Re: Klubi i tironsave

Belina1986

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

hey Tironsa miredita!.... me zi po pres te vi, ja me pak se sa nje muaj.... me ka marr malli! ju puh
th te terve! ciao! :kiss:

:wave: Tironsa
Sot paskemi peshkim ,koha yll,po nuk e mora vesh une ,c'ne dhoma dhe qerasja ne peshkim :confused: ??nejse pune specialiteti duhet te jete /pf/images/graemlins/laugh.gif
C'na i kujtuat dhe cadrat ,i kam dy nje 2 vendeshe ,dhe nje 4 vendeshe Te paren me barbi ,tjetren ushtarake /pf/images/graemlins/laugh.gif
O mace ,po e vendose ti une dakort jam ,kjo ben fjale deri tek pjata ime ,se aty vendos vete /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:
:kiss: Peshkatarit
:kiss: Tedit

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher knejna t gjithve . Qysh po ja kaloni n Tironen TOne Heroike qe po m Plas zemra ka MArazi qe s hiki dot anej ka Lagja ime . Peshko ti hik e peshko mu mi sjellin n Lokal gjonat ne T Freskta . RRofte Japonezi qe erdhi para 2 ditesh qe Gatum ca kallamare t Papam . per Muve t Vije kush te doje une gatuj se kom problem . Hajt nje Super :kiss: :kiss: Per MOcen ne MOiren . Emanuelen se puth se m paska mor Inot ... Mgjth nje per respekt ja Japim :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita knejna . Si po ja kaloni e Piplla . Ca ke Re MOce un Me Pamje ka Deti du me nejt . N Spille Currila Sarande Dhermi kudo qofte Mjaft qe te mos jem ne Mes te zhurmes ...Ne anej la Liqeni me Honger Koran nuk eshte keq ... Ika dhe erdha une ja kalofshi mire dhe bofshi qejf...

assassino26

Primus registratum

Mroma Klubi.

Une qe thoni juve,kalova 1 fundjave te hatashme.Goca,se keni idene ca humet qe serdhet me muve per peshk.Kalova shkelqyeshem.Pervecse u kenaqa zura edhe gjithe ate peshk.Plot 26 kile.
Tedo,i kam bere peshkataret e tjere te flasin me vete kur me pane se sa peshk kisha zene.PO se mos eshte hera e pare,me kot s'jam mbreti i peshkatareve,shefi,profesori etj etj pa u mburrur hic edhe duke fol me shume modesti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paskena pas 1 vizite shume te rendesishme gjate mungeses time....
Emanuela :kiss: :kiss: :kiss: edhe prej meje.Edge gjithe gocave te tjera te klubit :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
TAshi pershendetje cunave edhe shifemi se knej verdalle jam

TEDI

Valoris scriptorum

JA MIredita iher knejna . E Peshko pse rre mer se dje m the qe ishe knej n TR ... By the Way m sill nja 2 3 cop t ha icik peshk se m ka mor Malli ...

....edhe 3-4 mua se veren e kam vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po te jene ngjala nuk i dua ,se me velen dje /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

MOire QYli o i Omel merr Ca t kete Kap Ca T Kapesh ... Edhe NGjala t Kete i Gatuj un vete ...

/pf/images/graemlins/smile.gif mire gatuaji per vete ,mua me bej ndonje peshk te pjekur ne krype /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se po bejme plane kot me duket,peshkatari ia paska fut gjumit.. :confused:
Tedo e hajme kete pulen qe me erdhi tani,se qenka e ngrohte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Vdiqa per te ngrene ,kam qe dje mbasdite...nuk lehet robi keshtu,... :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif na rofshin paret pastaj

assassino26

Primus registratum

TEdo edhe genjeshtar do me me qit mer lanet...
Po une s'thashe per dje,po thashe per week-endin.Per Week end quhet zakonisht e shtuna e diela.TE dielen masdite isha ne shtepi.
Ti smeriton peshk....
Moira,ti ylli,si e ke qeif peshkun.Kam 1 levrek te vevcante per ty.Si nga mallesia edhe nga cilesia do ngelesh goje hapur.Jam bujar dhe s'ta kursej.Mos e humbit rastin sa eshte i fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirmroma klubiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dolce_vita

Primus registratum

Moire.....mos ha shume mi se shendoshesh..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do vish ne Mc-Donalds me mua sonte?
:kiss: per te gjithe

assassino26

Primus registratum

Dolce a te vij une me ty sonte....
Jo me teper per mc donaldsin se sa per te marre per vete gjithe puthjen tate.
na edhe prej meje :kiss:
Ky Uni seshte bere i gjalle mer jahuu.U nrof birra ne frigorifer,po e pi vete me mire se po i afron data e skadences aq shume sa e kam rujt :rolleyes:

mos u ngopsh ndonjehere me pucje ti ,na dhe ca prej meje :kiss: :kiss: e u bofsh tap :tipsy:
Mire qenka peshku ,po duhet me mesuar si t'a gatuajme.. :confused: ,plz...mbaje ne frigorifer ,sa te vije Tedi.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Dolce ,nuk ha shume une jo 1 here ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif ,dhe kur te kem kohe ,se jam shume bizi... :kiss:

assassino26

Primus registratum

Urraaaaaaaa.....Moira!

yllo rrofsh.Me e mira ne bote je :kiss:
Une nga dora Tedit edhe 1 veze te skuqur e kam frike ta he,e ti me thua te na gatuaje ai peshkun. :confused:

/pf/images/graemlins/frown.gif mos prisje te gatuaja une.... :confused: boh...te zhgenjeva me duket :cry:
Te shohim mos del ndonje eksert tjeter per pune gatimi,ishalla nuk prishet peshku :shrug:
Me jep nje pucje te pakten te me marresh me te mira se e kam tmerr kur me dalin paaftesite sheshit /pf/images/graemlins/frown.gif
:kiss: :kiss: