Si ne shpin tate o Tedo... :tipsy:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] E Shyqyr qe pashe i Tufe me ROb . Sot qe erdha un shyqyr qe paska pas ca levizje knej ka KLubi . Ja mirdita t gjithve iher ... [/qb]
Une edhe kur jam serioz di te qesh /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga abstract:
[qb] He sa mir qe paske qesh Peshkatari, se thash me vedi, sa serioz kenka ba ky djal sonte :idea:
:wave: [/qb]
Une edhe kur jam serioz di te qesh /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Beso e kontrollo ka thene populli...Ti degjo cte thote Moira edhe ec e kontrollo vete qe te bindesh :rockband:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Moira po pres une te me tregosh noi gjo
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
PSE STHUA TI QENKE SI NJERIU QE QESH :lol:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb]Une edhe kur jam serioz di te qesh /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI...:
Edhe mua me vjen cudi po me zgjati serioziteti me shume se gjysem ore :smash: [/QB]
Mire e ke ti,se Moira mund te te shohe ty me sy tjeter,une kam te tjere sy,keshtu qe fjal me ven eshte ajo...Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Beso e kontrollo ka thene populli...Ti degjo cte thote Moira edhe ec e kontrollo vete qe te bindesh :rockband:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Moira po pres une te me tregosh noi gjo
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Moira thuji llafe te mira ti mi :angel: [/qb]
Ca birre mi goc,se Peshkatari se kishte shuarjen me birre /pf/images/graemlins/laugh.gif ti se njifke per vete mire....ej zot i modh e kishte me... :tipsy:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: :smash: ca do kontrollosh mi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif une them me mire vetem te besosh... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Tedo na sill ndonje birre ,se u nxefen shume keta te dy... :devil: [/qb]
Peshkim me rrjeta te cpume thuj Tedo :lol:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mroma iher knejna . Si po ja kaloni e Piplla . MOire ho me si o lavorja ca ka bo vaki knejna . Fantazie Peshkatari e kishte me ka 1000 Metra rrjete Per peshk se t gjitha i ka por rrjetat ja mori Deti ... [/qb]
:lol: :lol:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Normale e Fantazie . O si PUna e Atij Mesuesit qe i tha NXenesit . SI eshte Bere RRjeta . Ne NXenesi i thote . Nje SHumice Vrimash te Lidhura me SPango ... [/qb]