Re: Klubi i tironsave

Guest
Re: Re: Klubi i tironsave

SHENOMEI DHE MUA NE LISTE /pf/images/graemlins/smile.gif
PAK ME VONESE POR ME MIRE VONE SE KURRE
:kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: mireseerdhe fantazia_g.
Sot qerasin cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif si perhere :angel: [/qb]
Mire qe ma the Moira :lol: ti biem ne top domethene :wave:

darma

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]
[qb] :wave: mireseerdhe fantazia_g.
Sot qerasin cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif si perhere :angel: [/qb]
Mire qe ma the Moira :lol: ti biem ne top domethene :wave: [/qb]
ja mbathen vrapit keta sa degjuan qe do qerasin....hajde kerrnace hajde
:smash:

Guest

Darma s´tremben kollaj Tironsat,po kushedi cfare halli do kene,qe sna jan pergjigj :shrug: :kiss:

RUAM_2314

Primus registratum

DARMA...hajt se qeras une, si thua nje akullore nga ato te Livios?
Akuloren mbas byrekut me mish dhe hallves.. pastaj tu hec rruges i fusim dhe nja dy kausha me hide...he si thua..do ulesh me mua ne tavoline apo je e prenotuar /pf/images/graemlins/wink.gif

darma

Primus registratum

I dashur une nuk jame tavoline e rezervuar qe te me prenotojne.....pa le pa le po na behesh edhe xhymert me akulloret e te tjerve....e megjithate nuk do ta refuzoja po do merrja edhe keto gocat e tjera se u tha djemte qerasin ti je djale ketu vetem ty te bie te na qerasesh te gjithave :shrug:

RUAM_2314

Primus registratum

Darma, e dashur.. e di qe sje tavoline e rezervuar..por ndoshta je femer e kerkuar...sje hic me horizont per kualitetin tend me nje fjale per hatrin tend po qerskaom gjithe gocat e lagjes une eee hajt mo....nejse borxhe jon kto...qe kshu kujdes se vjen nje dite qe do te duhet ti shlyhesh

assassino26

Primus registratum

Spo e lej vetem kete cunin...
Ti bi i here lapsit.Jane tre goca qe duhen qeras.njona sec kam pershtypjen qe eshte e zonme keq fare,pra e prenotume edhe duke u perdorur :rolleyes: Tjetren e kam timen Moiren bukuroshe.Darma qenka edhe gjahu ime /pf/images/graemlins/laugh.gif i ploteson kushtet,singel me kualitet dhe qe i ka qeif akulloret.
Goca hajde ca te doni merrni se sot eshte pa lek.
Moira ti kur te mbarosh pune sot masdite kalo i herer ka shpia se kam peshk te freket.Asgjo mos merr me vete pervec ati kremit qe di vete ti per tu ferkuar mbas vaskes.
Shyqyr qe e pashe i here klubin te popullum....
Shpresojme per me mire..
Edhe i birre per tedin

Guest

SHyqyr mo qe e zgidhet qesen se po ju dilete nami kot per kernaca,jo per ndonje gje,po ec mo se po vi dhe une u pa puna akullore,,po kam frike se do na shkoj sa frengut pula :devil: per nje akullore
do i hypim avionit o goca? :smash: :lol:

assassino26

Primus registratum

Leje mi avionin ti se e ke proceduren e gjate ti per marrje vize ti ktu ke ne...Na dergo nai adrese se ta sjellim akulloren me Dhl,ose u pa pune po i theme Tosit te na japi charterin deri per ke ty.
Si thu akullore do...Apo do menohesh per nai gjo tjeter

Guest

:wink: Oreksi vjen duke ngrene, duke pa duke bo
cuno /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Kjo e shkelmja e synit po me intrigon pa mase :angel: E sa do e kesh valle fuqin e te ngrenit goce :idea:
Ta provojme :thumbsup:
Sa me eksitojne gocat me oreks te madh :tipsy:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kjo e shkelmja e synit po me intrigon pa mase :angel: E sa do e kesh valle fuqin e te ngrenit goce :idea:
Ta provojme :thumbsup:
Sa me eksitojne gocat me oreks te madh :tipsy: [/qb]
:tipsy: Ngadale mo ti me nje te shkelme syri reshkitke??Je dhe Tirons pa le /pf/images/graemlins/wink.gif Nejse,sa per oreks sme ka munguar ndonje here,megjithese fizikun e kam ... :kiss: muahh,iiiiiiiii mami bullafiq Tirone???
:lol: *Ne bejme sikur s´marim vesh

/pf/images/graemlins/smile.gif Ku kishe humb o mrekullia e klubit :kiss:
Me dogji malli aq sa dhe kremi me shkriu.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Moira bukuroshja ime simpatike :kiss:
Une qe thu ti kam qene ne turne nja 3-4 dite.Shqiperia na lejon luksin e te qenit te varfer per te pasur argetime te pasurish,prandaj me pelqen e se nderroj me asnje vend tjeter ne bote...
Moira tregoi icik ksaj Fantazise qe nuk jam bullafiq fare,perkundrazi jam elegant /pf/images/graemlins/laugh.gif
Puthje gocave edhe shkelma cunave :smash:

abs

nuk e di...

He sa mir qe paske qesh Peshkatari, se thash me vedi, sa serioz kenka ba ky djal sonte :idea:

:wave:

Guest

Moira po pres une te me tregosh noi gjo
/pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Pse aq kollaj qenka ,keto jane gjera te thella ,duhet ti ndjesh vete.Sa per peshkatarin duhet te marresh syte e mi te shohesh... /pf/images/graemlins/wink.gif :wub:

Guest

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse aq kollaj qenka ,keto jane gjera te thella ,duhet ti ndjesh vete.Sa per peshkatarin duhet te marresh syte e mi te shohesh... /pf/images/graemlins/wink.gif :wub: [/qb]
:wink: Hajt mo syte po ti marr,se besoj marrezisht tek ti,por vetem dhombet si nderroj se i kam te mprehte /pf/images/graemlins/laugh.gif