Guest
Re: Re: Klubi i tironsave
:lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug:
:lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug:
Po s'pranoi dalim bashke ne te dy edhe te prese ai ne shtepi...njeren nga dy variantet duhet ta pranoje :tipsy:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug: [/qb]
Po ta ka qefi ty Yllo :shrug: .Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug: [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, me ty duhet me fol si me qen avokat ër daj (lexo si e di vet). Me cilëndo pjes të trupit t'munohesh ta prekish ti ate pjes të trupit do e humsh përher qoft afrimi i vullnetshëm apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Tashi lejen e kini me dal (mrapa m'ke, boj kujdes se e kom i dell kavajsi) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Putre!Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire mbrema te gjitheve.si jeni mer horra?
Pershendes te gjithe tironsit
insane,satana,ne pshkatarin :wave: [/qb]
Ktu e ke gabim ti...Ta meshtes une kur eshte per te meshtet,por jo gjithmone.Poplli eshte i urte edhe budallai i urte eshte ka i here.Tgjitha duhen provu thu ti,po une s'menoj kshu.Jeta seshte aq e gjate sa te mesosh vetem prej te provumeve personale,pranej une menoj qe duhet,me te besu kur trego muhabete me te futme.E ke provu ti s'kam pse e provoj edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Nigjoje popllin se osht i urt. Ca gjona s'dalin përher ashu si dum ne po s'ka gjo, t'gjitha dun provu m'jet.
Ti mo u boj merak se s'mërdhif ka kurrizi (mrapa) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po pate nevoj me msu muhabete me t'futme t'thom lala sa t'dush. M'ka dal nomi për kavajs gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Ti rri ku t'dush, po mren e ke :goofy: .Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Se ndien ti dhimbje nga mbrapa s'do te thote se edhe une jam kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos kij merak tani e tutje sdo te te rri me nga mbrapa...Ne krah me ke :smash: [/qb]
une e di barsaleten,por ti harron se cfare kam une mrena /pf/images/graemlins/wink.gif Une kam mrena miku,(peshkun...Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Ti rri ku t'dush, po mren e ke :goofy: .Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Se ndien ti dhimbje nga mbrapa s'do te thote se edhe une jam kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos kij merak tani e tutje sdo te te rri me nga mbrapa...Ne krah me ke :smash: [/qb]
S'e di ti ate barcaletën me Labin që shkoi në Kavajë or dajë? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]