Tea eshte bere jeta e veshtire duhet me luftu per pronat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TEA:
[qb]shi sa vuni komt e para ti e me vrap dashke me e bo pron private .... :smash: :smash: [/qb]Fillimisht postuar nga Keqkuptimi:
[qb] Mirmbrema.A sherben njeri per te pire?Po tave dheu a ka?Po me qera a jepet kllubi,apo per tu shitur [/qb]
Amon se me kujtove kohet e vjetra, une kam pas nejte tek plepat ne fakt, aty i rujsha ciftet...Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Kjo Penela duhet t'jete nonji nga ato qe dilshin ke vila me kanji derrase, ne rujshin çiftet. [/qb]
PSe mi ta prsih Rrema ty ee.Na qe mos te te zeje,shoqeroje me kete piaten /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ^*Spirit*^:
[qb] Vallain un du Vere te Bardhe Rreme . [/qb]
MUuuuuaaahhh muuuaaahhhhhhhhh.Sa me kishte marrte malli per lepurushen time te vockel. :kiss: :kiss: :kiss: Si je ti shpirti ime /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] mbroma tironsat :wave: :kiss: [/qb]
Ishalla marrc 10 ose 30 pike /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] e kam me date 22 te fundit [/qb]