assassino26
Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave
Blisso,do e knoj se sben edhe i kenge per ty.Me thuj si e do,muzike e lehte apo popullore
Blisso,do e knoj se sben edhe i kenge per ty.Me thuj si e do,muzike e lehte apo popullore

c'pate mi ? :angel:Fillimisht postuar nga anny:
[qb] pu pu pu [/qb]
Nje ma gjeti onën me m'bo me hik. Kaq e pata un sa m'tha RrushoFillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Popullore e lal , muncisht anej ka Shqipria Mesme /pf/images/graemlins/smile.gif
Kondre ke ngatarru site rrusho /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Tashi që erdhe ti me energji elektromanjetike s'hiki mo un :tipsy:Fillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb] ik ik ene mos ec ma /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ciao rrusho /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ehu sa emra kom una. Po m'duket se s'je e re ktu ti Bliska :idea:Fillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb] S'ke faj jo emri yt i dyte eshte
Vendosmeria /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ktu jam po desha me pa der ku do shkoje paturpshmeria e Kondres.Emri i tij i dyte eshte i paturpshmi :smash:Fillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb] Identity crisis /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku iku peshkatari ? [/qb]
prit ikim bashke.Ca do besh ti?do me lesh ketu vetem me kondren?Hajde se sonte do te te coj me 1 vend te bukur qe e di vetem une ketu ne forum...Do kenaqemi sonteFillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb] opaaaaaaaaaaaaaaaaa , cpo me vjen me kercy tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
Un te jap jo nji po 5 puthje
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Sheqer e kaluar shqerit te kemi ..
Tashti po iki eve una se u ba von [/qb]
Ohh e dashur sa romantike je.Ma kepute shpirtin.teFillimisht postuar nga *Bliska*:
[qb] Mos kij merak se kemi nete te pafundme para nesh shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif
lol [/qb]
Moire nuk o Faji im qe kishe pi mo Para ti se vetem 3 Birra pive ndersa mu t shkretit m Njelen ne 21 birrat e tjera t arkes ... Mirdita iher by the Way ca bohet kshu mer c dit me mungu 500 faqe boni ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Uffaaa,c'birre te rende kishte dhe ky Tedi.. :tipsy: Akoma e trullosme jam ,...kush e ben zemren gure e me sjell nje kafe :idea: [/qb]
Të mi rruash ato birat /pf/images/graemlins/laugh.gif !Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif erdha dhe una .Si ju kam lene njehere ,e si ju kam gjet?? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tedo ,o 21 ,po une te thash te mi ruash ato birra .. :tipsy: ti me c'fare kuptimi e more.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]