Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Raulo,mocen se lej poshte tavolines une...
Mocja te vije edhe te ulet ke prehni im edhe te haj nga mezet e mia.Birre si jap,po akulloren ja kam taks :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher Knej ka Lagja ime . Peshko MOcja e ka venin n Tavoline nese e qu antare t Klubit ne un ja jap ne venin tim n Tavoline meqe do jem tu gatu nai gjo ne MOira do m ndihmoje po ne ajo le t rrije afer moces po Moira o mo afer si ven kshu qe do cohet kaiher sa me m dhon nai dor . Birrat i sjell une se i kom pak me t Lire ...

assassino26

Primus registratum

Tedo revolucion ne klub...

Skishte nodh naihere te ziheshin klientat e klubit kush qeras.Te kthejme nai gjo permys qe mos nodhi nai gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tedo,mocja e ka venin ne krey te tavolines,pse te erdhi inat ty qe thashe une ne prehrin tim.
Ik tashi na gatuj nai gjo te mire edhe kontrollo shishet mos jane te skadume(birrat)

TEDI

Valoris scriptorum

Peshko Ai peshku jot hiku per Dacat se per Mocen kom I Dental t Papam ne per MOiren . Peshku jot qe m the qe o i fresket ishte cop cop . Masnej un nuk zihem se birrat ti i ke ble pavaresisht se qeras une ... Ti e di moton time Qeras une Pagu ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Thashe une qe dicka s'shko ktu.Nejse Tedo,ato bishtezezat qe i kapa sot paradite une nuk ti jap ty ti gatush se kam frike se i co dom.
Sa per birrat mos u nij se qeras Rauli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

RAUL

Primus registratum

i solla birrat une..
ku jeni ju?

peshkatar,pse aq keq te ka shku ty mor lal,sa edhe mocen do me :kiss:
shko gjuj peshk te fresket neser anej nga liqeni artificial,une pu fus birrat te ftofen per neser ti kemi gati.kurse Tedi te pronotoj tavolinen anej nga blloku.ok /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mjesi iher t gjithve . ca bohet knejna . Raulo ka blloku se prenotoj fare sot se jom i zon ke ish lokali qe punoja kom atje i dreke me bo me do shoke ne skom mo kohe fare t rri knejna ...

:wave: Klubi ,u ktheva una... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos me pyesni ku isha ,se nuk ua tregoj.... :devil: C'a behet njehere keteja pa mua ...une mesova kengen e peshkatarit dhe thashe tua tregoj dhe juve,... :idea:

:rockband:
Mos e dashuro zemren time gur
se une te harroj dhe ti s'mundesh kurre
lalalalala
lalalalala
kaq dija....
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Sesi me duket vetja tani pas ditelindje ...si me e pjekur... /pf/images/graemlins/laugh.gif a ju dukem dhe juve keshtu???
:kiss:

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Ckemi knja i her ka Klubi jon i dashur
Raulo ngelsh vet ti ner tavolin :smash: :smash:
dhe ti hash ti troshkat /pf/images/graemlins/tongue.gif
sa per mu shiko se ca bo klubi ktu
Peshkatari e sjell peshkun ma tfreskt dhe mo te mirn nersa
Tedi e gatun Un dhe Moira
:goofy: e shijoj
hajt mo

Peshko un solla ca dredhza me Krem ju befshin mir po i hengret
ika se me fillon ora
u takofshim kur te kemi koh
dhe kinji mendjen te Klubi dhe a flitet keq per mua ju kam ju dhe Moiren :kiss:

oopsss harrova Pu per cunat :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

une per ty u mundova moj mace,thash mos te ngelesh pa gjo,ti as per nder nuk ma din. :mad:

merr nje akullore the te freskohesh pak sepse qenke me nerva sot. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss: :kiss: ndjehesh me mir tani?

Moira javash ti me veshet,se na trembeeee :cry: /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Raulo,mos na e ngit6 macen se e kemi si shpirt.S'eshte nga ato macet kjo qe kap minj,eshte nga ato panterat bukuroshe qe kap gazela...
Ho i here ca bere per ato birrat ti se sna ka ardh akoma gjo neve edhe pse i kina prenotu tavolinat qe prej 3 ditesh.
Moira :kiss:
TE prita me limuzine ate dite qe kishe ditelindjen der ne mengjes.Su bere e gjalle ta mbash mend.Me ke paret e limuzines borxh.
Goca,puthje te gjithave :kiss:

RAUL

Primus registratum

une i solla birrat,po i piu macja me moiren mbrem.
/pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Raulo,mire ta bejne...
Kshu eshte kur i le biirrat edhe iken,Hajt u pa puna,po hajme akullore sot.

Moira ajo kenga qe kendoj une:

Mos me ngacmo,zemren mos ma copto
Kur gati me thua se me do,pastaj mos me qorto
I joti behem ne cast me dashuri zemren ta jap
e pastaj me dhimbje prape ta marr
seshte fai im i joti eshte prandaj
e dashur pa zemren time vete si te rroj pastaj
i lodhur ne udhetime ne kete jete te gjate
udhetime ne det ne toke ne shkretetire ne mal
i lodhur ne udhetime qe skane s'kaj
i lodhur ne udhetime,kerkoj zemren e saj
i lodhur se perkufizim s'di
kur them e saj as vete se di,kush eshte ajo
nuk mund ta di,te gjitha te mira ato jane
me lodhin me lodhin dhe zemren ma ndezin zjarr.
me lodhin e une gjysem i lumtur rri
edhe ca vite duke u lodhur do rri
Ehh lodhje e embele embel e embel je ti

HAjde poezi qe bera /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me i llaf desha me tregu qe se di,por zemren se jap dot per fare.Ndoshta 1 vit e shumta 2
dhe zemren time e dua perseri
e ndonje tjetre ja jap prape
per t'ja marre po timen e tjetres t'ja jap prape.
Do vi 1 dite e di,qe per kete lodhje malli do me marre,
do plakem e zemren time asnjera me sdo marr
Ec e jake plot merzi kjo bote
Te pakten jetoj perpiqem sa jam i ri

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher . si ja Kalut e Piplla . Une sapo erdha nga nje Udhetim serish po kte here isha prape n Pogradec kot sepse u nisa per ven teter dhe perfundova aje . Nai thsahethem ca bohet knejna . Moire u Plake dhe ti hajt ska gjo se dhe un u plaka per vete .. Peshko si t kom lale neser me Kismet iki me pamje ka deti ... Mocen si gjithmon me msime e kom ne pse o Yll hajt ti maroj kto provime masnej t na vij knejna ka Klubi serish ... Ika dhe erdha iher Piplla ka po shifena ...Ka i kiss :kiss: :kiss: T Modh Vashave ...

assassino26

Primus registratum

TEdo edhe mu neser anej me ke,for fishing.
Goca bohuni gati se te dielen vje peshku.Po te doni te vini nr e celit jua kam dhen merrni ne tel edhe ecni me mu se do knoqeni.
M'ka marre malli per dike :wub:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Alo ,celi ,si duket deti ,a ka peshk mjaftueshem ,po ngjala ???Sa qef kisha edhe une te vija ,po ja nuk e kam zanat peshkimin.. /pf/images/graemlins/tongue.gif ,sa turbulloj ujerat.Prandaj po pres ketu tek dritarja e shtepise sime ,duke lepire buzet e duke menduar peshqit qe do me sjelli peshkatari... :wub: :kiss:
Tedo :kiss: ,macja do te na e nderoje klubin me duket... /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Raul ,nuk ke sjelle me birra /pf/images/graemlins/wink.gif ,sa per veshet ruaji mire se po ti mata une ,nuk ka me kthim mbrapa... :devil: