Re: Klubi i tironsave

assassino26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Moira,pucje sa te duahs te jap une.Me e mira ne bote vazhdon te ngelesh.E cte duhet ty te dish te gatuash,kur ke te besh me as me pak e as me shume se sa me vete mjeshtrin e gatimit.
Une jam mjeshter i vertet ne guzhine.E vetmja gje qe pres eshte qe te vish ti e te hajme bashke se per te gatuar jam vete.
Ky peshku u be 1 jave tashi,kshuqe lere se do zejme prape peshk mbas te henes /pf/images/graemlins/wink.gif .megjithate peshkun e vecante per ty vazhdoj ta ruaj edhe eshte shume i fresket.
NA tashi :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Kush do jete ai njoni qe mos qofte.PO me vje me i ra edhe una atija :smash:
trendy :kiss: :kiss: Ti e di qe une vdes per ty :wub:

disku

UNI

Ti vdes per cdo gje qe ka nji pal sy edhe nji pal cica mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bjer birrat iher se ke kohe qe ske pagu gjo.. :smash:

assassino26

Primus registratum

Ja ke fut kot Uno...Edhe ti ke cica,po une svdes per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde pi birre hajde se kam pas sebep dje. :rockband:

disku

UNI

Kur flasim per cica e kom llafin mbi nivelin e detit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj ca sebepi ke pas mer qe si ke knu gjo shoqnis? :eek:

assassino26

Primus registratum

Lene mer lene se s'ta tregoj kshu haptas.me e mor vesh gocat masnej sebepin tem ma vune vizen per fare.Sebep te modh mo kom pas.
Do vish ti a sdo vish ti per birra me.
Ejj kur te vish mer me vete meze.Une du ashu mezeje,qe ka ashu mbi nivelin e detit,per mer vete mer ce te dush /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIredita iher piplla . Si po ja Kaloni knejna . Une qe thoni juve sapo u Ktheva nga nje Turne anej ka Miraka n GJueti Peshku anej ka Shkumbini . Ne Vallahi e di qe kom nejt tere dites me kanotjere kaptines qe t mos m bite dielli me tere ate raki ne peshk qe pime ne Hongrem . U ktheva ka shkumbini ka ora 9 e darkes ne u futem me i sufllaqe anej ka Elbasoni tu honger mish mo VOn . Peshko jo i KOqe veze po cere t dush ti asiher skom me ta gatu . ICik fare djathi do ta Ruj kastile per ty meqe nuk ke besim dhe me akuzon qe te helmoj te pakten ta boj tamom Fakt T Krym qe t helmoj ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti MOire cere ke bo Ka ajo PUla jote vallahi t m japesh nai cope sbo keq se nordha per t HOnger ... PO MOcen ka e Kena apo ka HUp ajo si Vaji m Lakra ... Ika ne erdha une ka po shifena mo vone piplla ... I :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Per Mocen MOiren ne t gjithe vashat masnej ...

TEDI

Valoris scriptorum

Un vetem poqa peshqit ne i hongra ne piva ne rakin asigjo tjeter s bona ...

Guest

compleanno_230503_01_cp.jpg

i uroj edhe 100 vjec tironcit te vogel te klubit te ketushem! /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: ( per bukuroshin mos u prifni kot ju te tjeret)

assassino26

Primus registratum

Me ke ta kete me ke ta kete,e di une me ke e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dott,yll bote je shume e embel nga ana jote.Te puth fort :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Hajt mroma iher Ja erdha Un Peshko . Po Neser kom i RRuge Korce per qejf Do VIsh t ham Nai PUle t pjekme me i ven qe e bojn t Papam sa kalo Prenjasin tu arrit n POgradec ... Per Darke Jena n Spille hajm nai peshk ... Ika ne erdha iher ja kalofshi mire ne bofshi qejf t gjithve ...

assassino26

Primus registratum

TEdo,mer nai shoqe me vete edhe shif poi s'erdha me i kome biles.Vetem me ty s'vi se kom frike.Ngaqe jam msu qe sflej vetem noten,kom frike mos te te perqafoj pergjumesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Peshko n Spille ka 40 dhoma NUk eshte e thene te flesh me MUa ose po t Plas me i dhome n Maje t Hotelit masi t Jesh bo Tape ne ske me gjet dhomen qe do flej une se n ate dhome qe do hy do kaloj ka ballkoni i dhomes tjeter jo ne ate qe do jem dhe do futem ne i dhome tjeter mos e moresh vesh se ku do jem dhe nese do me m perqafu nga pija kuptohet se nga dashuria e di qe se bo kte gjo sdo kesh shonce . Goca skom gjeji vete po deshe ...

assassino26

Primus registratum

Tedo,paske menje te keqe...Dashke me me bo edhe tape eee.A eshte hoteli me ramje te lire ne det qe te hudhem ka dhoma direkte ne det te nxjerr pijen,apo hudhem edhe ngulem ne rone /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Peshko . Qe i tash sa erdha n Tr . Ne po flas icik me fratellon se ma nisi i Sms qe kur isha ala n Elbason tu ardh per Knejna . Vallahi mo u knoqa anej ka Pogradeci ...

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Ckemi klubi me sa duket ja ka fillu klubi te na dal me nga ato tjetersojshit
Tedi hmmmmmmmm
hi all :kiss: :kiss:
ika se me fillo ora ciao upssssssss harrova peshkon dhe Moiren
si ju kam :kiss: :kiss: