Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :devil: te prish shoqeria e keq ,qe kur ke ardhur ti ,eshte shthurrur klubi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ene kët ma the? Un jom bo copash për shoqnin kurse ti m'thu që un e kom dhi shoqnin /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Vet e keni fajin se m'keni lon vetëm fare gjith dit'n e Zotit. Rrëshket robi tu nejt vetëm eri /pf/images/graemlins/laugh.gif .

/pf/images/graemlins/tongue.gif dmth une tani kam te bej nje rob te reshkitur.. :devil:
Ja te shofim njehere :idea: A me qerrase ti mua..?? /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh ça ke me m'thon ti mu tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif . Na qitja zin tashti

images

/pf/images/graemlins/laugh.gif teper vone ,une mora nje mojito /pf/images/graemlins/wink.gif
mojitohighball.jpg

Po sjell dhe per ty nje non-alcoholic /pf/images/graemlins/laugh.gif Banana Daiquiri
daiquribannana.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Çar osht ajo që pi ti mi :eek: . Mos mi goc se po t'bo nai gjo reaksion ene duhet me kalu funjavën n'spital. Merr mi goc Birra Tirana se e ke ene t'freskët.

Shpirtkeqo, home, erdhe ti e? I her m'jav e paske triskën ti ë? Ene kur vje shkru nja dy gjona i fut nai dopjo raki ene zhdukesh si çifut :tipsy: . Hajde ene po m'nigjove mu merre ate birrën para se ta shofi mir Moira /pf/images/graemlins/wink.gif

nikos_asas

Primus registratum

Ej plako,kena halle ne knej,ti e ke ne terezi ja fut nje tralala dhe nje dopjo raki dhe je ne regull ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masanaj un nuk pi pije freskuse,pij vetse pije alkolike ok /pf/images/graemlins/tongue.gif

fairy

Primus registratum

Mroma! Sot m'u ka tek per vodka vallaj, po te jete me limon akoma me mire.
Moire, ajo me banane ne sy s'u dukerka gje, pihet apo haet? /pf/images/graemlins/laugh.gif Ajo tjetra me e mire me duket.

Moce,mos e fut putren tek gota ime ,se ben xix .. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ja ku e ke vodken tende.. :kiss:
vodka.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Mocja me namuz, mir se na urdhnove. Nje ke po ta qis nji vodka me limon

modernvodkalime.jpg

Shpirtkeqo ene ty po ta qes nji shishe po me kadal amo. Po ta jap me gjith meze se s'tzej bes ty un /pf/images/graemlins/laugh.gif

raki5.jpg

nikos_asas

Primus registratum

BOOO CO MOR KJO, :eek:
MOIRA SA LITERSHE ESHTE AJO BIRRA?

Kondra e ke bo si burat me ate rakin do ta pij avash avash deri sa te dal djelli /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb] BOOO CO MOR KJO, :eek:
MOIRA SA LITERSHE ESHTE AJO BIRRA?

Kondra e ke bo si burat me ate rakin do ta pij avash avash deri sa te dal djelli /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hajt t'boft mir pra ene
Notën Klubi :wave:

fairy

Primus registratum

:rockband: Moj rakiii, moj rakiii, moj rakia bukurosheee! Moj rakia bukurosheee, qe na hedh qoshe me qosheee! /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] :rockband: Moj rakiii, moj rakiii, moj rakia bukurosheee! Moj rakia bukurosheee, qe na hedh qoshe me qosheee! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moj moce kaq shum paske pi ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Epo robi kur mbaro se piri vodken e vet fillo e mendo per rakine e tjetrit. /pf/images/graemlins/laugh.gif