Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

E Shyqyr qe pashe i Tufe me ROb . Sot qe erdha un shyqyr qe paska pas ca levizje knej ka KLubi . Ja mirdita t gjithve iher ...

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] E Shyqyr qe pashe i Tufe me ROb . Sot qe erdha un shyqyr qe paska pas ca levizje knej ka KLubi . Ja mirdita t gjithve iher ... [/qb]
Si ne shpin tate o Tedo... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] He sa mir qe paske qesh Peshkatari, se thash me vedi, sa serioz kenka ba ky djal sonte :idea:

:wave: [/qb]
Une edhe kur jam serioz di te qesh /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe mua me vjen cudi po me zgjati serioziteti me shume se gjysem ore :smash:

Guest

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:

Edhe mua me vjen cudi po me zgjati serioziteti me shume se gjysem ore :smash: [/QB][/QUOTE]

PSE STHUA TI QENKE SI NJERIU QE QESH :lol:
E KE TE PERDITSHME KETE APO VETEM KUR TE ECEN PESHKIMI :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Moira po pres une te me tregosh noi gjo
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Beso e kontrollo ka thene populli...Ti degjo cte thote Moira edhe ec e kontrollo vete qe te bindesh :rockband:
Moira thuji llafe te mira ti mi :angel:

assassino26

Primus registratum

[qb]

Edhe mua me vjen cudi po me zgjati serioziteti me shume se gjysem ore :smash: [/QB]
PSE STHUA TI QENKE SI NJERIU QE QESH :lol:
E KE TE PERDITSHME KETE APO VETEM KUR TE ECEN PESHKIMI :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]

Njeriu qe qesh kishte fat,megjithse sditi ta shfrytezoje :rolleyes: Ne kohet e sotme te jem njeriu qe qesh do harxhoja ca $ operacion plastik dhe do isha i lumtur te isha i tille....
Me duket se je shume e frymezuar nga letersia franceze.Mua me pelqen shume

Guest

Peshkatar,jam e frymezuar nga cdo lloj letersie sepse kam lindur e frymezuar /pf/images/graemlins/wink.gifmegjithate francezja eshte franceze.... :thumbsup:

Guest

[qb]
[qb] Moira po pres une te me tregosh noi gjo
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Beso e kontrollo ka thene populli...Ti degjo cte thote Moira edhe ec e kontrollo vete qe te bindesh :rockband:
Moira thuji llafe te mira ti mi :angel: [/qb]
Mire e ke ti,se Moira mund te te shohe ty me sy tjeter,une kam te tjere sy,keshtu qe fjal me ven eshte ajo... :rolleyes: beso e kontrollo :wave:

:smash: :smash: ca do kontrollosh mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif une them me mire vetem te besosh... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tedo na sill ndonje birre ,se u nxefen shume keta te dy... :devil:

Guest

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: :smash: ca do kontrollosh mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif une them me mire vetem te besosh... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tedo na sill ndonje birre ,se u nxefen shume keta te dy... :devil: [/qb]
Ca birre mi goc,se Peshkatari se kishte shuarjen me birre /pf/images/graemlins/laugh.gif ti se njifke per vete mire....ej zot i modh e kishte me... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher knejna . Si po ja kaloni e Piplla . MOire ho me si o lavorja ca ka bo vaki knejna . Fantazie Peshkatari e kishte me ka 1000 Metra rrjete Per peshk se t gjitha i ka por rrjetat ja mori Deti ...

Guest

[qb] Mroma iher knejna . Si po ja kaloni e Piplla . MOire ho me si o lavorja ca ka bo vaki knejna . Fantazie Peshkatari e kishte me ka 1000 Metra rrjete Per peshk se t gjitha i ka por rrjetat ja mori Deti ... [/qb]
Peshkim me rrjeta te cpume thuj Tedo :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Normale e Fantazie . O si PUna e Atij Mesuesit qe i tha NXenesit . SI eshte Bere RRjeta . Ne NXenesi i thote . Nje SHumice Vrimash te Lidhura me SPango ...

Guest

[qb] Normale e Fantazie . O si PUna e Atij Mesuesit qe i tha NXenesit . SI eshte Bere RRjeta . Ne NXenesi i thote . Nje SHumice Vrimash te Lidhura me SPango ... [/qb]
:lol: :lol:
papapapa sa i zgjut je mor cun,po peshkut jane leru vrimat,me siguri si ka lidh mire :wave:

assassino26

Primus registratum

SA kot ju te dy...
Fantazia Tedi /pf/images/graemlins/tongue.gif Kini mendjen ne mesim.Peshkun e terheq vrima prandaj gjuhet me rrjeta /pf/images/graemlins/laugh.gif Ata qe kane shpikur rrjeten seshte se kane bere ndonje shpikje te madhe ne fakt.Per kete edhe su mbahet mend emri ne historine e shpijeve apo ta kene te patentuar shpikjen.Besoj se ka qene 1 zbatim i praktikesh ku ne praktike cdo gje qe i ngjen peshkut terhiqet nga vrima,zogu futet ne vrimen e pemes,e ka edhe zogj qe futen ne vrima te tjera :tipsy:
Nejse,majaft me vrima.Tedo une kam bo rrjeta te tjera qe atehere...Smund te rri shume gjate pa bashkesine e vrimave :rockband: Upss p[askena dal prape ke vrimat :confused:
Pershendetje klubi,befshi qeif ne kete dite me shi

:wub: Uaaauuu....dhe ne kete kohe me shi me buzeqeshi dielli mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: :kiss: per qefin e jote... :kiss: :kiss: per qefin e ime..
Tedo ka ngel dhe nje per ty ,po kam hall se behet xheloz peshkatari...
:kiss: ...e mcefa icik..

assassino26

Primus registratum

Me tedin onash onash ti Moira puthjet...Eshte tip perfitus ai,i jep nji edhe te kerko tjeter.Mo mire leni fare ruji vetem per mua.
Pas ktij rrebeshi me shi qe majti nja 2 ore me buzeqeshi edhe mua dielli sot.
A martohemi bashke ne te dy Moira te na shkelqeje dielli perjete :rockband:

mostro

Putraku

peshkataro po te doni a me adoptoni dhe mu...kshu qe dhe mu te me shykelqej dielli per jete te jetve..mendoni dhe per femijet e pa streh...
flm /pf/images/graemlins/laugh.gif