Re: Klubi i tironsave

mostro

Putraku
Re: Re: Klubi i tironsave

MIREMROMA TE GJITHEVE TIRONSVE..NJE PERSHNETJE ME KANGEN E PANTERAVE---YOU KILL THIS LOVE /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Keqkuptimi:
[qb] Mirmbrema.A sherben njeri per te pire?Po tave dheu a ka?Po me qera a jepet kllubi,apo per tu shitur [/qb]
shi sa vuni komt e para ti e me vrap dashke me e bo pron private .... :smash: :smash: [/qb]
Tea eshte bere jeta e veshtire duhet me luftu per pronat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Care bohet knej mer amon se spo njef i pari te tretin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Si ju kom iher?? trendy te ce ke ate avatar me te dredhme si duhan tarabosh....
o hotgirl amon ai avatari jot ma lujti menjen me keq se cpo lu....belin belin /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

Ps - e kom kap me avataret sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Kjo Penela duhet t'jete nonji nga ato qe dilshin ke vila me kanji derrase, ne rujshin çiftet. [/qb]
Amon se me kujtove kohet e vjetra, une kam pas nejte tek plepat ne fakt, aty i rujsha ciftet...

Kallare, ti qe kur ke pa ciftet per here te pare, t'osht bo lomsh nyja e kallares e osht tu ta morre frymen me duket, ene fjalet te dalin copa copa.

assassino26

Primus registratum

Mirmroma tironsa.Si ju kam te gjitheve knej???
TE gjitheve,per te pire kamarier.Ofron klubi

250x184-drinks.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^*Spirit*^:
[qb] Vallain un du Vere te Bardhe Rreme . [/qb]
PSe mi ta prsih Rrema ty ee.Na qe mos te te zeje,shoqeroje me kete piaten /pf/images/graemlins/laugh.gif
folpetilessai.jpg

gewurz-vinum.jpg

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] mbroma tironsat :wave: :kiss: [/qb]
MUuuuuaaahhh muuuaaahhhhhhhhh.Sa me kishte marrte malli per lepurushen time te vockel. :kiss: :kiss: :kiss: Si je ti shpirti ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: mire jam una po ndrroi keto ----------- se si na dukesh keshtu.sa per mall po te jap nje :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

S'po e vej dot nickun e meparshem pra.Po kam bere kerkese kam bere,shpresoj te me aprovohet.
He mi i mbarove provimet ti apo akoma

assassino26

Primus registratum

Mirmjesi klubi.Ecni shpejt se u shtru mjesi.Kush eshte duke fjet te flere se parashikohet fundjave e lodhshme kto 2 dite.

colazione.jpg

ju bofte mire.E e keni falas,pagu pronari :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

:kiss: :kiss: Che generozita /pf/images/graemlins/laugh.gif ....Ishalla s'je kaq gentilman veten ne Pc......Se e sheh ti pastaj :kiss:

hot

Hotgirl

arriba una /pf/images/graemlins/laugh.gif
eeeeee diavolesse po t'dhem kurrizi eeeee?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

I fije vallai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ho ke noi sugjerim ti :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif