Re: Klubi i tironsave

Re: Re: Klubi i tironsave

:wave: miredita /pf/images/graemlins/laugh.gif
E di njeri si perfunduan tek une keto :confused: ???
dollar.jpg

ARJELA

Primus registratum

:eek: :eek: moj ti Dallaver ke bo noi pun
po thuj nga te Badhat apo ato te Zezat

mir mir
po i ndaj bashk
:thumbsup: :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Jane te miat jane te miat s'keni ca ndani ju te dy-ja...I harrova parmrome ktu.Ju po te doni ec e fitojini ca me djerse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Uno!
Ti dhashe ty ate dite edhe vete se maj men si mu prish menja...Ti si deshe,dmth qe vazhdojne te ngelen te miat.Hajt se per shoqnine qe kom me ty,po ta jap 1 njeshe ta pish i birre supermarketi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Jane te miat jane te miat s'keni ca ndani ju te dy-ja...I harrova parmrome ktu.Ju po te doni ec e fitojini ca me djerse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ME Djersen kujt mo
as mos ta haj mendja Peshko
dhe na silll ca birra knej se mbojn syt xixa

assassino26

Primus registratum

vetem m'sill m'sill dini ju ktu mer jahuu...ju ka msu keq Uni.Sikur e kam emrin Sillo une /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajde i here ju gocat djersituni qe ti fiton vete birrat.Leshoni ca djerse edhe zevendesojini me birre pasataj.
He mi se edhe ju trembeni per1here.Nuk eshte gjithmone e dhimshme te djersites /pf/images/graemlins/laugh.gif

ARJELA

Primus registratum

Po s'esh ver mor amon t'djersitem me kollaj tani e gjete te dredhim djers ne mes te dimrit edhe ajo pik qe del na ka ngri ne tru
e kam te veshtir Peshko
po he na sjell

Pasaj sesh left te jesh i zoti ksaj shpie
pa haj na sill ato se mu ngrit
tansioniiiiii
kjo per Peshkon :kiss: :kiss:

disku

UNI

pESHKO MU MA JEP TE DREJTEN E TE SJELLMES Fakti qe sjam goce...se me djersit un me e fitu na mori lumi :lol: :lol:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Arjela:
[qb] Po s'esh ver mor amon t'djersitem me kollaj tani e gjete te dredhim djers ne mes te dimrit edhe ajo pik qe del na ka ngri ne tru
e kam te veshtir Peshko
po he na sjell

Pasaj sesh left te jesh i zoti ksaj shpie
pa haj na sill ato se mu ngrit
tansioniiiiii
kjo per Peshkon :kiss: :kiss: [/qb]
Fillove duke arsyetu tashi me duket.Ato 2 te funit me shijun shume...Po te pranosh edhe kto te mijat :kiss: :kiss: :kiss: seshte i larget momenti i te djersitmesh,pasataj birrat.
Ti Uno rri urte.S'ka birra per ty edhe sikur te ndertosh pallat me djersen tate...Se mos te te rrej menja qe do djersitesh tjeter lloj :smash:

Goca

Primus registratum

Lepri bohet ma i mire ne furre, apo ne hell?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Lepri bohet ma i mire ne furre, apo ne hell?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
N'tenxhere me presion /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Furnizimi ka aRdh qe ne 7 pa 15.Edhe masnej thone qe nuk qeras une...Une ja kisha menje te keqe me ju qeras te gjitheve,po su bo gjalle asnjeni.Ika une tashi s'ka mo qyl.paguni qe ta keni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Naten e mire shoke dhe shoqe

Goca

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Lepri bohet ma i mire ne furre, apo ne hell?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
N'tenxhere me presion /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I shkreti Uni! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[qb] Jane te miat jane te miat s'keni ca ndani ju te dy-ja...I harrova parmrome ktu.Ju po te doni ec e fitojini ca me djerse /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol: Nuk e dime kush duhet te djersije ne kete rast ,te mendosh qe paret i kam vete /pf/images/graemlins/wink.gif
Arjela :kiss: pa problem .Mua nga qielli me rane :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Mroma iher Knej bashkeQytetes . ca keni bo iher si ja keni kalu knejna ...