Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Për raste t'pashpresa si puna tate mjeku rekomando kto ilaçet me i pi për çdo or

substances17.jpg

assassino26

Primus registratum

Mu m'kan thone kondre mos pij asnji ilac.Te vazhdoj regjimin e dertanishem edhe mos ja vej veshin budallenjve.
ME thote i menje qe e kan pas fjalen per ty :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me gjith ndërhyrjet e mjekut n'distanc çështja rëndohet çdo moment. Nevojitet ndërhyrje profesionale.
images

Qeka ly ne me bojnat e Ramës /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Kondre e bone mire qe e thirre ambulancen,se e njof ate doktorreshen e turnit.
Une mrapa po marr mjekimet thuji shoferit te me coje ne spitalin e sarandes se ashu e kemi punen une me doktorreshen mrapa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika une klubi,naten e mire edhe shifemi mas ca ditesh qe do i bej pushim per qeifin tim :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Notën Peshko! Bofsh qef me doktorreshën n'Sarandë.
Merrni ene kte nga ana ime se t'bo mir. Mo n'fun m'duket se s'po e ço dom /pf/images/graemlins/laugh.gif jetën.
images

assassino26

Primus registratum

Nalova vetem me more kto...Nisu tashi shofer.Op...freno edhe i here me se harrova me te rendesishmen :idea:
Gocat mer gocat e klubit :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Te gjithave.Se mputh edhe mu nanjona nuk bo keq.Zyrtarisht jam beqar kshuqe i mirpres puthjet e juja
Njones ate puthjen me :wub:
Ika tashi sflas me shume se mos haj nai gjilpone ka doktorresha...
cunave dihet muhabeti :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIrdita knejna e piplla . Ca po boni si po ja kaloni po lodheni merziteni . A ju ka marr malli per Mu apo si ka ra ner Men njeriu per mu ... Ika ne erdha iher se shpia veres m pret me krahe Hapur t bojm nai gjo t papame sot anejna ...NJe Mega :kiss: :kiss: Per Vashat ... CUnat t morin ca t dun ka klubi im se qeras una PAgu Peshkatari ...

mostro

Putraku

Tedo marum nga malli per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirdita te gjith tironsve ne ket dite te shtune te bekume nga zoti.Zoti qofte me ju ket vik end.
Paqja ne bote sundofte.amin per kristianet..allahi ikberg per ju myslumont.
SHtrengoni duart neper pabet dh jepni vetem mesazhe vllezerie..

kujdes cunat mos fusni duret se ju shef ai i modhi :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Tedo marum nga malli per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mirdita te gjith tironsve ne ket dite te shtune te bekume nga zoti.Zoti qofte me ju ket vik end.
Paqja ne bote sundofte.amin per kristianet..allahi ikberg per ju myslumont.
SHtrengoni duart neper pabet dh jepni vetem mesazhe vllezerie..

kujdes cunat mos fusni duret se ju shef ai i modhi :wave: [/qb]
E Shof Putre e shof ... MUve Digidronja = Celularirejshen m ka hik per Fis . Nuk m nis sms . masnejna sot nuk jemi per Jet Note se damoni hiki me pamje ka deti qy m 7 t Mjesit pranejna boni qejf ne per muve knejna ka Pubet e BOtes ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb] Ca behet ktu mer?
Mbyll ka qene klubi gjith diten??? :confused: [/qb]
Për dit feste s'hapet klubi. Gjith robt kon dal me festu përjashta! :wave:

:wave: Dhe une po festoj ne pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif I kam lyer floket si flamur,nuk po e kuptoj akoma ,a jane te bukura ,apo t'shpifme... :tipsy:
Kondre c'a kishe ti me floket e drejta ,z'guxo robi me i drejtu ndonjehere ?? :devil: Edhe kafe jashte klubeve te af-se nuk pi una ,se jam goce me namuz.. /pf/images/graemlins/tongue.gif Keshtu qe pi nje kafe kanadeze ,tu tha e tu ngri s'foftmi /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Na prishet te foluren..
:kiss: te gjitheve ,se eshte dite feste..

Guest

Pershendetje..te gjitheve!!

Prape feste andej nga juve, Moira???
Hajt me shnet floket pra..Ti je flamuri (me floket e kuqe) dhe une jam shqiponja...(Vazhdoj ti kem te zeza).. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Mire dita te gjithve.
Cfare u be ndonje e bukur ne tiron dje?na jepni i cik info..
:wave: gezuar festen e clirimit nga okupatoret nazo-fshist..

Kondrapedali

Kondrapedali

Përshnetje klubi!

Moire, kshu i ke bo flokët ti eee?

redhead.gif

Jo keq :devil: ! Unë gjithmon gati jom për kafen me e pa bisht si ta dush ti :devil: . Kur t'mushet menia ty boj i cërre ke MP! Ene un çun namuzi jom kshuqë s'ka problem, me mu je e sigurt :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif !

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Ca behet ktu mer?
Mbyll ka qene klubi gjith diten??? :confused: [/qb]
Për dit feste s'hapet klubi. Gjith robt kon dal me festu përjashta! :wave: [/qb]
Ca fleet mer Kondra ...Ne knej e festojm mrena ne shpi se jasht e kena te ndaluar.
Por kte shpin time e kom mbush gjith flamur!!!
Kom ven edhe nji ne banje /pf/images/graemlins/laugh.gif

nikos_asas

Primus registratum

Kondra kujdes nga Moira se po te fut ne kllapa me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondra kujdes nga Moira se po te fut ne kllapa me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk më fut dot njeri në kllapa mu Shpirtkeqo vetëm po desha un :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate ti rrofsh për interesimin.

Ej si ishte ajo puna e festimit përjashta që s'ju lejshin juve :confused:

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po pse mre, fantazit e tuja do nigjoj un e? Ti shif bjeri mrapa Blissit se asaj sikur qefi po ja ka po kur lexo ato që shkru ti s'ja ma /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me duket se nuk eshte ne doren tate ajo Kondra , varet nga mu ne peshkatari , si tna hypi ne :goofy:
Apo jo Peshkataro rrusho /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Eh kalamaja urime diten e pavarsise :rockband: Une spo e them si e kalova se do qeshni /pf/images/graemlins/laugh.gif