Re: Klubi i tironsave

anny

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Mjesi kalamoja! Ça bohet knej? Paska plas muhabeti ronçëm. Si o ajo puna e shefllikut atje mre se u bon gjith arnautët shefa /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Peshko, hala s'e ke zi rakin ti 're? Un e kom fillu shum mas teje ne jom tu i maru ato 8 kuintal rrush që kom ble. Po kshu o kur do me pi ça zi :tipsy: .
Si u bo muhabeti i anny, do e festoni bashk Vit'n e Ri a jo? Apo ne ajo si t'jerat s'ta vari mo shum se i jav /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: ?
Moire, shif e boji yzmet punës se Peshko tashti e ka n'terezi punën e vet. Birra e raki t'jep sa t'dush ai po për gjojna t'jera s'bo hiç ai dreq (me t'thonme) /pf/images/graemlins/laugh.gif ! [/qb]
oooooouuuuuuuuuuuuu po peshkatari nuk me kishte kerkuar qe ta kalonim vitin e ri bashke se ishte shume busy,pastaj ai nuk kishte te tilla qellime
se nuk eshte shprehur per te tilla gjera :angel:

Guest

Pershendetje per gjithe Klubin...
Rrini mos levizni nga vendi ..e dini qe keni shume respekt per mu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre,e prune surratin tat shume te padeshirushme perseri mes njerzve eee.Qe thu ti une kom 20kuintal rrush per te zi sivjet edhe akoma se kom maru edhe si dihet a e maroj der per vit te ri,ama rakia qe bej une eshte per tu pi jo si ajo qe bo ti qe eshte per te lare kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ate tjetren edhe une vdiqa duke i thone Moires qe vetem per ta qeras e du se per gje tjeter s'jam une.
Anny akoma se ka pasur fatin e mire te kaloje vit te ri me te bukur se ate qe do kaloje me mua(nqs me prishet mua mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
se si do ta akloj une vitin e ri qenka bere objekt bisede
ti peshko me fton mua per vit te ri ta kalojme bashke?!! ok pastaj do vi une andej po po nuk kalova mire i shkreti ti degjove :smash:
edhe mos u be shume mendjemadh ,nga e di ti qe una ukkam kaluar nje vit te ri me te buykul se sa mund ta kaloj me ty èèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèè èè

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Pershendetje per gjithe Klubin...
Rrini mos levizni nga vendi ..e dini qe keni shume respekt per mu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Si mi mos lujme ne pej venit,ti shyqyr qe erdhe :wave:
cohuni te gjithe ne kome shpejt se ka ardh ylli i klubit :kiss:
Anny,e qiti ky beterri ca kisha ne men une me te propozu se desha me ta thone ne 1 moment me romantik :wub:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] Kondre,e prune surratin tat shume te padeshirushme perseri mes njerzve eee.Qe thu ti une kom 20kuintal rrush per te zi sivjet edhe akoma se kom maru edhe si dihet a e maroj der per vit te ri,ama rakia qe bej une eshte per tu pi jo si ajo qe bo ti qe eshte per te lare kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per ate tjetren edhe une vdiqa duke i thone Moires qe vetem per ta qeras e du se per gje tjeter s'jam une.
Anny akoma se ka pasur fatin e mire te kaloje vit te ri me te bukur se ate qe do kaloje me mua(nqs me prishet mua mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
se si do ta akloj une vitin e ri qenka bere objekt bisede
ti peshko me fton mua per vit te ri ta kalojme bashke?!! ok pastaj do vi une andej po po nuk kalova mire i shkreti ti degjove :smash:
edhe mos u be shume mendjemadh ,nga e di ti qe una ukkam kaluar nje vit te ri me te buykul se sa mund ta kaloj me ty èèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèè èè [/qb]
kam parasysh ca do te te bej une ty surpriza per vit te ri prandaj them qe nuk ke kaluar me te mire /pf/images/graemlins/wink.gif Nejse,mbas vitit te ri do shkruash vete ke kaluar me te mire apo jo :angel:

anny

Primus registratum

e shef ti e paskemi romantik djalin /pf/images/graemlins/laugh.gif
e po tani tu prishen planet,nejse une nuk jam shume tip romantik,shprehu tek populli ckishe ti ndermend te bej per vitin e ri???

assassino26

Primus registratum

Po ta thashe nuk ngelet me surprize.Do kesh kohe te besh krahasime pasi te mbledhesh veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

[qb] Po ta thashe nuk ngelet me surprize.Do kesh kohe te besh krahasime pasi te mbledhesh veten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ouuuuuuuu po si te zgjedh una pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po nuk ma the una do qaj :cry:

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb] Po ta thashe nuk ngelet me surprize.Do kesh kohe te besh krahasime pasi te mbledhesh veten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ouuuuuuuu po si te zgjedh una pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
po nuk ma the una do qaj :cry: [/qb]
Po e ndiej qe tani qe do kenaqemi bashke :wub: Vdes per gocat qe jane kaq kurioze,o zot o zot sa mire do kalojme.Mbaje veten edhe mos qaj se po ta tregova s'ka asnje lezet.Afrohu ke supi im te te fshij pak lotet :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ua mami, sa bukur këta të dy /pf/images/graemlins/laugh.gif . Po lat nom ëre si me qen adoleshenta që ulen ke Piramida se s'kan lek me shku n'kafe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Bojini muhabetet e juja atje ku duhet e jo ktu se kena hongër ene mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif .

anny

Primus registratum

po si te te harri supin une ty,pricccccccccccc tani nuk qaj po he mo he ti thuama

kondre po ne keto i bejme per te miren epopullit
pastaj ben mire mos te hash se shendoshesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe nga situata jone (meqe eshte qe ne mengjes edhe nuk ke ngrene)dobesohesh

assassino26

Primus registratum

[qb] po si te te harri supin une ty,pricccccccccccc tani nuk qaj po he mo he ti thuama

kondre po ne keto i bejme per te miren epopullit
pastaj ben mire mos te hash se shendoshesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe nga situata jone (meqe eshte qe ne mengjes edhe nuk ke ngrene)dobesohesh [/qb]
Anny.lene Kondren,se ai planet e dashurise qe bejme ne kaq lirshem i ben me plane 5-vjecare :smash: .
Maji lotet edhe kur te shifemi do te te tregoj planet edhe do te te mbeshtes ke supi qe mos qash nga gzimi :wub:

Kondrapedali

Kondrapedali

Uf, uf. Me t'këput shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif . Peshko, m'thuj t'drejtën i ke fut nai dopjo sot me mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
anny, ti mos e merr personale se un s'kom gjo me ty, përveç simpatisë, po e kom me kët lanetin që m'kujto ato lypsat ke cepi i 15 katshit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

Kondre amaon mer amon sa inot qe ke.Ik ere dreq me lej rehat se le nom.Te kujtohen vetem shoket lypsa mrapa 15-katshit edhe shoqet e kombinatit me nom :smash:
Hiq dore nga kto gjojna se Anny e di mire me ke ka te beje /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondre amaon mer amon sa inot qe ke.Ik ere dreq me lej rehat se le nom.Te kujtohen vetem shoket lypsa mrapa 15-katshit edhe shoqet e kombinatit me nom :smash:
Hiq dore nga kto gjojna se Anny e di mire me ke ka te beje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ate shpresoj ne un, që ajo tas dijë se me cin ka t'boj! Jo për gjo po m'vje keq se duket goc e mir ne e urt (pa shum eksperienc du me thon).
Me ra m'dor tate ajo ti i hudhesh mo keq se ujqit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Shko ene shkru nëpër tema t'jera që je ne besnik ne që nuk tradhto kurr ti /pf/images/graemlins/laugh.gif .

anny

Primus registratum

kondre kjo ka rendesi qe ti ke simpati per mua, gjerat me peshkon i zgjidhni vete
peshko po po e di une e di :angel:

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Kondre amaon mer amon sa inot qe ke.Ik ere dreq me lej rehat se le nom.Te kujtohen vetem shoket lypsa mrapa 15-katshit edhe shoqet e kombinatit me nom :smash:
Hiq dore nga kto gjojna se Anny e di mire me ke ka te beje /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ate shpresoj ne un, që ajo tas dijë se me cin ka t'boj! Jo për gjo po m'vje keq se duket goc e mir ne e urt (pa shum eksperienc du me thon).
Me ra m'dor tate ajo ti i hudhesh mo keq se ujqit /pf/images/graemlins/laugh.gif . Shko ene shkru nëpër tema t'jera që je ne besnik ne që nuk tradhto kurr ti /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
sa shume me do populli o zhot sa goce e mire edhe e urte qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif
po cpo behet ketu nje thote eshte ujk thjtrei qingj
:confused: :confused: :confused:

assassino26

Primus registratum

Anny,po e pate te veshtire te zgjedhesh mes ujkut dhe qingjit une po largohem qe te ta bej zgjedhjen me te lehte :angel: Kete e bej vetem nga dashuria qe kam per ty edhe nuk dua qe te mundohesh :wub:

anny

Primus registratum

populli im i dashur une po largohem(me falni fjalorin po po bej prova per kandidature)
tani une duhet te iki te behem gati ,duhet te blej edhe dhuraten
per dashurin e peshkut ndaj meje do mendohem dhe do vendose
do vi dhe neser ne af se pasneser iki
keshtu qe urimet jua bej neser
tani una ju kam xhan edhe ju them naten
:kiss: :kiss: