Re: Klubi i tironsave

anny

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

ps:mos harroni te me votoni kur te ve kandidatur se ju piu e zeza

ju du shume votoni per mu :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Votoni per nny-n,votoni per ne te 2,ne do e bejme Shqiperine me te mire :wave: [/qb]
Vere pra kutine e Votimit..se spo gjej ku me e hedh Voten... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje pyetje kisha ne nje flete jeni shkrujt te dy?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb] Votoni per nny-n,votoni per ne te 2,ne do e bejme Shqiperine me te mire :wave: [/qb]
Vere pra kutine e Votimit..se spo gjej ku me e hedh Voten... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nje pyetje kisha ne nje flete jeni shkrujt te dy?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shume pytje ben edhe ti yli,Duke qene qe ate qe na ka ngelur nga jeta do e kalojme bashke,atehere mendova te shkruj votoni per ne te dy.Ajo e ka emrin e ka ke fleta e votimit une do jem keshilltari i saj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me ate mënyrë të shprehuri Peshko ma prishe menien ene mu :tipsy: . Po ju a jap votën ne bekimin tim :angel: . anny, meqë pasnesër hikën, boje nji xhiro anej ka Pazari i Ri n'Tiron se për mirë do t'dali /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ja edhe votimi ku bëhet
vote2.gif

P.S. Kryetar i qendrës s'votimit nuk jom una se masnej m'akuzo Peshko për manipulime /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Perderisa nuk kemi kandidate te tjere besoj se e fitum votimin...
Kondre lene mer ti Pazarin e ri,ca do beje anej ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo te zihet per floket me nanjonen atje /pf/images/graemlins/tongue.gif Njof ca goca anej qe jane te egra shume,po i erdhi nanji e re ne lagje e kapin per flokesh :tipsy:

Guest

Atehere Urime..pra Peshko & Anny..!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shyqyr mbarun shpejt keto votime..nuk zgjaten si tek "cuni me i mire".. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, un e pata me dal me ble noi gjo t'mir me hongër mër daj ose me shku ke ai klubi bukur aty ke cepi i plenave /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ku di gjo un që ka nji anej ka Pazari i Ri (lagja Peshkos) që o xheloze ne i kap gocat e reja për flokësh :angel: . Masnej, po s'deshe me e çu gocën n'shpi ku do me e çu?

Votimi s'ka maru Ylli im! anny akoma nuk o prononcu për modalitetet e votimit. Peshko ksaj radhe e boni si puna Salës /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, un e pata me dal me ble noi gjo t'mir me hongër mër daj ose me shku ke ai klubi bukur aty ke cepi i plenave /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ku di gjo un që ka nji anej ka Pazari i Ri (lagja Peshkos) që o xheloze ne i kap gocat e reja për flokësh :angel: . Masnej, po s'deshe me e çu gocën n'shpi ku do me e çu?

Votimi s'ka maru Ylli im! anny akoma nuk o prononcu për modalitetet e votimit. Peshko ksaj radhe e boni si puna Salës /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Kondre ti te fut ne qorrsokake qe sdi robi ka te dali...E para e punes e ke menjen vetem ke e hongermja,cdo rruge ty te co me nai ven me honger,kushedi sa i shnosht do jesh...Masnej kusht te tha ty qe Pazari i ri eshte lagjja ime?Masnej kush te tha ty qe une kam nai xheloze anej,une fola ne pergjithsi se i njof mire gocat anej se i shof qe rrine rrine edhe kur shofin nai femer qe se njofin e kapin per flokesh.I rujne me fanatizem gocat e lagjes...Masnej e di ti qe une nuk kam menu me e cu ne shpi qe heren e pare qe do e shof se s'ma lejon mami edhe babi,por do rregullojme nai gjo me te bukur perpara se te krijojme kushtet qe te shkojme ne shpi.Sa per votimet,ca ke me Salen t i here :smash:
Fantazia,me ne fund edhe une u rregullova edhe me sa shof edhe ti je e lumtur :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po un o Peshko ato që the ti i interpretova simas mënyrës teme! Ça t'boj un ty që je i pashpjegushëm ne keqkuptohesh. Masnej mos ta kishe pas lagjen tate ti Pazarin e Ri, pse do i njifshe aq mir gocat e asaj lagje????? Për pun suksesi me to as mo e zej n'goj se t'kena pa /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Për punën e mamit ne t'babit un s'e dijsha që ti jetojshe akoma me ato me gjith familjen :rolleyes: . Nejse se nofta t'bi m'qaf kot ne un po kshu o kur do m'u grric :shrug: .

Salën s'ta luj daja mos ki fryk hiç se mu m'ka dal nomi për PD-ist t'thek ose mo mir për salist t'marum :tipsy: .

P¸er ate punën e t'hongmes ma ke gjet Peshko, s'lej kazon plenash pa i fut turit /pf/images/graemlins/laugh.gif po s'mnjit hiç. Vazhdoj t'jem normal. P¸erpara kom qen i dobët ne s'kisha zgjidhje vetëm t'i bijsha rrotull Pazarit t'Ri sa her kisha pushim n'shkollë. Ta njof mir lagjen daja se anej kom pas bubrru ne un për ca koh :tipsy: .

assassino26

Primus registratum

Kondre Qe kur ke ik ti eshte mush tirona me plena /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi e kuptova psene :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondre Qe kur ke ik ti eshte mush tirona me plena /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi e kuptova psene :lol: [/qb]
Pse s'mi posto deri n'Kanada ti daje? Do ta disha për ner t'modh :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb] Kondre Qe kur ke ik ti eshte mush tirona me plena /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi e kuptova psene :lol: [/qb]
Pse s'mi posto deri n'Kanada ti daje? Do ta disha për ner t'modh :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse me s'keni plena ju anej ee /pf/images/graemlins/laugh.gif Kom nigju qe antares anej rri :lol: Haje ate /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Plenat knej jon veç prej letre ne llamarine kshuqë kom njel pa gjo. Antaresin s'e haj un se s'ka shku aq keq puna /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po ti ça bo, a puno apo tallesh tashti.

assassino26

Primus registratum

[qb] Plenat knej jon veç prej letre ne llamarine kshuqë kom njel pa gjo. Antaresin s'e haj un se s'ka shku aq keq puna /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po ti ça bo, a puno apo tallesh tashti. [/qb]
Kondre une punoj mer vlla edhe pse ty te duket qe une tallem.Ose rendesi ka qe paguhem edhe pse ty te dukem sikur tallem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Tallu ti tallu se je m'Tiron po ne tjert ça t'bojm që duhet me punu fort /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

[qb] Tallu ti tallu se je m'Tiron po ne tjert ça t'bojm që duhet me punu fort /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
E shof e shof,ta qaj hallin me shume se vetes.I shkreti ti sa shume qe vu...Po xhanem pranej s'te pelqen ty jeta e veshtire e kurbertit edhe na ke zili neve knej :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Na njeli koka mrapa mër ti ça flet kshu! Ktu ka fryk robi se ta fusin pa menie /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ene juve atje mo vujtja modhe tu zi ka 20 kuintal rrush /pf/images/graemlins/laugh.gif .

:idea: Sa paskeni shkruajtur dhe ju...na bete me vene syzet me mengjes.. :tipsy: Na falni qe nuk ju lexova te gjitheve ,se isha duke shijuar birren qe me ofroi Tedi.. :kiss:
/pf/images/graemlins/laugh.gif anny eshte stacion i shkurter peshku ,mos e pri bileten ,se te jap une nje fallco.. :devil:
Kondre gjalle qenke akoma :devil:
fantazia :wave:

anny

Primus registratum

po sa shpejte qe mbaruan votimet.
kondre uen nuk u prenoncova se nuk isha pjesmarrese se po beja fushate elektorale
sa qef edhe uen fitova
peshko une nujk kapem nga floket me asnjeren se kam frike se mos mi jep ndonjera ne dore edhe ngelem pa martuar pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
moira me jep nje fallco èèèè
po e ben punen ajo
dua te them perfshihet edhe surpriza
qe do me bente peshko??? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif