Re: Klubi i tironsave

bimba81

Primus registratum
Re: Re: Klubi i tironsave

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] vetem per t`pir vjen ti mi mistrece :smash: ,ke gjet peshk... cun t`urt tina,pa pa pa ca shonsi ci kon ca ori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse mi une peshkatarin e kam xhan :wub: s'vij per pijet /pf/images/graemlins/wink.gif po deshe hajt mi se te qeras une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ca do ti?

AnilaM

Primus registratum

leni mi ato ,kujt i thu ti qi s`vjen vetem per t`pir,hajt mos ki turp ,tanet jena /pf/images/graemlins/wink.gif
ne rrofsh per ftesen s`them jo una :kiss:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ani Tr:
[qb] leni mi ato ,kujt i thu ti qi s`vjen vetem per t`pir,hajt mos ki turp ,tanet jena /pf/images/graemlins/wink.gif
ne rrofsh per ftesen s`them jo una :kiss: [/qb
images

ofroj una per gjithe tironsat/et sot

Diavolessa

Valoris scriptorum

Per Sasson se e kemi giu' me moralin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Me fal nje buzqeshje zemren mos ma lendo.
Me thuaj dhe njehere te dua dhe fort me perqafo.
Z'dua ta di se cili je, kjo zemer per ty po rreh,
ky sy per ty po qan, sepse dua te te kem prane.
Nese nje dite do behem hi,
ta dish se jam djegur per ty.

:wub: :kiss:

TEA

Forumium maestatis

mirdita klubi /pf/images/graemlins/smile.gif

ka i :kiss: t'gjithve pa dallim gjinie /pf/images/graemlins/laugh.gif

DAC

Primus registratum

Ho mer ju ku ini po pse re kshu boni ju eeee sa shpejt qe te harroni mer amon ........

O PAPO po ku je grupo
po ti nuk me the per numrin se qesh tu ta dhon

TEA

Forumium maestatis

mroma juj /pf/images/graemlins/smile.gif

trane ç'kina lal ?

uu çe mire te solli zoti DAC ...apo ke ardh me mor peshqit e peshkatarit :lol: :lol:

PS: o pape e takove çunin mi ?

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Ho mer ju ku ini po pse re kshu boni ju eeee sa shpejt qe te harroni mer amon ........

O PAPO po ku je grupo
po ti nuk me the per numrin se qesh tu ta dhon [/qb]
:mad: :mad: Tashi thu ti ere :mad:

Nejse kaloj kam me shku prap kete te djele /pf/images/graemlins/wink.gif Do jem me motren e s'te takoj se eshte e pafejume ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Muahhhhhhhhhhhhhh..Ciao...se vedum n'altra volta /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ja miredita iher Tironca si po ja kaloni knejna . Une mire shyqyr hika ene erdha se skom shume tempo ktuja ... :kiss: Per t Gjithe vashat ene kjo o per Emanun :kiss: :kiss: M ka mor molli per i caffe ka durt e Tuaja mi ka bohesh ti ...

Aaaa Bbbb

Primus registratum

Mirmbrema.A sherben njeri per te pire?Po tave dheu a ka?Po me qera a jepet kllubi,apo per tu shitur

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Keqkuptimi:
[qb] Mirmbrema.A sherben njeri per te pire?Po tave dheu a ka?Po me qera a jepet kllubi,apo per tu shitur [/qb]
Ky o klub qe mlidhen me bo muhabet jo me pi ...

DAC

Primus registratum

Fillimisht postuar nga diavolessa:
[QB]
Fillimisht postuar nga DACI:
[qb] Ho mer ju ku ini po pse re kshu boni ju eeee sa shpejt qe te harroni mer amon ........

O PAPO po ku je grupo
po ti nuk me the per numrin se qesh tu ta dhon

Tashi thu ti ere :mad:

Nejse kaloj kam me shku prap kete te djele Do jem me motren e s'te takoj se eshte e pafejume ajo

Muahhhhhhhhhhhhhh..Ciao...se vedum n'altra volta

OOOOO diavolessa...... Po ne si familje shquhemi per mikpritje ,,po kur do vish me ate te pa FEJUMEN ti qe te dal me te prit un.... hahahahah
Se ket rradh qeka serioze duhet me te prit me termen e kom ....... :goofy: :goofy: :goofy:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Keqkuptimi:
[qb] Mirmbrema.A sherben njeri per te pire?Po tave dheu a ka?Po me qera a jepet kllubi,apo per tu shitur [/qb]
shi sa vuni komt e para ti e me vrap dashke me e bo pron private .... :smash: :smash: