Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

:lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug: [/qb]
Po s'pranoi dalim bashke ne te dy edhe te prese ai ne shtepi...njeren nga dy variantet duhet ta pranoje :tipsy:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :lol: :lol: :lol:
Te pranonte Kondra valle..??? :shrug: [/qb]
Po ta ka qefi ty Yllo :shrug: .

(Peshko, mrapa m'ke mu. Bo gaf e zgjat nai dor a nai gjo tjetër, ngele pa te)

Megjithate unë e kisha parashiku që ty t'u dojte i parfum ne e kom porosit :devil:

assassino26

Primus registratum

Kondre,cilsoi gjojnat...Ca eshte ajo gjoja tjeter qe duhet me zgjat une se e pret ti :confused: Jo per gjo ore po ka gjojna qe zgjaten ne menyre te pavullnetshme. :angel:
Ylli une po pres,ky ta dha lejen :thumbsup:

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, me ty duhet me fol si me qen avokat ër daj (lexo si e di vet). Me cilëndo pjes të trupit t'munohesh ta prekish ti ate pjes të trupit do e humsh përher qoft afrimi i vullnetshëm apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Tashi lejen e kini me dal (mrapa m'ke, boj kujdes se e kom i dell kavajsi :rolleyes: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Peshko, me ty duhet me fol si me qen avokat ër daj (lexo si e di vet). Me cilëndo pjes të trupit t'munohesh ta prekish ti ate pjes të trupit do e humsh përher qoft afrimi i vullnetshëm apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Tashi lejen e kini me dal (mrapa m'ke, boj kujdes se e kom i dell kavajsi :rolleyes: ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:

Po ke dell kavajsi ec perpara atehere,ca dreqin do nga mrapa...Nejse ne po dalim,ti po na kape dot hallall e pac Harley-n qe ja kemi hype neve :angel:
Edhe i gjo.NE jena me motorr daje,skina si mos e prekim njoni tjetrin :angel:

mostro

Putraku

Mire mbrema te gjitheve.si jeni mer horra?
Pershendes te gjithe tironsit
insane,satana,ne pshkatarin :wave:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire mbrema te gjitheve.si jeni mer horra?
Pershendes te gjithe tironsit
insane,satana,ne pshkatarin :wave: [/qb]
Putre!
Rrofsh per pershenetjen.Te fala mi bej Munit :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Peshko, ti e njef ate shprehjen e vjetër q1 thot poplli? Po t'kapa ta hapa, po t'zuna ta vuna!

Ti hypi motorrit po deshe por po s'i vune kosh ku t'hypi Ylli im keq e ke punën.

assassino26

Primus registratum

Ahhh e di mer e di...
Ti mos u merakos ec e ec fut ka i spec,ik e ik fut ka i fik,po me zune ma vune po s'me zune me ha mune.Si zor e ke te me kapesh khuqe me teper ka probabilitet te hash mune
/pf/images/graemlins/laugh.gif
popull maskara ky i yni,pranej sbejme ne perpara.
:smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Nigjoje popllin se osht i urt. Ca gjona s'dalin përher ashu si dum ne po s'ka gjo, t'gjitha dun provu m'jet.

Ti mo u boj merak se s'mërdhif ka kurrizi (mrapa) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Nigjoje popllin se osht i urt. Ca gjona s'dalin përher ashu si dum ne po s'ka gjo, t'gjitha dun provu m'jet.

Ti mo u boj merak se s'mërdhif ka kurrizi (mrapa) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ktu e ke gabim ti...Ta meshtes une kur eshte per te meshtet,por jo gjithmone.Poplli eshte i urte edhe budallai i urte eshte ka i here.Tgjitha duhen provu thu ti,po une s'menoj kshu.Jeta seshte aq e gjate sa te mesosh vetem prej te provumeve personale,pranej une menoj qe duhet,me te besu kur trego muhabete me te futme.E ke provu ti s'kam pse e provoj edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pate nevoj me msu muhabete me t'futme t'thom lala sa t'dush. M'ka dal nomi për kavajs gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif .

assassino26

Primus registratum

[qb] Po pate nevoj me msu muhabete me t'futme t'thom lala sa t'dush. M'ka dal nomi për kavajs gjithanej /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
:lol: :lol:

T'paska zone unaza kallo :smash:

assassino26

Primus registratum

Se ndien ti dhimbje nga mbrapa s'do te thote se edhe une jam kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos kij merak tani e tutje sdo te te rri me nga mbrapa...Ne krah me ke :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Se ndien ti dhimbje nga mbrapa s'do te thote se edhe une jam kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos kij merak tani e tutje sdo te te rri me nga mbrapa...Ne krah me ke :smash: [/qb]
Ti rri ku t'dush, po mren e ke :goofy: .
S'e di ti ate barcaletën me Labin që shkoi në Kavajë or dajë? /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Se ndien ti dhimbje nga mbrapa s'do te thote se edhe une jam kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos kij merak tani e tutje sdo te te rri me nga mbrapa...Ne krah me ke :smash: [/qb]
Ti rri ku t'dush, po mren e ke :goofy: .
S'e di ti ate barcaletën me Labin që shkoi në Kavajë or dajë? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une e di barsaleten,por ti harron se cfare kam une mrena /pf/images/graemlins/wink.gif Une kam mrena miku,(peshkun...
Edhe ti vazhdon edhe sot merr neper goje peshkun,mikun tim :angel: Jo e ke mrena jo knej jo anej....Qe mos e marresh me neper gojen mikun,peshkun,po te them qe une e mbaj 1 pjese te mire dites mrena,ngrohte dhe lagesht /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi une me lejen e forumistave te tjere po iki.
Gocat i puth fort edhe i qeras me ca te dun,cunat i pres ke kasa te pagujne edhe per gocat qe qerasa une