Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Po ti ere jevgu dreqit,une them te na shkelqeje dielli e jo te na nxijne rete...Une them te adoptojme vetem femra.si fillim mendoj per fantazia-n,se di cmendim ka edhe Moira.Ose edhe Gjyste Vulajn sdo ishte keq ta adoptonim se edhe na kendon ndonjehere

dolce_vita

Primus registratum

:wave:
Hey pershendetje te gjitheve.
Me falni per mungesat e shumta qe kam bere....por si gjithmone shume e zene me pune dhe me shkolle.
Mire jeni ju te gjithe?
Peshko, Moira ....e te tjere?
Merrni nga nje kafe e konjak se e keni nga une sot... /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Dolce mire se erdhe...
Na takon neve te te qerasim sot,neser na qeras ti.CA do pish i here,masnej na trego nai gjo te bukur nga shkolla jeta dhe puna

TEDI

Valoris scriptorum

MIrdita iher knej PIplla . o Peshkataro ho mer ca ke qe Hargalisesh kot ... Ne Sa per Puthjet po m dhane jap nuk kerkoj une asiher ... :kiss: Qe per Inot Tat MOires .

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Sikur ta dijsha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qe do e puthja e . Po m kishte marr malli ca me i bo . t Puth ne ty un . :kiss: Ke faqja normale ashu sic t puth kur t takoj gjithmon kur kaloj naiher me t pa si je qysh je ...

assassino26

Primus registratum

S'do kem qene mire kur me ke puth te faqja se s'para puthem me meshkujt as ke faqja e as me nai ven tjeter...Pervecse me ate 5-vjecarin qe e du fort /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Pije i birre pije qe te vish ne terezi...Ma sill edhe mu nji edhe paguji paret ke kamarieri se ndrro turnin ai tashi e i duhen te mbylle llogarine

Guest

[qb] SA kot ju te dy...
Fantazia Tedi /pf/images/graemlins/tongue.gif Kini mendjen ne mesim.Peshkun e terheq vrima prandaj gjuhet me rrjeta /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata qe kane shpikur rrjeten seshte se kane bere ndonje shpikje te madhe ne fakt.Per kete edhe su mbahet mend emri ne historine e shpijeve apo ta kene te patentuar shpikjen.Besoj se ka qene 1 zbatim i praktikesh ku ne praktike cdo gje qe i ngjen peshkut terhiqet nga vrima,zogu futet ne vrimen e pemes,e ka edhe zogj qe futen ne vrima te tjera :tipsy:
Nejse,majaft me vrima.Tedo une kam bo rrjeta te tjera qe atehere...Smund te rri shume gjate pa bashkesine e vrimave :rockband: Upss p[askena dal prape ke vrimat :confused:
Pershendetje klubi,befshi qeif ne kete dite me shi [/qb]
Hi o Peshko,Nje studim i fundit qe eshte bere :angel: KA treguar se burat jane me te zgjuar se femrat,sepse aty ku Burrat mendojne kane Femrat nje vrime :shrug:pra Peshko je ne aritjen e fundit te shkences mos ca kok :tipsy:

mostro

Putraku

Naten e mire qe te gjithve..ju du fort si driten e syve..pa perjashtim...
naten dhe befshi sa me shume qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fantazia,me kete qe me the me ke dhene shume shprese.Une e dija qe femrat jane me te zgjuara ngaqe kam degjuar ate shprehjen popullore ma ke mendjen femer...
Helbete cpret nga ky popull ku shumica eshte femra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb] Fantazia,me kete qe me the me ke dhene shume shprese.Une e dija qe femrat jane me te zgjuara ngaqe kam degjuar ate shprehjen popullore ma ke mendjen femer...
Helbete cpret nga ky popull ku shumica eshte femra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo thenia "mendje femer"eshte e shqiptarit ,ndersa zbulimi i shkences qe po them un,eshte ne rang bote,keshtu qe brenda shpresave rri e fli rehat :thumbsup: :wave:

assassino26

Primus registratum

Mqs dole ke e fletmja si t'ja bej une...
Miliona njerez(f) dua te flene me mua,por me asnjeren aq shume sa me ty...Me thuaj ca ore do flesh sonte te shtrihem dhe une te fle e keshtu te fleme te dy bashke.
E di qe do me thuash une sdua te fle me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po edhe une muhabetit po i bie rrotull se as une sdua te fle...Dua te dal qe ate shprehjen me miliona ta kam vjedhur ty rastesisht.E kam perpunuar pershtatur dhe ribotuar te menuja e klubit :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

HO mer PEshk ti gja sdo me Flejt ty kur erdha me Taku gati sa s tu shkly goja ere per gjum ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] HO mer PEshk ti gja sdo me Flejt ty kur erdha me Taku gati sa s tu shkly goja ere per gjum ... [/qb]
Tedo!
Ik se paske qene kot edhe ti...Pse mer kur ke fantazine ne mendje te ze gjumi simas teje eee :smash:
Duhet me bo i kure edhe ti per filma me kalamaj /pf/images/graemlins/laugh.gif Une e bona edhe ndihem me mire...E kam kuptuar qe Kur ke te besh me 1 femer gjeja e fundit qe te bie ne mend eshte gjumi.Eshte si kur te them une na jep i kafe...Une sdu kafe,du birre,por kafe e ka emrin qe ti te mos tremesh :book:
Ohuuuu sa do edhe ti te rritesh e te mesosh :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Peshko un pernote ka ora 3 e notes m ze gjumi . Te dua te fle me heret vetem sa me u hudh sa anej knej n krevat se gjo tjeter sboj dot. Se ne DUart aha spo punojn mo ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb] Mqs dole ke e fletmja si t'ja bej une...
Miliona njerez(f) dua te flene me mua,por me asnjeren aq shume sa me ty...Me thuaj ca ore do flesh sonte te shtrihem dhe une te fle e keshtu te fleme te dy bashke.
E di qe do me thuash une sdua te fle me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po edhe une muhabetit po i bie rrotull se as une sdua te fle...Dua te dal qe ate shprehjen me miliona ta kam vjedhur ty rastesisht.E kam perpunuar pershtatur dhe ribotuar te menuja e klubit :wub: [/qb]
:wub: Eh more cuna boni muabet per mu e un merem me ca Enverista andej shkateroj nervat kot me kot,ec aty te Peshkatari qeteso nervat... :kiss:
Cfare deshe ti te dish kur fle une??Po podeshe ti Peshko un e gdhij fare sme ben syri terrrrrr :thumbsup:

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] She she ca bohet mer . Po Peshku na hiku e Fantazie ... [/qb]
Iku iku,por plot me fantazi ishte mbush :wub: aq sa kish ndermend me e gdhi..
hajt mo se vjen neser prape po he,po keto ujra deti ka ska ku shkon tjeter :wave: