Re: Klubi i tironsave

qorri26

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

ju tiransit jeni gangstera pini bira tirana e i hidhni neper fera /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma Iher Knejna Une Ktej N Tr JOm MOire Un T Putha meqe ti m Ke Puth sa here ne m ke dhon Birra Virtuale Por Mocja ka dash me mi dhon Reale por Kohet TOna sjane Puq dhe nuk kena pas mundsi me u Taku ...Na dhe nje Kiss dhe Super :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Moces dhe Ty ...

dolce_vita

Primus registratum

Mroma...
Mire jeni?
Ketej nga une mire por...kjo koha po ma shpif...boring :shrug:
Nje :kiss: te gjitheve

assassino26

Primus registratum

Mirmroma popull Tironas dhe jo tironas.
JA mire se erdha e mire se ju gjeta.
Si menoni ju qe shkruni ka Tirona,ose edhe ka Durresi....Do me maje neser koha per peshk mu,apo do shkuni breket shejtani o do kete stuhi.A e morte dreqi qe siksha dot sot.
NEjse....
Ja mire u degjofshim perseri.
Moira puthje speciale per ty :kiss: :kiss: :kiss:

Puthje edhe gjithe gocave te tjera edhe kujdes mos harroni me me puth.
Shkelma cunave pa perjashtim kush sme qeras me nai birre

assassino26

Primus registratum

mqs kane heq citimin
cituar nga Moira
Ku jane mo ,ti ngreme mos e marre vesh armiku....

ca te kane rene moj korbe???Breket /pf/images/graemlins/laugh.gif Hic mos i ngrej se vij une perpara armikut :goofy:

I shkreti peshkatar sot ne kete kohe te keqe /pf/images/graemlins/frown.gif
Gjes klubi ,.... :confused: ca filloi shi apo bresher...Kohe dreqi,ca te bej se jam goc pa dija une si te shaja /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: peshkatarit
edhe juve klubista :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita TIronca . Si ja Kalut Juve Knejna . Peshko Ishalla ma KOha t iki dhe une n Spille se u Trasha ktu n Tr ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Tedi eshte per Spille ,po ai do te kete shkuar andej ,se ka kohe qe i ka hik mendja.. :tipsy: ...harrovi me me puc :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Hi Tironca hyra sa me ju pershnet
si e keni hallin me kohen
Kshu si ja ka nis pranvera do dlim me cizmet e Peshkatarit ne rrug

Peshko po ti si te vete puna anej mo he :kiss: se harrova per pak
Sa per ty Tedo z'deshe vet ti marresh puthjet reale
Tash nana nuk dua un /pf/images/graemlins/tongue.gif

upssss harrova Moira ckemi zemra
:kiss: :kiss:

:kiss: :kiss: per gjith ju te Klubit
ika se tu hy edhe nje her :book:
takohemi me von

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita t GJithve iher . Un Ala n Tr jom ne skom hik ala n Spille . X ray un ktu kom qen ere tani do filloj te bej ca pushime. Moce ca faji kom un qe ti vje kur asnji so i lire dhe vje me kohe te papershtatshme . PO nuk i deshe t puthmet Problem i modh un bona Timen ti nisa disa ... MOire meqe kisha harru me t puth na disa :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Po ne Kto jan per Mocen do sdo ajo un i shloj ... :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Kshu osht kur dun me i dhone puthje atija qe si pret...
Se mos me kerkoi mua njeri ti dal per puthje reale edhe si dola.
Nejse Moce,rrofsh qe u kujtove edhe me puthe virtualisht,por per realisht vazhdoj une pres rrallen /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Pershendetje te gjitheve.
Moira,shpetova qe thu ti.Isha dje ne Durres,por me moren ne tel me pare edhe me lajmeruan qe sbehej fjale per te peshkuar.Ishte deti mal,kshuqe ika si turist jo si peshkatar.Ja shruam te shpia 1 shokut tim ne breg te detit e u kenaqem njesoj sikur te kisha qene per te peshkuar.
Me kismet neser,po ndrroj naicike koha,i ftoi gocat te vijne me mua ti bej peshkatare.Shpenzimet e hotelit e te qerasme etj et i paguaj une /pf/images/graemlins/laugh.gif
KAm marre rrogen jo per gje.
Moce do peshk ti :kiss:
Tedo,ishalla bje me ner mut ne Spille,edhe eshte kohe e mire atje ku do iki une :goofy:

TEDI

Valoris scriptorum

Peshko sma ni moja fare te bjere ca te doje ... Skom per t hik n Spille po kom i plan me hik me i ven tjeter anej ka Shkumbini per qejf me ca kusherinjt e mi qe me lajmeruan para 2 oresh ne tel ...

assassino26

Primus registratum

e qelbe muhabetin tashi...
Nja ca km larg Shkumbinit kom per te ik edhe une,kshuqe hajt ishalla po te ma koha e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Se bje nai cope m*ut,prape sprish pune,po ra anej ku je ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Peshko une do Iki anej ka Rrjedha e Shkumbinit po jo ne Det se ka o i ven qe ata e dine dhe me thane nese nuk nisesh anej ka Spilleja na BOj Cerre t vijm t MOrim ... Un kom cader ne mushama po ti si do ja bosh mos te bjere n Sektorin Tat ere ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une jam rehat,se jam mrena ne shpi...Do iki ke shpia e nji shokut prape.Se di,a bo mire kur bje m*ut ne det ere???
Ta kam llafin nga pikpamja kapipeshkore