Re: Klubi i tironsave

dolce_vita

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Peshkut i paka ardhur frymezime, e paska mbushur faqen me poezi...
Pershendtje te gjitheve.....Moira,Peshkatari,Tedi,Arjela ..etj, etj :kiss: :wave:

RAUL

Primus registratum

ja te i keni birrat se me cmendet,pini sa te doni.
deri kur tu plas stomaku.

moira c'far veshi e ke fjalen? :lol: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher Klubi si po ja Kaloni Juve . Une Sot erdha Anej ka Lagja IMe Peshko sdu gjo se hongraa anej ka lagja ime per qejf tem Dhe U Lava n det Per qejkf Tem dhe Sot erdha n Tr . T Fala vashave ka jan se ky Pc ku jom ul u Trash Fare :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:Moces MOires dolces t gjithave mo ...

assassino26

Primus registratum

si me Sqekam duk fare nga klubi une keshtu.Se dija qe kisha bo kaq mungesa.
Puthje gocave... :kiss: Moira Angeli edhe Dolce.Dolces :kiss: :kiss: :kiss: puthje te vecante se eshte e vetmja qe e ka vene re qe une kalova 1 cast frymezimi.
Si me shko postimi gjithe puthje mer jahuu.
Une erdha dje nga peshku,i sukseshem si gjithmone.Gocat jane te ftuara te hane karkaleca edhe levrek,cunat te sjellin birra edhe te pijne uje te gazum.
Ika tashi se po shof neshjen.
Sa keq po me vje per Bullgarine /pf/images/graemlins/frown.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Mjesi klubi ku jeni njesha
kam hyr sa me ju pershnet :wave: :wave: me sa shoh çunat na dun e na respektojn pasaj ec e fol keq per to :kiss: :kiss ja dhe nji :kiss: raulin

Moira zemra e more veten :wub: kujdesu per ca dit nga Klubi se s'do jem

Peshko ti sa ma shum peshk t'na zesh
Tedi do sjell birrat
kto :kiss: :kiss: per Dol_vita Tedi Moira Peshko edhe per te tjeret ika do vij kur do gjej pak koh te lir
:wub:

:kiss: erdhe ylli,sa mire qe te pashe /pf/images/graemlins/smile.gif
Cunat te mire i kemi :wub: per sa kohe na kap dy vjetshi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une po mundohem me i pire birrat edhe per ty,po hajde shpejt se nuk e mbaj pijen shume... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita iher piplla . Si po ja kaloni knejna . Si gjithmon vetem neve jemi dora jon e Pandare . MOire me BIrrat mos ki dert se vij un dhe i pi po he ... Moce anej ka lagja jote mir . Ika dhe erdha un ka po shifena se shpejti ...

assassino26

Primus registratum

Hello goca...
Ca bohet kendej???Do vini te shohim neshjet bashke,apo vetem do vazhdoj ti shof neshjet une edhe ketij kampionati.
Ju puth fort te gjithave edhe ju puth edhe me fort edhe me fort e gjithmone edhe me fort se perpara :kiss:
Ufff,desh u..... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

...he ishalla... /pf/images/graemlins/laugh.gif ,kush beri gol /pf/images/graemlins/tongue.gif ??
:kiss: :kiss: se me bere zili... /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

Mos i le punet me ishalla goce,po jepi edhe icik vetes.
Neshja e pare 1-1Spanje greqi
kurse kjo tjetra eshte 1-0 der tashi per portugaline kundra rusise

/pf/images/graemlins/laugh.gif kush po pyet per ndeshjen... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po ben interesantin ky... :devil:

bimba81

Primus registratum

:wave: nje gje te ftohte ketej se plasa vape /pf/images/graemlins/blush.gif ofroj une per te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Mirmjesi popull trim i Tirones.
goca,mirsejugjeta edhe ka i puthje te gjithave.Ca do pini ndonje gje sot,ofro pronari...
Moira,po meno per ate qe po menoj edhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

u74

Primus registratum

Miremengjes popull i Tirones,qe aspironi te arrini trimerine e popullit te pamposhtur te Lushnjes. :goofy:

assassino26

Primus registratum

Ore,ka kane humbur tironsat me...
Me duket e shtuna e diela e kane bere punen e vet.TE gjithe jane neper pllazhe e neper male duke bere qeif e une jam vetem ktu.
Hajdeni se ka pije falas :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Iku kjo...Efekti i vapes me duket.Goce mos kno se do na njedhesh ndonje gje

Pse je kondra ti ene me njell gjona :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Manena e morrte e mira bje shi sot..mi ka prish tan planet e dites..kush pret t'dilen tjeter :mad:

RAUL

Primus registratum

hajde nje birr per peshkun sepse ka punuar shume sot. /pf/images/graemlins/wink.gif