Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] E zo i modh...Me mbyti lemza ..ke skam len pa permend pervecse Annyt.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ckeni me mu xhanem..Peshko kur te fejohesh me mire mos me lajmero hic..se vec me lot kam me e kalu ate dite.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pa merak ylli se ky kshu si e ka nis vetëm nga mesi e poshtë do shofi n'ondërr ene ate /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] E zot i modh...
Me mbyti lemza ..Ke skam len pa permend, pervecse Annyt.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ckeni me mu xhanem.. :shrug:
Peshko, kur te fejohesh, me mire mos me lajmero hic..se vec me lot kam me e kalu ate dite.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
UNE ta di qe ti qan se fejohem une,rri gjithe jetes beqar...E cme bere mi ylli ime,mire qe ti me le per vete,por mem duket do ngelkam beqar gjithe jeten.
Anny,une si bera gje.Pranon ti ti kalojme bashke pushimet,por pa fejesa :eek: E shef ti qe qan Fantazia.S'dua ta bej te qaje :tipsy:

anny

Primus registratum

fantazia nuk doja eq te te zente lemza,aman mi po po diskutonim per mardheniet e tua me peshkatarin po beni nje perpjekje te dy mbase e rregulloni prape
peshko mua shikon ne enderr ti? po shiko mo fantazine se te do ajo
si mo te kaloj pushimet pa u fejuar te kam thene i dua zyrtare gjerat une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore si s'ju vje turp juve? anny, ty sidomos se Peshkon e njof se ça dallaveraxhiu osht. Si mi ti e do Fantazia ate! Po un ku jom un ke fiku e? Apo se nuk shef gjo ti ktu ene o burra ja myt m'tym!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] fantazia nuk doja eq te te zente lemza,aman mi po po diskutonim per mardheniet e tua me peshkatarin po beni nje perpjekje te dy mbase e rregulloni prape
peshko mua shikon ne enderr ti? po shiko mo fantazine se te do ajo
si mo te kaloj pushimet pa u fejuar te kam thene i dua zyrtare gjerat une /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Anny,tashi Fantazia nuk me do.Kshu thote edhe Kondra.Ti per veten tate me do apo jo?Po me deshe ti atehere mund te diskutojme per me tej :wub: Pune qe rregullohet nuk ka,sidomos kur ke 1 puntor si une qe te ndihmon :thumbsup:

anny

Primus registratum

o kondre po avash mo se me vrave,po ku dija une qe fantazia ishte ndare me peshkon per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

peshko uk e di akoma ,prit se duhet ta mendoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Njeriu ste pyet "SI KE QENE" ???? Anny por si je..!!
Leri si kane qene maredheniet e mia me Peshkon..rendesi ka qe jena nda.. :tipsy:
Megjithate, po deshe te dish me shume ti..ne nje fjale po ta permbledh..
"CIFT VIPASH"
:cool:
Ne qoftese ja ke idene ti historive "HOLIWUDIANE"...ndodhin ndarje,por mes ex- ve..ka perseri maredhenie te mira.. /pf/images/graemlins/wink.gif

P.s Keshtu pra Anny..hidhu me sulm te shpejte,sa sta ka rremby ndonje tjeter.. :tipsy:
Leni pretendimet,jo zyrtarisht jo formalisht..

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] o kondre po avash mo se me vrave,po ku dija une qe fantazia ishte ndare me peshkon per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

peshko uk e di akoma ,prit se duhet ta mendoj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E mi ca ka kaq shume per tu menduar.Ne mes tone do merremi vesh me mire per detajet,pastaj mendohet cdo gje :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

O Ylli, anej ka ont e mia thojn që malli mir s'ka nevoj për reklam /pf/images/graemlins/laugh.gif . Un anny nuk them mo shum ene nuk desha me të t'rem. Tashi ti di vet se si i jep dum muhabetit po ene un i menimit të Fantazis jom (jo për gjo po ma heq ka komët halen :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

anny

Primus registratum

fantazia flm per keshillat je shum e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj jne edhe keshilla te nje ex keshtu qe besojne se vlejne
sa per mendimet e mia tani mendohem akoma me shume se jeni edhe vipa

Guest

Anny mendohu se ke gjithe kohen e Zotit ne dispozicion...vecse ruhu nga thinjat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Per falenderime ske nevoje fare Anny..
Lumturia e shoqerise,Lumturia jone.. :rockband:

anny

Primus registratum

[qb] Anny mendohu se ke gjithe kohen e Zotit ne dispozicion...vecse ruhu nga thinjat.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Per falenderime ske nevoje fare Anny..
Lumturia e shoqerise,Lumturia jone.. :rockband: [/qb]
ketu kemi te njejtin mendim

Guest

Fillimisht postuar nga Bliss.:
[qb] Fantazia me like shume your avatari :kiss: [/qb]
Thnx.. :kiss:
P.s Turp i Zotit me te pyt o Blis..
Deri tani te kam mbajt per goce..Gabim e kam pas?? :confused:apo jam ne rregull??

Kondrapedali

Kondrapedali

Pu për içik paskena qen tu pa store. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ore te kush tem jom un ktu se u bona lomsh që ju bofsha lomsh se duhet me i kthy t'gjithve xhevap ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

[qb] Ne rregull je ne rregull po mos e vrit shume :kiss: [/qb]
Bliss ec e lidhemi bashke qe tashi se me duket shume te ngatarrojne knej.Me kete rast shpeton nga gjuetia e gocave.bo vaki te gju nanjona edhe vehesh ne siklet.
1 nuse une kisha
2 dashnore kam
me pelqen mu jeta
jetoj ne tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde konge hajde :rockband:

Kondre avash i here.ik e dil perjashta se shef qe jam vetem une me blissin ktu?Njele duke pergju er dreq :smash:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb]
Puthe ti se une du vetem tju shof. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se m'paska shpetu kjo .. Shif me sy e plas me zemer zotrote :lol:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] Ne rregull je ne rregull po mos e vrit shume :kiss: [/qb]
Bliss ec e lidhemi bashke qe tashi se me duket shume te ngatarrojne knej.Me kete rast shpeton nga gjuetia e gocave.bo vaki te gju nanjona edhe vehesh ne siklet.
1 nuse une kisha
2 dashnore kam
me pelqen mu jeta
jetoj ne tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajde konge hajde :rockband:

Kondre avash i here.ik e dil perjashta se shef qe jam vetem une me blissin ktu?Njele duke pergju er dreq :smash: [/qb]
:lol: Hall i madh mka gjet Peshkataro :lol:

Si kan vajt kohet e /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kto kenget i qan ti lal , ke nai kenge per mue atje ke repertori jot ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre aha ik ene ti lol

Kondrapedali

Kondrapedali

He he. Kaq ta boni dhomin s'ju lej vetëm un! M'pëlqe me pa jo për gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .