, /pf/images/graemlins/wink.gif me te mira na presinpershendetje te gjithe tironsave ne vecanti njonit /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :wave:Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Ej cere bohet me???Ka keni hum me???
Ecni ere shpejt se ka te qerasme per te gjithe :rockband: [/qb]
Du te tjera une du te tjera...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Pershendetje Tironca :kiss:
Sa dite e bukur sot, /pf/images/graemlins/wink.gif me te mira na presin
Peshkataro :smash: :smash:
Nuk masakrohet robi keshtu,se u rrit dhe ca... :tipsy:
E shikoji mire pucjet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Une jom ktu ala po tani do hiki robo ...Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Oho ca qefi mes Tironsash tashi... A ka njeri neper kom? [/qb]
Yll Fare MOce shyqyr qe na erdhe . Pas 4 ditesh nisem anej ka lagja ime me Pamje ka Deti po ka lagja e re jo ajo e Vjeter . Tani peshkun e Gatuj vetem une se shkoj direkt ka Peshkataret dhe u marr ate qe dua une ...Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Hi Tironcat çkemi njesha
he mo Peshko kush do gatuj Peshkun ti apo Tedi
Tedo si jan punet anej ka S....
Moira :kiss:
:wave: :wave: [/qb]
ohoho cu knoqa,ohoo cu cplodha :tipsy:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] pse me zorr,une te puc vete :tipsy: :kiss: :kiss: [/qb]

Moire mos ki dert se un pa rrujt jom gjithmone . Ne peshkataret atje nuk bojn naze se vijne pernate ke lokali im me honger nai gjo dhe e dine qe mund tu hedh naicik fare djathi te mos dalin per 5 dite me Peshku .Justifikimi Peshku qe m keni dhene ja ate ju bera ja u bote me bark ... MIredita iher t gjithve By the Way ...Peshko ste kom harru fare un ty po ti as se ke rrujt me na ftu per festen tate ...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :wave: Klubi mire jeni??
Macke :kiss:
Tedo ,te japi Moira nje keshille ty ... /pf/images/graemlins/wink.gif
Kur te shkosh te blesh peshkun tek peshkataret mos shko i lare dhe i rruar(dmth i fresket ) /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea: ,......se te nderojne 1 me 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: [/qb]