Re: Klubi i tironsave

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Re: Klubi i tironsave

Hajt pra hik pirdhu se e shof që s'ke mo ça me thon përveçse llafe kalamojsh.
Sonte s'po vij anej ka bari.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ua ,paskan qene tu u martu me njeri - tjetrin mbreme keta... :tipsy:
:wave: erdha una...me vjen keq qe ju kam lene vetem mbreme ,por me duhej te merresha me gjera me te rendesishme :tipsy: ..dhe qe thoni ju ,qe s'thate gje hic ,zemren e kisha tek ju ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita knej PIplla . Si po ja kaloni juve . Une sa erdha knejna sa me ja bo Taaaaaaaa. Se Neser Transferohem ke LAgja jeme me Pamje ka Deti ... MOire gjalle je me se na thave Syckat . Po sme the cere Makine kishe mi se kshu sikur nigjova un qe kishe ble makine ktu n Tr ...MOcja ka bohet se peshku sqeka n Terezi do i ket bo dom nai peshk i Prish qe sqeka sot ...

/pf/images/graemlins/wink.gif Tedo ,mu ftof mendja per kete vit ,kam akoma ate qe kam pas /pf/images/graemlins/laugh.gif me premtuan dicka me te mire per vitin tjeter..
Macja eshte me studime ,e puc une per ty ,sa per peshkun ,ka fillu ti vije era... :devil:
:kiss: vetem per ty ,pamje nga deti
Hajt se ketej rotull jam :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Hajt e ne sot n Darket ktu jom ala po ho . Neser nisem me pamje ka deti . t Pyta per Kerrin se thash mos e ke t Vogel se se njit dot rrugen deri n Currila . dmth hecet me avash ne me kujdes pranej t kisha dhon nai birre anej t Djelen ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif aha...dhe kjo paska qene nje ftese... :devil: ,jo nuk e kam te vogej ,te can per te ecur e per malore... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:confused: Ku qenka kjo malorja mo??

helibak mucogllava

Primus registratum

une i ziu kisha ber ndermend te behesha tajronc te hyja kollovar po kur shof keta me lart po ri me mir berac /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u tremb mo Zeqo ,i ka emancipimi keto,thuaj te mjerat ne femrat qe mbetem pa gje.. :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u tremb mo Zeqo ,i ka emancipimi keto,thuaj te mjerat ne femrat qe mbetem pa gje.. :devil: [/qb]
Ti ngele pa gje Ne u bashuam bashke
une ngela pa gje Ju ngelet pa gje
ai ajo ngelen pa gje Ata ato ngelen pa gje

Mirmjes klubi...KAlofshi Week end te mbare.
Ti beratco shko bohu koollovar ne Skrapas se e ke me afer.FEmrat ktu i kena te zonme te gjitha :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk jam e zonme... :devil: ,dhe qe nga hera e fundit ,kam vendosur te mbetem beqare ... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une nuk jam e zonme... :devil: ,dhe qe nga hera e fundit ,kam vendosur te mbetem beqare ... :tipsy: [/qb]
Perdersa ke venos me ngel beqare do te thote qe je e zonme...PAske heq keq heren e fundit perdersa ke vendosur te marresh kete vendim.a perdor stimulues te te ndihmojne te mbash premtimin :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif nqs quhen stimulues muaj per muaj nga nje te dashur te ri ... :tipsy: ehe perdor.. :smash:
Thone qe kur nje grua martohet per here te dyte do te thote se e urrente burrin e pare..
Une te kam dashur aq shume sa nuk do te doje me asnje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif sado bukur te duket
Pastaj thone edhe kete qe kur nje burre martohet per here te dyte ,do te thote e adhuronte gruan e pare...dhe une e kam ditur gjithmone ate qe ti ndieje per mua :devil:

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif nqs quhen stimulues muaj per muaj nga nje te dashur te ri ... :tipsy: ehe perdor.. :smash:
Thone qe kur nje grua martohet per here te dyte do te thote se e urrente burrin e pare..
Une te kam dashur aq shume sa nuk do te doje me asnje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif sado bukur te duket
Pastaj thone edhe kete qe kur nje burre martohet per here te dyte ,do te thote e adhuronte gruan e pare...dhe une e kam ditur gjithmone ate qe ti ndieje per mua :devil: [/qb]
Sot po e marr vesh qe paskam qen i martuar...Do kem kaluar ndonje krize te forte nga martesa me ty qe me ka lene me pasoja.Gjykata shpejt,gjeni cme ka bere kjo grua qe s'mbak mend asgje :shrug:
Denojeni kete grua

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif po me denoni me nje birre ,se kam etje.. :tipsy: [/qb]
Si e do Birren,para apo mbraapa :angel: Sexit
:tipsy:

mostro

Putraku

Mire mroma te gjithve..
Lajmet e fundit thone se takimin e pare pas fitimit te mandatit te dyte,Bushi do e beje ne shqiperi.Hjade hajde c'ka per te vajt..

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire mroma te gjithve..
Lajmet e fundit thone se takimin e pare pas fitimit te mandatit te dyte,Bushi do e beje ne shqiperi.Hjade hajde c'ka per te vajt.. [/qb]
Do kete degjuar per bemat e morrave te tua qe do marre kete rruge kaq te gjate e te mundimshme.OSe ka degjuar qe me shume e duan shqiptaret ameriken se vete amerikanet /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Do kete degjuar per bemat e morrave te tua qe do marre kete rruge kaq te gjate e te mundimshme[/QB]
Pse te duket cudi?A e man men kur ka ardh PAPA per te na beku?pse erdhi do thush ti?
Ehh sa gjona nuk di ti!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Do kete degjuar per bemat e morrave te tua qe do marre kete rruge kaq te gjate e te mundimshme[/qb]
Pse te duket cudi?A e man men kur ka ardh PAPA per te na beku?pse erdhi do thush ti?
Ehh sa gjona nuk di ti!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Do mesoj edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif