Re: Klubi i tironsave

beshbossi

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Amon mi amon sa xheloze qe eshte kjo anxheldevilja
Ecni goca ke lokali im se pervec puthjeve te zjarrta,omelsinat,gatimet e ndryshme dhe pijet freskuese e iluminuese nuk do mungojne :kiss: [/qb]
Si Si?????????pervec :kiss: ka edhe :kiss: ?????peshko je mire ti???po nejse dhe sa per emrin tim te gjate mund te me thoni edhe vetem AD!!!!!! :smash: :smash: :kiss: :kiss: :kiss:

TEDI

Valoris scriptorum

Miredita Tironcaaaaaaa . Ca boni juve knejna . Une mire knej ka lagja ime . IKa ene erdha shifena se shpejti ... Arrivedociiiiiiiiiiiiiiiii......Nje SUper Kiss per vashat ....

dolce_vita

Primus registratum

peshkataro ho pra ku je tina?
m`ka cu menja per birre Tirona muve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirembrema Tironca.Dolce ,paske mendje te keqe a te ngelet hatri te pish edhe birren time,se une kam heq dore nga pija qe pardje.... /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem kafe dua.....

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb] Mirembrema Tironca.Dolce ,paske mendje te keqe a te ngelet hatri te pish edhe birren time,se une kam heq dore nga pija qe pardje.... /pf/images/graemlins/smile.gif Vetem kafe dua..... [/qb]
jo mo nuk me ngelet hatri hic se sonte do dal /pf/images/graemlins/laugh.gif
po hajde pi nje kafe ti se peshkatari nuk po duket .........

Erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u bej merak per peshkatarin se do te kete ngecur tek grepi vet.... /pf/images/graemlins/tongue.gif ...keshtu i ndodh gjithmone deri sa vijne katundaret andej rrotull t'a ndihmojne....
O Dolce po sa bredh dhe ti mi.... :cool:

ilva

Primus registratum

Miremengjes Tirona. Ketu jane te gjithe ne gjume, zgjohuni mor derra.

llapaqeni

Primus registratum

dolce amon mi po pse re mjesi ne oren 11 thuhet apo anej ka ty o akoma dite...nejse mjesi ne tyna..

moira mos pi birra e dreco se ti pak sherxhije je ene ajo te duhet tyna ene nuk ka forumist te dali perpara se i thyen ne dysh..

assassino26

Primus registratum

A m'ka kerku njeri muve???
Kisha ngec te grepi im edhe dersa erdhen katunaret edhe me qiten slevizsha dot venit :smash: :smash:
Kush do birra ka cunat?
kush do puthje edhe birra ka gocat :kiss:
Kush do me beje 1 kafe mua :tipsy:

E o dryq erdhe ... :smash: :smash: ,po kerkon Manun...eee..... /pf/images/graemlins/wink.gif Epo ..s'ka kafe...po n'a jep birrat t'i mu njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif ,e puthjet jepja Llapes :tipsy:

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
moira mos pi birra e dreco se ti pak sherxhije je ene ajo te duhet tyna ene nuk ka forumist te dali perpara se i thyen ne dysh.. [/QB]
E Llapaqeno,akoma te dhemb kurrizi ty.... /pf/images/graemlins/wink.gif ??? Ja po te dergoj ca puthje qe t'a kuptosh se te kam falur..... :kiss: :kiss: E mos n'a nxirr namin e keq ne Forum... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Emanuela

Forumium praecox

Mirdita TIRONSAT e mi te dashur. Shpresoj te jeni te gjithe mire.

Nje puthje per Sason, Tedin, Unicorn... :kiss: :kiss:

llapaqeni

Primus registratum

sa e omel qe je re dreq..ta pirsh menjen me ato te puthmet :kiss: :kiss: :kiss:

yllo nuk du me e puth sasson se nuk o gjo ne ai se birrat i jep vetem ne forum ne relaitet nuk bohet i gjalle.

assassino26

Primus registratum

Mirmroma Klubi.Qeka bo thashemllik dynjoja knej.Moira sec shof ne horizont dallaverhane mes teje dhe Llapes...Nejse mo ti e di vete,po une as ne lagje se pranoj llapaqenin e poshter.
Pini njerez pini se Forumi pagu.Kurse puthjet goca i keni falas prej meje :kiss:

Miredita Tironca..Kush m'a shan Llapaqenin ka pune me mua..... /pf/images/graemlins/laugh.gif Peshkataro,puthjen po t'a marr,se qyl e kam,e qyli eshte i embel,po mos guxo here tjeter te flasesh per Llapaqenin ,pa i vene kete shenjen ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ose :wave: se pastaj... :smash: :smash: una.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
:kiss: per te gjithe...