.Thone qe peshku i madh e ha te voglin.Ishalla se ke me te madh peshkun ti qe te me haje peshkun tim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam ne pritje te lajmeve te reja

Kondrapedali

Kondrapedali

Ç'pun kom un me menaxhimin ëre! Masnej s'jom ka ata që fusin xixat un. Un vij pij ka i got, boj dy pare muhabet, kap içik kamarieret ka mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif ne hiki m'pun teme. Ti je dallaverexhiu klubit, do me thon menaxheri. Hajt tashti fillo me ato dallaveret e tuja (jo me gocat, sidomos me Yllin tim)!
Ah, se qesh tu harru! Si s'të vje turp ty që kthehesh m'shpi me 5 kile peshk ëre! Un s'e di si t'beso gruja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] A ka met na nji e ftohte per ne te vjetrit e? /pf/images/graemlins/tongue.gif Peshkataro na ke harru emrin e jo mo birren qe ju ka tha shkuma me koh. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Uno,ti ke hum fgare mer daje.Ka fillu duke te terheq shume teologjia edhe me duket te ka zone fryka me pi birra.Birra sa te dush per mikun e vjeter te klubit. :wave: Duku me shpesh se kaihere ofrojme edhe pije te tjera :devil: pa llogarit mezet dhe amvisat e mira qe kemi ne dispoozicion :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Uaaaaaaaaaaa mamiii..eshte nje nder i madh per mua.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: ..te jem ne krye te ketij Klubi..
Do mundohem, te jem sa me korrekte,te fitoj sa me shume..qe kur te vish me verte, ti ndajme te dyja..(por jo per gjysem ama.. :tipsy: )

Resize%20of%20P2250042.JPG

Ja ky eshte furnizim.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja kush e mban gjalle klubin.Ylli ime perdite e me teper me mrekullon :kiss: Se e meriton.
Kondre ti rri urte se :smash: