Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Shume mire do besh djalosh,se mete gjithe diten tu vra miza...ehh ju brezi i ri.. [/qb]
yes profesor...Si te urdherosh zotrote :tipsy:

mostro

Putraku

O peshkataro pse me saboton lajmin ti mu me llafe te kota??Bushi do vije per vizite ne shqiperi kurse ti e hudh muhabetin dege me dege,si e si per ta larguar nga opinioni publik.
Agjenti i kujti lobi je ti??
Po "peshkatari" pseudonimi??

assassino26

Primus registratum

Putre!
Diten qe ka per te ardh Bushi ne Tirane une kam per te hap kanat dyret e dyqanit edhe do shperndaj birra falas per gjithe popllin qe do jete duke kalu rruges.Do kem rrenim ekonomik,por me ndihmen e madhe te Amerikes e di qe do e perballoj.
Upsss...Thua te jete ide e mire :confused:
PO sikur Kondrapedali te jete ne Tirane edhe te behet kamikaz te lokali im :shrug:
Sdi si tja bej me jep 1 mendje :eek:

mostro

Putraku

Bej dhe ti sic ben vet bushi me kliken e tij.Leshoji ndonje predhe nga ato inteligjentet,preteksi i sulmit"SHQIPERIA I THOTE JO TERRORIZMIT DHE E LUFTON ATE KRAH PER KRAH ME ALEATIN E SAJ NR 1 AMERIKEN".
Mos ki hic turp,fundja te njejtat interesa ekonomike keni.Birra dhe nafta lengje jane..

assassino26

Primus registratum

Cytt er dreq se nuk lejohet politika ktu :smash: Vijne xhandaret edhe ma myllin lokalin.Lene masnej kush duro Kondren qe i ka pikpamjet politike me mua komplet kondrapedal sic ka edhe nickun.
Do pish nai birre e Putre se per ate pune jom une ketu.Pije ho se ta qeras une ksaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Me gjithe qef o peshkatar duararti,vetem se pa fol i cik per politik mu s'me shko poshte ajo birra /pf/images/graemlins/laugh.gif

pershendetje peshakatarit si dhe shume tironsve qe sot paskan hup se di se ku :wave:

p.s ndoshta lajmi per ardhjen e Bushit ndoshta i frikesoj paska

assassino26

Primus registratum

Jo mo Putre jo...Eshte problemi sa te vije ndonje femer.Der ateher keshtu eshte ketu bosh,s'ka birre qe ja prish mendjen njeriu te afrohet /pf/images/graemlins/laugh.gif TE ishte Moira ketu edhe e shifje ti qe jo per Bush po edhe sikur me te atin te vije ai nuk trembet njeri ketu :smash:

/pf/images/graemlins/laugh.gif ja ku jam ,paskemi mysafire... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per mua te vije e te iki kush te doje ,se nuk me behet vone hic /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif ja ku jam ,paskemi mysafire... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per mua te vije e te iki kush te doje ,se nuk me behet vone hic /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
PO sikur te hidhem une te behet vone :angel:
O putre ec ere se lam vetem gocen :wave:

Guest

Mroma klubi... /pf/images/graemlins/wink.gif Nje pershndetje Kondres,Moces..dhe Tedit...
Kush eshte ne linje dihet qe eshte i pershendet..automatikisht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Mroma klubi... /pf/images/graemlins/wink.gif Nje pershndetje Kondres,Moces..dhe Tedit...
Kush eshte ne linje dihet qe eshte i pershendet..automatikisht.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
fiuu fiuuu :goofy:

assassino26

Primus registratum

Seshte duk njeri fare knej sot mer jahuu cere bohet kshu?E diele eshte po klubi se ka pushim>hajde boni cik xhiro se vijne pushimet e dimrit edhe do ikim per ski ne Devoll /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif nqs quhen stimulues muaj per muaj nga nje te dashur te ri ... :tipsy: ehe perdor.. :smash:
Thone qe kur nje grua martohet per here te dyte do te thote se e urrente burrin e pare..
[/qb]
ose e Tradhtonte Burrin e pare . Dmth kto jane Alternativat . /pf/images/graemlins/laugh.gif Mgjtht Pa i hy n hak NJeriu E Paa Mroma t Gjithve ne e Dyta e Urre Se Urre Lavorja Jote ...

assassino26

Primus registratum

TEdo
Ho er cun si je ti?Lene Moiren se ajo e ka ne terezi.Eshte si puna e asaj qe tregojne,po te fusi ajo doren ne 1 thes plot me p** (gjera te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif )Edhe aty mrena te jete vetemnje k**(gjo e keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif )Ajo k** do kapi se ai i pelqe :smash:
Ca te bejme ne thuj qe mos kemi fatin e Moires :idea:
Une kam i propozim.Na jep nja dy birra te ftofta se mase pusho edhe shiu :angel:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Naten e mire ylla /pf/images/graemlins/smile.gif

Tedo muahhhhh llokum.
tirana_zero.jpg

pS: Peshk per ty
sa-004.gif

Enion

Primus registratum

Care bohet knej mer njerez se kam i qerre me kohe pa kalu. A ka plas noi sherr i madh apo jo? Aj i pershenetje t'gjithve. :wave:

:kiss: Nje pershendetje dhe per ty EnIon..ja po perpiqemi ta thurrim sherrin... :tipsy:
Heee,si ishte ajo puna e fatit te Moires.. :idea: :smash: mua me ecen se nuk me mbetet "derri"... :devil: ,hahaha se di kujt me ia ngec.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Dolcezza :kiss: Je yll bote,po dukesh shume rralle.Moira kujt ja ke ngec derrin ksaj rradhe :smash:
FAntazia :wub:
Pershenetje cuna puthje goca :kiss: :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Cytt er dreq se nuk lejohet politika ktu :smash: Vijne xhandaret edhe ma myllin lokalin.Lene masnej kush duro Kondren qe i ka pikpamjet politike me mua komplet kondrapedal sic ka edhe nickun.
Do pish nai birre e Putre se per ate pune jom une ketu.Pije ho se ta qeras une ksaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Haj Peshko!

Mjesi gjith AF-istave :wave:

:kiss: :kiss: për Yllin tim!

Peshko mos ki fryk se po qe puna për nai birr e kthej una. Ene mos ki fryk për kamikazin se po plasa m'çpohet stomaku ene spij mo dot :tipsy: .

Megjithate po qet keq për çik sherr, gjithmon gati daja! Hajt pra kush e ka rradhën? :smash: