Re: Klubi i tironsave

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mroma te gjithve..
A ka ardh pranvera anej m'tiron mer?apapapa cka mefillu xhiroja tashia anej,femnat kome e shale jashte...hec atyyy :wave: [/qb]
Koken poshte ti e ne pune ti mo !!!!

:kiss:

Goca

Primus registratum

Opaaaaaaaa ju mlodh rrypi ene Putrakut... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Penelina :smash: :smash: :smash:

Ncuq. Ai asht flori. I mbledh gjonat vete !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ho mi se ene une ashtu menoj. /pf/images/graemlins/wink.gif
Po qe jam me Lazion , me Lazion jam. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Qe ka shale knej ti Putre se ve njeri ne dyshim,Edhe qe jane me kollona greke se shumica e shaleve te Italise gjithashtu se moho njeri,po edhe qe s'kan dal akoma ne qarkullim se ve njeri ne dyshim,e vetmja gjo qe vej une ne dyshim eshte se sa jane te preksshme kto shalet qe po kerko ti :angel: se kshu shif e mos prek edhe nja 1 muj edhe do kete plot rrogve te tirones ta garantoj une.
Sa fjali te gjate qe bona mer jahu /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjithe gabime gramatikore do kem shkrujt :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Me mire Uni ,rri t'u lyp gjithe diten ,po ama c'i fito birrat :angel:
Hi klubi :wave: [/qb]
Njoni pyet 1 shoqen e vet:-Si t'ja boj se e kom qeif shume filonen.
-Po ja ja kthe ajo qepju edhe mos ju daj nate e dite ma le ma le thuji edhe s'ka ka shko,do te ta leje se sbo.
e nejse ndjek keshillen ky po hic ajo sja lete qe sja lete.Tako prape kte shoqen e vet,ho i thote kjo si shkojne punet?Hic ja boni ky sma le ajo,po e di si eshte puna a do ma lesh ti
hajt mo ja kthe kjo po ta lej se e di qe do me merzitesh ma lej ma lej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshu edhe puna e birrave te Unit

Moira qe te mos lodhesh ti se une do vazhdoj avazin,ke nai menje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kam nje birre per ty ,por eshte brune /pf/images/graemlins/laugh.gif
serDALG5f.jpg

Hi klubi :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] TEdo e paske honger plako.hahahaha...Eshte muhabet peshkataresh i vjeter ai /pf/images/graemlins/laugh.gif Ashu i them edhe une fillestareve me i heq friken edhe qe tu duket vetja me vlere.
te vish ti me mu per peshk te boj me qajt ,mer lanet.Te thush du me vdek se sbesoj se kom per te pa gjojna me te bukura here tjeter.
Pyte ate peshkatarin tat pyte se ,me siguri e njef mretin e peshkut,dmth muve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Peshko i thashe ne per ty ne m tha Bjere iher kte Peshkatarin Tat ta shofim iher sa i afte o ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif Dua te jem dhe une ne komision ,jo per gje por kam hall se j'a bejne me hile :angel:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Dua te jem dhe une ne komision ,jo per gje por kam hall se j'a bejne me hile :angel: [/qb]
Pse Avokate je ti e . DUhet te jesh Peshkatare qe t jesh n Komisjon . masnej ky do hedhe rrjetat e veta ai do hedhe rrjetat e veta dhe kush kap me Teper ...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] Oppaaa e zura tash Tedin dhe Moiren

si jeni Njesha ça ka knej nga klubi dubi :kiss: :kiss: [/qb]
Farigjoje Moce . T zakonshmet . Pun shpi pune shpi . Fundjave Pun prap po shtohet ne qejfi anej...

Belina1986

Primus registratum

Hey miredita te terve: Tedi, Moira, Peshkatari, si ja kalonI'Mire? C'thot Tirana?...
Une jam ne shkoll tashti po juve?...CIAO!mos me lini vetem sot!... si gjithmon! :idea:

Hi Belinda ,macke :kiss:
Klubi po mblidhet ne komision ,tani vij une te numeroj peshqit :devil: dhe i ndajme bashke /pf/images/graemlins/smile.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja MIreseerdhe Belina . Moire ska peshk fare mos u lodh Me Komisionet ... Moce un jom cun puntor po sjom per shpi se m ka bo dalje Shpia ... Gjumi m ka bo Dalje Paret m kan Bo dalje . Vetem qejfi qe sme ben dot dalje se ne ai m ka qejf ...