Belina1986
Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave
Hi Klubo!C'keni ktej?Nje puthje edhe nje birre per te tere nga mua!Ciao! :goofy:
Hi Klubo!C'keni ktej?Nje puthje edhe nje birre per te tere nga mua!Ciao! :goofy:
A ty tu bofte dita 10000000000... Miredita iher klubista ka jeni mer ka keni HUp ...Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] Hi Klubo!C'keni ktej?Nje puthje edhe nje birre per te tere nga mua!Ciao! :goofy: [/qb]
Po se u rrejte ka koha e bukur ne dilshe me kerthize jasht nuk o faji jone . POncin Rakie e do apo Ponc Portokalli ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Jena zene rob gripi Tedo /pf/images/graemlins/frown.gif ,megjithate mbahena
Nje birre se mbaj,po nje ponc ehe... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOire un s thashe qe t pashe Pircing qe mund t kesh von n Kerthize thashe qe ju vashat i keni qejf me e qit icik kerthizen jasht sa ngrofet koha . Masnej POnci i portokallit ste ben efekt per Gripin ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :angel: S'kam qene une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ponc portokalli /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Un jo iher e Para ste kom pas asiher .Ne E Dyta Syte si kam ngjyre hiri apo t bardha te t mor m sysh ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kane marre m'sysh... :angel: [/qb]
PO pra po iher n vit qe vjen ti ne tani na thu ska njeri me ngrof ... Ate birren do ma japesh ti mua ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Na futet plevitin /pf/images/graemlins/laugh.gif Bosh sa here vij.... /pf/images/graemlins/frown.gif
S'ka njeri me na ngrof icik ketu... :angel:
:kiss: [/qb]
pronari i kujt ?Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rockband: :rockband:
Ej pronari paska ditelindjen ,po iki te behem e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
...... /pf/images/graemlins/wink.gif s'po vjen era e qerrasur fare ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pronari qeka i kurrnac dreqi qe se ka shokun,kshuqe qe po qeras une /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] :rockband: :rockband:
Ej pronari paska ditelindjen ,po iki te behem e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
...... /pf/images/graemlins/wink.gif s'po vjen era e qerrasur fare ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]