Re: Klubi i tironsave

disku

UNI
Re: Re: Klubi i tironsave

Paska dal peshku ne ankand...Sa osht kilja mer? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tur xhan xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

assassino26

Primus registratum

Qekam shume i modh thote kjo :confused: E ka e di ti se sa jam une???Une jam i vockel fare,95 kile.ne vere biles jam mo pak,po tashi sikur jena fry me pompe prej dimnit

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belina18:
[qb] hey s'paska njneri sot ktej.... /pf/images/graemlins/frown.gif me late vetem! [/qb]
nji ku me ke mua.Si per koicidence ngelem vetem :angel: Ca bohet ne kshi rastesh :shrug:

Belina1986

Primus registratum

eheheh sikur s'e di se cfar behet ne keto raste kur dy njerez ngelen vetem sebashku!:... /pf/images/graemlins/blush.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] eheheh sikur s'e di se cfar behet ne keto raste kur dy njerez ngelen vetem sebashku!:... /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
Kur 2 njerez ngelen se bashku behen shume gjera,por kur ngelet 1 cun edhe i goce rrallohen cik gjojnat qe mund te behen :angel:
Nqs mendon ate qe po medoj une :goofy: mua me ke gati :goofy:

assassino26

Primus registratum

[qb] Hey po s'paska as sot nj :cry: eri ktej?.... [/qb]
une jam ne gadishmeri numer 1.U msova keq mrome /pf/images/graemlins/laugh.gif Du prape :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Un e Mora nji ne Ta pi n Kerr Rruges per me Pamje ka deti . Un ika sot iher se po kaloj anej ka lagja jeme Afer Detit... [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif Paska te reja me duket???
/pf/images/graemlins/wink.gif Komplet ane bregut /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Me Pamje nga Deti ka shume gjera . T Djelen qy m Sabah mora 2 birra ne ikem me i peshkatar me mledh rrjetat . Jo me Peshkatarin tone se ky s ishte anejna . O Zoooooooot Ca pamje t Papame kishte anej ...

assassino26

Primus registratum

Teedo,mos trego kshu gjojnash se here tjeter do te te hudh nga varka...
Imagjinoni Tedin,si bote ne varke,si ata kalamojt e vegjel qe shkojne per here te pare ne Luna park /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Lene tedin ti ...Birra a ke? :shrug: :angel: [/qb]
Vetem nom nom di o burre i dheut,a ka a ka...Si sdite me thone i here a do.
Nejse edhe sot spo ta prish.Kte shishen qe me ka njel e pijme bashke se e di qe ke me me lone pa msu anglishten /pf/images/graemlins/laugh.gif
I kam hy studimit me themel edhe mase nai ndihme ma jep edhe ti :smash:

disku

UNI

Ndihma paguhet me birra /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ku ka free sot mer
Free=qyl /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Teedo,mos trego kshu gjojnash se here tjeter do te te hudh nga varka...
Imagjinoni Tedin,si bote ne varke,si ata kalamojt e vegjel qe shkojne per here te pare ne Luna park /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti t m qash Hallin se t isha n Barke me Ty ta boj hallall . Te Flasesh . Vertet rrija me pak frike por kur u shtriva n Fund t barkes dhe maja timonin ne Peshktatari m tha sa here ke Hyp n Barke ti ere qe dike kaq mire ... UN me kom perpjete ka dielli tu i nrof per qejf tim ne tu pa n Horizont ecsha per qejf tem ...

assassino26

Primus registratum

beer.jpg

assassino26

Primus registratum

TEdo e paske honger plako.hahahaha...Eshte muhabet peshkataresh i vjeter ai /pf/images/graemlins/laugh.gif Ashu i them edhe une fillestareve me i heq friken edhe qe tu duket vetja me vlere.
te vish ti me mu per peshk te boj me qajt ,mer lanet.Te thush du me vdek se sbesoj se kom per te pa gjojna me te bukura here tjeter.
Pyte ate peshkatarin tat pyte se ,me siguri e njef mretin e peshkut,dmth muve /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Mroma te gjithve..
A ka ardh pranvera anej m'tiron mer?apapapa cka mefillu xhiroja tashia anej,femnat kome e shale jashte...hec atyyy :wave: