Vere pra kutine e Votimit..se spo gjej ku me e hedh Voten... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Votoni per nny-n,votoni per ne te 2,ne do e bejme Shqiperine me te mire :wave: [/qb]
Shume pytje ben edhe ti yli,Duke qene qe ate qe na ka ngelur nga jeta do e kalojme bashke,atehere mendova te shkruj votoni per ne te dy.Ajo e ka emrin e ka ke fleta e votimit une do jem keshilltari i saj /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Vere pra kutine e Votimit..se spo gjej ku me e hedh Voten... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Votoni per nny-n,votoni per ne te 2,ne do e bejme Shqiperine me te mire :wave: [/qb]
Nje pyetje kisha ne nje flete jeni shkrujt te dy?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kondre ti te fut ne qorrsokake qe sdi robi ka te dali...E para e punes e ke menjen vetem ke e hongermja,cdo rruge ty te co me nai ven me honger,kushedi sa i shnosht do jesh...Masnej kusht te tha ty qe Pazari i ri eshte lagjja ime?Masnej kush te tha ty qe une kam nai xheloze anej,une fola ne pergjithsi se i njof mire gocat anej se i shof qe rrine rrine edhe kur shofin nai femer qe se njofin e kapin per flokesh.I rujne me fanatizem gocat e lagjes...Masnej e di ti qe une nuk kam menu me e cu ne shpi qe heren e pare qe do e shof se s'ma lejon mami edhe babi,por do rregullojme nai gjo me te bukur perpara se te krijojme kushtet qe te shkojme ne shpi.Sa per votimet,ca ke me Salen t i here :smash:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, un e pata me dal me ble noi gjo t'mir me hongër mër daj ose me shku ke ai klubi bukur aty ke cepi i plenave /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ku di gjo un që ka nji anej ka Pazari i Ri (lagja Peshkos) që o xheloze ne i kap gocat e reja për flokësh :angel: . Masnej, po s'deshe me e çu gocën n'shpi ku do me e çu?
Votimi s'ka maru Ylli im! anny akoma nuk o prononcu për modalitetet e votimit. Peshko ksaj radhe e boni si puna Salës /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Pse s'mi posto deri n'Kanada ti daje? Do ta disha për ner t'modh :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre Qe kur ke ik ti eshte mush tirona me plena /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi e kuptova psene :lol: [/qb]
Pse me s'keni plena ju anej ee /pf/images/graemlins/laugh.gif Kom nigju qe antares anej rri :lol: Haje ate /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Pse s'mi posto deri n'Kanada ti daje? Do ta disha për ner t'modh :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre Qe kur ke ik ti eshte mush tirona me plena /pf/images/graemlins/laugh.gif Tashi e kuptova psene :lol: [/qb]
Kondre une punoj mer vlla edhe pse ty te duket qe une tallem.Ose rendesi ka qe paguhem edhe pse ty te dukem sikur tallem /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Plenat knej jon veç prej letre ne llamarine kshuqë kom njel pa gjo. Antaresin s'e haj un se s'ka shku aq keq puna /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po ti ça bo, a puno apo tallesh tashti. [/qb]
E shof e shof,ta qaj hallin me shume se vetes.I shkreti ti sa shume qe vu...Po xhanem pranej s'te pelqen ty jeta e veshtire e kurbertit edhe na ke zili neve knej :smash:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Tallu ti tallu se je m'Tiron po ne tjert ça t'bojm që duhet me punu fort /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]