Re: Klubi i tironsave

dolce_vita

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Miredita....
:wave: Mire jeni te gjithe`?

Kohe e mire ne tirane me?
Ketej nga une po bie shi :smash:

:kiss: Dolce ke humbur fare...
Peshku ,si eshte ajo ndeshja me rezultate ,se vetem ato me interesojne mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke kap ndonje gje ,apo nuk eshte nevoja se dalin peshqit vete ngaqe eshte qelb deti.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss: une ty se me ka marre malli,sidomos tani qe jam me raport.. :kiss:
Tedo nga behesh mo.. :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mirdita Tironca si po ja kaloni . Knej n Tr Moire verdalle tu u sorrollat me ca lavore t vogla ...Knej si po ja kaloni juve lagja . Mocja ka ka HUp apo ala me provime ajo. Ika dhe erdha un iher ka po shifena se shpejti ... arrivedociiiiiiiiiiii...Moires ne MOces ka i :kiss:

RAUL

Primus registratum

hi tironca,dola iher knej ka klubi tu shof se m'ka marr malli qafsha ijen.... /pf/images/graemlins/wink.gif

pershendetje peshko,tedi,moira,mocja, :cool:

/pf/images/graemlins/frown.gif edhe ato mend qe u kishin ngel ,ua mori kampionati... :mad: :cry:
Peshko me kaloi java mua ,akoma raport une.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: per Raul e Tedi... :devil: te tjeret kur ti meritojne.... :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi iher Tironca . Si po ja kaloni juve . MOire cere ke me mu ere . UN se shof sportin as kampjonatin asi neshje skom pa nga te gjitha neshjet e Evropes . GJalle jeni juve knejna ... Ika ne erdha un iher se shof qe asnji sqeka mo ktu .

mostro

Putraku

Pershendetje te gjithe tironsve qe do kthehen m'tiron..pa perjashtu dhe ata qe n'tiron rrine.. :wave: lum si ju per veren

usta_Qima

Primus registratum

respekte,respekte ...
ueeeeeee existoka akoma klubi tironsave.
mu me paten thon se e kishte hedh edi rama n'tok se ishte i organizum ne 1 nga ato garazhet pa leje /pf/images/graemlins/laugh.gif po qekam gabu me duket se klubi mlidhet ne 1 nga to strehimet e pallateve te kohes dulles qe as bumja si bo gjo.
ej po ckemi mer poplli ..sa koh u bo pa shkrujt ktu, shum prej jush do ta ken harru fare ustain po ec mo se do ja u kujtoj un pak nga pak.kush nga ju ma men ustain te ngrej doren.
hajt i pershnetje te fuqishme ene ja kalofshi mir.ju uroj shnet e pare dhe ju shtofshin dashnore/et cuna e goca.
hajde ciao /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ustajo!
TE gjithe qe jane ketu pervec meje as te majne men fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca ke bo ti.
Edi Rama se ka myll klubin,po duhet me u dhone pensionistave ne mjes kafe me ka 200 leke

bebi

Primus registratum

:cool:

tjeta juj.
a ka ndoj gja me pi ktu. hajt mos u bani koprraca :angel:

assassino26

Primus registratum

Bluje hap gojen e fol ca do me pi...
vetem mos u merzit se be vaki vonohet pak se s'kan ardh akoma kamarieret

bebi

Primus registratum

S'kam nevoj per kamarier/e joooooo.
M'pelqen me pi n'banak, se edhe pijeve nuk i bahen hile, edhe vijne ma shpejt, edhe plus, ban muhabet me baristin kur s'ke ca ban. :idea:

Tequila t'lutem, me kanelle e portokall.

usta_Qima

Primus registratum

o blue ku je ti mi rrusho /pf/images/graemlins/smile.gif
per te pi ca te doj zemra ty, vetem cic mos kerko se ne skena .longje te tjera kerko sa te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif
peshkataro pergatiti i pampero ksaj se e kena me kimet edhe pse nuk o tironse /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Ustajo,une supozohet qe jam pronari...
Pergatitit ti nai gjo si kamarier edhe une si pronar po e qeras mos paguje asigjo.Ma ki kujdes ere,me te miren e lokalit edhe pergatitje speciale.
Goca puthje te gjithave :kiss:

bebi

Primus registratum

Peshkatari, fale te shkretin se kane qef me ba si pronar kur nuk asht pronari aty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nderkoh qe ky na pergatit pijet, si t'kam un ty iher? Po L* :angel: si asht?
Po ndoj njal a e ke xan? :devil:

assassino26

Primus registratum

Bluje,jena e mire e kena plot.
L-ja eshte mire.Njala me raste po edhe pa gje s'kena njel /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti si ke qene i here?Ca bohet anej ka A-ja?PO ti ke zone nai peshkaqen /pf/images/graemlins/tongue.gif
NE kenej punojme nate e dite qer te shofim pakes drite,sic ka thone NAimi i varfer :tipsy:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Hi klubi ja ela una ehhhhh sa me kan lodhur kto provime mor amani çte te them nji shpirt ma din :shrug: po mo kalo dhe kjo /pf/images/graemlins/wink.gif po spaska kemb njeriu ktu mo /pf/images/graemlins/frown.gif
eeeee sa mkish marr malli per ju po askush shoh te dal t' me pres
mir po ulem ktu me i qosh ktu po pi ca birra ca tju bej ju qe sjeni doi mar me vete prap
Tpys i her si e keni pas hallin ju njesha dhe ju Dysha
Moira ti zemra do te çeras un se marova me provimet :kiss: :thumbsup:

Peshko po ti vllaij ku di gjo un a je njesh a dysh mer i birr t'ftoht se bon vap e modhe
upsssss Tedi kellir a te zuri ***** vend ku je kshu ti re hajt edhe ti i birr
ika se me fliet dhe mua
hajt ju puth gjithve ju dua shum :kiss: :kiss:
po mo nejse se flejn gjum

assassino26

Primus registratum

Macja rrofsh per birren.Po e pi me qeif te madh.
Suksese i here me provimet edhe kur te vish here tjeter merr edhe nai shoqe me vete edhe rri me shume se une me siguri knej verdalle jam.
Hajt te puth edhe une i here ty :kiss:
Bohu gati tashi se plazhi po na pret.Kur ta ndjesh veten gati bej nje ze edhe erdha une :wave: Plazh,peshk dhe mbremje te paharruara per ne te 2 :goofy:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Peshko po bohem dal nga dal po ti çke re te sjell un shoqe pa he /pf/images/graemlins/wink.gif
se e rregullojm at pun tashi ika t'fle i sy gjum se me presin plane tjera per neser

s'shoh Moiren aha paska marr pushimin druqja ene me paska lon mua vetem ne dor Kubin po edhe un te iki kshu qe peshko amanet po ta lem ti te kujdesesh :kiss: :kiss: :kiss: per ty Peshko
Tedit nji :smash: ce me fut ne belaja me tjeret
per te gjith :kiss: :kiss: