Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Kondre!
Uli cekicet er daje.Amon se me duket si kallup dinamiti ai cekici jot.
Moira une s'maj dot sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Per kte fleje menjen :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre!
Moira une s'maj dot sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Per kte fleje menjen :kiss: [/qb]
M'ven ëre. Po kur ul çekiçët daja ngrej gjo tjetër ene si thot ene Moira ktu nolt, ti e ke nomin që ba sa t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif .
A po na e bi ka i birr tashi ti apo jo? Apo do që t'vij ke lokali :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Peshku po te dhuroj nje arush,me fal po ta sjell me Valerian..,po ti po te duash mbaji te dyja.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
marini9.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kondre!
Moira une s'maj dot sa ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Per kte fleje menjen :kiss: [/qb]
M'ven ëre. Po kur ul çekiçët daja ngrej gjo tjetër ene si thot ene Moira ktu nolt, ti e ke nomin që ba sa t'dush /pf/images/graemlins/laugh.gif .
A po na e bi ka i birr tashi ti apo jo? Apo do që t'vij ke lokali :tipsy: [/qb]
nrej ca te dush o Kondre se une maj sa t e dush sic thote moira,po nga gjinia femrore /pf/images/graemlins/wink.gif Se mos nresh byycen ore :lol:
Moira rrofsh ylli...Une jo Valerian qe do e maj,po po deshe ec edhe ti me Valerian se sikur sme mjafton ajo :wub:

:smash: :smash: peshku ,ike dhe erdhe... :idea: uroj te mos kesh bere ndonje pisllik ne af... :smash: sidomos me antaren e re... :shrug:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: :smash: peshku ,ike dhe erdhe... :idea: uroj te mos kesh bere ndonje pisllik ne af... :smash: sidomos me antaren e re... :shrug: [/qb]
Une sbej pislliqe,vetem pastroj.Une pastroj e ti ben pis se ke rrallen e pastertise.
Kush eshte antarja e re :goofy:

/pf/images/graemlins/frown.gif mua nuk me vjen mire te bej armiq ...moira xaxa...eshte :confused: mendova mos ishte shakaja jote,.. /pf/images/graemlins/frown.gif nejse,do ta nxjerre koken.. :mad:

assassino26

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif mua nuk me vjen mire te bej armiq ...moira xaxa...eshte :confused: mendova mos ishte shakaja jote,.. /pf/images/graemlins/frown.gif nejse,do ta nxjerre koken.. :mad: [/qb]
PO qe se mora vesh fare kete?cik mo shqip te lutem :shrug:

assassino26

Primus registratum

[qb] :rolleyes: shiko antarin e ri te af,tek kreu .. :smash:
Kush me qerras me nje limonade :angel: [/qb]
Do limonade apo nai gjo me cik alkool.
Na pi limonade i here amsnej venos per gje tjeter...
lemonade.jpg

assassino26

Primus registratum

[qb] :kiss: faleminderit... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Asigjo.Eshte detyre per nje antare te klubit kaq te nderuar sa ty.
:angel: do me puthesh edhe ka ana tjeter se me eshte thare faqja fare.Pale buzet... :angel:
Buzet eshte fakultative /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

a keni fest ju ku jan fishekzjarret birra viski per mu raki asht n'rregull.Hajt gezuar festen edhe 100 vjet nanes Parti :rockband:

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh Tush ty t'lumt goja :rolleyes: ! Po e vritsha menien se çër kishte sot. Po festë të madhe ka sot Shqipëria de!
Hajde pra gzuar festën e nënës Parti :tipsy:

tushi

Valoris scriptorum

Peshko per ket rast jena bashk si trung i vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpin e qerpiçit e ke ti un bi moiren e fantazin kondra pijet edhe po ta bajm ni party :devil:

:kiss: sa po mendoja ,ku i humbi humori Tushit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja ku jam ,gati per feste.. :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Tush, si ka than nana Parti, s'duhet me pi me deh, kshuqi po t'bi noj Sen.
Fantazia sot s'vje dot po po nejtëm deri von ka mundsi që t'kalojë nga darka :wink:

assassino26

Primus registratum

Une them ja marrim 1 kenge edhe une me Moiren ikim veme buqeta me lule tek varri i udheheqsit tone te paharrua Tarras
Si thua ti Moira i bejme 1 vizite Tarrasit :angel:

tushi

Valoris scriptorum

Nein Nein Peshko te Tarrasi shko vetem un e Moira kena mu dej sonte e me ba namin /pf/images/graemlins/laugh.gif