Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rolleyes: Plasi rakia kejet ,po asnjonit nuk i'u be ai ball kazani ,se do e kisha marre vesh une... :devil:
Tedo ,po ti ke me zi gje se e shof une ,ti je me xhentili ketu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa balla kazoni kam mbledh une do te te duhet 1 dekate ty ti konsumoje...Duku duku se ka akoma qe ti ti presesh pikat e para me gote ne dore /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti mo ,c'ne ketu ne kete ore... :devil: mos je semure ,te pregatis nje caj.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per pikat ,mblidhi ti njehere :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ti mo ,c'ne ketu ne kete ore... :devil: mos je semure ,te pregatis nje caj.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Sa per pikat ,mblidhi ti njehere :tipsy: [/qb]
Shume televizor shef ti /pf/images/graemlins/laugh.gif Po e kisha per pikat e rakise mi,pse ca mendone ti :devil: ahhh channelx ahhh,na i more ne qafe cunat e rinj(gocat) :smash:
Une ne pune ca te bej,punojme edhe hudhim nai sy knej nga Klubi si vejne punet

/pf/images/graemlins/laugh.gif epo te ka qelluar shefi i urte ty..Sa per ato kanalet e di une qe ti i shikon shpesh :smash: ,po mua mos ma qaj hallin ,nuk jam bere per ilace akoma... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif epo te ka qelluar shefi i urte ty..Sa per ato kanalet e di une qe ti i shikon shpesh :smash: ,po mua mos ma qaj hallin ,nuk jam bere per ilace akoma... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi per tashi jam shef vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sigurisht qe me veten jam i urte...Sa per ate tjetren,ca dmth ti qe une jam bere per ilace???Duhet te smurem i here qe te marr ilace,der tani jam mire s'jam smure asihere :angel: Per ty se besoj,duhet te kontrrolloj vete se nuk jam tip qe besoj kollaj

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif aha ,problem i zgjidhur dhe une jam shefe vete... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E ca lidhje ka kjo?une te besoj qe je shefe...Nuk besoj qe s'ke nevoje per ilace :angel:

assassino26

Primus registratum

[qb] :lol: si c'lidhje ka...??Ne jemi vete shefa dhe besojme ate qe na pelqen.. /pf/images/graemlins/wink.gif :devil: [/qb]
Ti e di,por une mendova se doje te investoje dicka ne lidhje me besueshmerine tende /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani e tutje cdo qe do thuash do e ve ne dyshim :tipsy:

:devil: Pikepyetjet e medha ,falimentojne dhe firma te medha ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une investoj aty ku e kam te fituar ceshtjen 102% /pf/images/graemlins/tongue.gif ,nuk mund te merrem me shefa si ty ,qe mbyten me nje pike uje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Por nje birre e pij me qef.. :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] :devil: Pikepyetjet e medha ,falimentojne dhe firma te medha ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Une investoj aty ku e kam te fituar ceshtjen 102% /pf/images/graemlins/tongue.gif ,nuk mund te merrem me shefa si ty ,qe mbyten me nje pike uje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Por nje birre e pij me qef.. :tipsy: [/qb]
Si e do birren,prej aparati fotografik apo prej longu?
Firmat e medha super miliardiere i kane vene kapitalet ne investime te guximshme.Firma jote do ngelet gjithmone e vogel dhe gjah i lehte per firmat supermiiardere,e imja do forcohet gjithmone e me shume.
Birre prej verteti po deshe me bej 1 ze qe edhe une te bej ca ore pushim :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk je aspak serioz ne pune ,une e ruaj seriozitetin dhe respektin per punen :angel: .,nje birre me foto plsss /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif Shume i lekundur je ti djale i mbare.. :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :rolleyes: Plasi rakia kejet ,po asnjonit nuk i'u be ai ball kazani ,se do e kisha marre vesh une... :devil:
Tedo ,po ti ke me zi gje se e shof une ,ti je me xhentili ketu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOire un nuk zij raki un e porosis ne ma sjellin . Dje m sollen i liter qe e kom per dhurate ne 99 litrat e tjere m vijn n Fund javes ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif mire Tedo ,po pres fundja, fundin e javes.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po i gote t jap un nga ajo e vjetra qe ka njel ne icik po ho . sjom aq zemerGur...

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk je aspak serioz ne pune ,une e ruaj seriozitetin dhe respektin per punen :angel: .,nje birre me foto plsss /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif Shume i lekundur je ti djale i mbare.. :tipsy: [/qb]
Une kjam i lekundur,por jo me pune.Ne vende te tjera lekundem shume.birre me foto s'ka,me long vetem

TEDI

Valoris scriptorum

Kshu e do ti MOire ...
glass_bottle.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Mjesi kalamoja! Ça bohet knej? Paska plas muhabeti ronçëm. Si o ajo puna e shefllikut atje mre se u bon gjith arnautët shefa /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Peshko, hala s'e ke zi rakin ti 're? Un e kom fillu shum mas teje ne jom tu i maru ato 8 kuintal rrush që kom ble. Po kshu o kur do me pi ça zi :tipsy: .
Si u bo muhabeti i anny, do e festoni bashk Vit'n e Ri a jo? Apo ne ajo si t'jerat s'ta vari mo shum se i jav /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: ?
Moire, shif e boji yzmet punës se Peshko tashti e ka n'terezi punën e vet. Birra e raki t'jep sa t'dush ai po për gjojna t'jera s'bo hiç ai dreq (me t'thonme) /pf/images/graemlins/laugh.gif !

assassino26

Primus registratum

Kondre,e prune surratin tat shume te padeshirushme perseri mes njerzve eee.Qe thu ti une kom 20kuintal rrush per te zi sivjet edhe akoma se kom maru edhe si dihet a e maroj der per vit te ri,ama rakia qe bej une eshte per tu pi jo si ajo qe bo ti qe eshte per te lare kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ate tjetren edhe une vdiqa duke i thone Moires qe vetem per ta qeras e du se per gje tjeter s'jam une.
Anny akoma se ka pasur fatin e mire te kaloje vit te ri me te bukur se ate qe do kaloje me mua(nqs me prishet mua mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif )