Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Epo robi kur mbaro se piri vodken e vet fillo e mendo per rakine e tjetrit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moce s'bo mir me i përzi se masnej fillojn mit e hudhin valle (bashk me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

assassino26

Primus registratum

Mirmjes.Na boni nai kafe me se jom i lodh.Kom dy dite me Blisken edhe jam bo si pikpytje...Po me leviz beli automatikisht para mrapa :tipsy:
Ohhooo ama ja vlejti :wub: Apo jo ylli /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif erdha dhe una .Si ju kam lene njehere ,e si ju kam gjet?? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tedo ,o 21 ,po une te thash te mi ruash ato birra .. :tipsy: ti me c'fare kuptimi e more.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOire kom marr nje arke tjeter se e dijsha qe do ma thojshe kte ...MIrmjesi iher ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Tedo,kete here do t'a ndajme arken qe ne fillim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Merre t gjithe se kom mor I Arke Vere ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif une per nje gote vere te fal gjithe arken.. /pf/images/graemlins/laugh.gif vetem te mos jete brusko..
:kiss: sidoqofte je shume xhentil,ketu ja ke kalu dhe peshkut /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Per gjatsi ma merr ai mu...Eshte nja gjys metri mo i shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif Moira majaft na vune ne pozita konkuruse neve meshkujve se do t'morim shpirtin.Do t'mlidhemi gjith perihere edhe e zeza ti ku t'futesh masnej :tipsy:
Tedo ho mer lanet ka bohesh ti?A lahesh anej ne Durres apo hic?
Kom mor i vere te mire Lundre sot.I shoqja ime ka bo kulaca me djathe,se di si thoni juve,ju pelqe Kulaci me vere :confused:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Thuaji asaj shoqes tate ,me mire kulac me te brendeshme gjeli... :devil: edhe nje vere e mire lundruese...
Sa per mu,vihuni ne rjesht te gjithe ,se kam ble cizme te reja e dua me i provu sa te forta jane :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:smash: :smash: ke xhepi i vogel i xhinseve ,aty ku mbaj 10 lekeshat /pf/images/graemlins/laugh.gif
I ke tremb tironcit me keto qe thua ,shiko ,nuk ke patur xhirro fare ..Hajde luj vendit e na sill te pime ,se jemi per jete nate sonte... :goofy:

assassino26

Primus registratum

Moire,se di pse sonte e ndiej veten thellesisht kurrnac.Fillim muaji eshte,por po mendoj per fundin e ktij muji.M'duhen qamet shume leke per kte fun muji edhe du ti kursej qe nga fillimi...
Hajde i here te te shofim ty si qeras se kam nigju qe me ato leket qe ma ke xhepi i vogel i xhinseve,bo qerasje te medhaja.
Se kisha paraftyru kurre qe ti rri me xhinse.Te paraftyroja shume me eksituese :rolleyes:

Kondrapedali

Kondrapedali

Eej. Paska lezet kur shifke tjerët që rrifen me njoni-tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Mjesi klubi. Kush e ka ate shishen time?
Moire, ato çizmet i ke me moja ti? Peshko vetëm ashu i ka qef /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Hajt shnet rob legena :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Kondre paske ik edhe ti per shele.Une i urrej cizmet me maja.Ose edhe kpucet me maja,ose edhe shapka me maja.Kom pa gallate duke u rrezu gocat me cime me maja.Te dali njona qe te thote une kam vesh edhe s'jam rrezu,ose gati per icik duke u rrezu.Sidomos kur njisin shkalle /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira me zhgenjeu shume me xhinset qe me tregoi.Per me teper se xhinset,xhepi i vogel i tyre.Imagjinata me con ne skena te frikshme.Xhinse femrash me xhep te vogel...Kush vesh valle... :confused:

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Epo robi kur mbaro se piri vodken e vet fillo e mendo per rakine e tjetrit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moce s'bo mir me i përzi se masnej fillojn mit e hudhin valle (bashk me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb]
Nordh kur hedhin valle minjt nga qefi i valles sime se rakise. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Klubi mroma sot i'her! E paskeni nis me muhabet majash eee. Hajde nje dolli per takat e larta dhe qe nuk te rrezojne kur ecen! :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

Po un s'thash për taka me moj mër qafira. E kisha për mojat e çizmeve që Peshko i ka qef, sidomos kur nodhet para atyne gjys i përkul....

Hajt Moce se ta kap un dollin. Të tjerët paskon shku për lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

nikos_asas

Primus registratum

Megjith'se je 5 ore me vones,kape dollin e mos e lesho fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ho me,ca bohet ktu?Pse kaq qetsi?Ku jane gocat.PSe s'kane ardh?Hajdeni shpejt se u ftofen akulloret.
Hajde po cunat ku jane hajdeni shpejt se u myll kasa do ngeleni pa pagu birrat qe keni more veresie /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

O peshkattaro amon merri ato birrat perziji me akullorret dhe veji te zijne,te pim nga nji got caj se vallai kshu si na i servir ti do na ftofesh te gjithve n'***** ere...
Gezuar diten e diel..

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, me kte ftes që ke bo për çunat ke me i përzon t'gjith. Kush osht ai që e ka lon menia me ardh e me pagu ëre. T'paska lon petlla fare ty /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ndëgjegja ka pas qen film i bukur po ka koh që e kon hongër mit /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Gocat megjithmen që paskon bo pislliqe mrom ene po flekan akoma :smash:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, me kte ftes që ke bo për çunat ke me i përzon t'gjith. Kush osht ai që e ka lon menia me ardh e me pagu ëre. [/qb]
Kondrapedalo po pse mer ka jeti me??nga Gjirokastra ee??Jena n'tiron ere cer na ka xhepi,s'na e ma dot xhepi..
Po ik e paguj nai long frute nai goce ktu,kshu mase e merr ne nji vot me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif