Re: Klubi i tironsave

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] Hi Klubo!C'keni ktej?Nje puthje edhe nje birre per te tere nga mua!Ciao! :goofy: [/qb]
A ty tu bofte dita 10000000000... Miredita iher klubista ka jeni mer ka keni HUp ...

Jena zene rob gripi Tedo /pf/images/graemlins/frown.gif ,megjithate mbahena
Nje birre se mbaj,po nje ponc ehe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Jena zene rob gripi Tedo /pf/images/graemlins/frown.gif ,megjithate mbahena
Nje birre se mbaj,po nje ponc ehe... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po se u rrejte ka koha e bukur ne dilshe me kerthize jasht nuk o faji jone . POncin Rakie e do apo Ponc Portokalli ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :angel: S'kam qene une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ponc portokalli /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
MOire un s thashe qe t pashe Pircing qe mund t kesh von n Kerthize thashe qe ju vashat i keni qejf me e qit icik kerthizen jasht sa ngrofet koha . Masnej POnci i portokallit ste ben efekt per Gripin ...

Belina1986

Primus registratum

Hi Klubo!C'keni ktej?Po me shpjegoni nje gje te lutem qe s'kam kuptura asnje here, cfar eshte ponc?.... faleminderit!Ciao! :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kane marre m'sysh... :angel: [/qb]
Un jo iher e Para ste kom pas asiher .Ne E Dyta Syte si kam ngjyre hiri apo t bardha te t mor m sysh ...

assassino26

Primus registratum

Ponc s'ka lokali na vje keq.Alergji e ka pronari,pranaj smerr furnizim ponc.
Cere bohet knej.A ju ka more malli per muve goca???
Na ka i puthje te gjithave i here,ne pritje qe te ma ktheni me te njejten monedhe.
Cunave ka i shkelm edhe nai birre kur te mor rrogen :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

dhe une ta jap me te njejten MOnedhe meqe kshu e deshe t puthme ste jap se i ke me nai t Lyre Qoftesh ose buzkuqi ... shkelmat ne kusurin ti ke dopjo se monedha ra KOke per Mu ...

assassino26

Primus registratum

tedo shume doreleshut je mer te morsha te ligat e mija se te tujat s'ka deve qe i ma.Nuk e du hic me ma kthy favorin cunat,se s'kom ne men me nordh spitaleve...
Vetem gocave i lutem fort me qene bujare edhe me menu cik me teper per mu :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Kush flet . Ti ke hum per vete mer ... Miredita iher t gjithve by The Way ...

Na futet plevitin /pf/images/graemlins/laugh.gif Bosh sa here vij.... /pf/images/graemlins/frown.gif
S'ka njeri me na ngrof icik ketu... :angel:
:kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Na futet plevitin /pf/images/graemlins/laugh.gif Bosh sa here vij.... /pf/images/graemlins/frown.gif
S'ka njeri me na ngrof icik ketu... :angel:
:kiss: [/qb]
PO pra po iher n vit qe vjen ti ne tani na thu ska njeri me ngrof ... Ate birren do ma japesh ti mua ...

:rockband: :rockband:
Ej pronari paska ditelindjen ,po iki te behem e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
...... /pf/images/graemlins/wink.gif s'po vjen era e qerrasur fare ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

plakudhedeti

Primus registratum

[qb] :rockband: :rockband:
Ej pronari paska ditelindjen ,po iki te behem e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif
...... /pf/images/graemlins/wink.gif s'po vjen era e qerrasur fare ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pronari i kujt ?
ka ndonje ftese falas edhe per mua? :rockband:

Te ftoj una... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ej :kiss: i solla dhuratat
PELUCHE_MEDIANOS_2.jpg
C1.gif
CHAMPANA_COPAS_2.jpg

Sa u lodha.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] :rockband: :rockband:
...... /pf/images/graemlins/wink.gif s'po vjen era e qerrasur fare ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pronari qeka i kurrnac dreqi qe se ka shokun,kshuqe qe po qeras une /pf/images/graemlins/laugh.gif
champagneg.jpg

Hajt gzuar ditlinjen ata qe e kan pas dje :tipsy: