Re: Klubi i tironsave

Emanuela

Forumium praecox
Re: Re: Klubi i tironsave

Mirmbrema te gjitheve!

Llapaqeni me verte ke pas datelindjen se spo e mar vesh. :confused:

Edhe 100 vjec! /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

mirembrema te gjithe tironsve.kame kohe pa ju pershenet dhe me ka mor malli per te gjithe juve pa perjashtim.jeni rraca me e mire qe mund te bahet,dhe ketu fus edhe tironsit e rinje te ardhur edhe te gjithe tironsit e tjere qe jetojne ne 200km veri-200km jug,dmth jena te gjithe tironsa /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ka marre malli shume per tironen.kush nga ju ka me na qit nonji foto te saja ne ket faqe le ta beje pa hum kohe se vec qejfit as edhe nji gjo tjetr nuk ka me na ngrejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Sa shume qe paska ketu nga rruga Myslym Shyri.Po pallati perballe drejtoiris se policis ju kujtohet.55-sa.Keshtu i thonin te gjithe.

llapaqeni

Primus registratum

po emanuela me duket se e kisha ditlindjen..sidoqft edhe mu me kan pjellur ne 1 date kshu qe skom faj se e kisha me date 28 prill..po nejse rrofsh per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Seriozi:
[qb] Sa shume qe paska ketu nga rruga Myslym Shyri.Po pallati perballe drejtoiris se policis ju kujtohet.55-sa.Keshtu i thonin te gjithe. [/qb]
hahahaha mos mthuj qe je na 55-sa hahahaha..una e kisha ke pallati perballe shpine..ke ai i sali kelmendit e ke parasysh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

O Hotgirl,hahaha,e kam parasysh se tani lexova shkrimin tend te meparshem.Ti kalon poshte tunelit ..por po te lash une ama,se siper tynelit eshte shtepia ime :lol: Po ky pallat eshte bere vone rreth viteve 90, dhe kur ka mbaruar une kam dal jashte.

bip,bip,jeeeeee.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] po emanuela me duket se e kisha ditlindjen..sidoqft edhe mu me kan pjellur ne 1 date kshu qe skom faj se e kisha me date 28 prill..po nejse rrofsh per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Llape /pf/images/graemlins/frown.gif S'kam dit gjo per ditelindjen tende una /pf/images/graemlins/frown.gif

:kiss: :kiss: :kiss: Edhe 100!

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Seriozi:
[qb] O Hotgirl,hahaha,e kam parasysh se tani lexova shkrimin tend te meparshem.Ti kalon poshte tunelit ..por po te lash une ama,se siper tynelit eshte shtepia ime :lol: Po ky pallat eshte bere vone rreth viteve 90, dhe kur ka mbaruar une kam dal jashte.

bip,bip,jeeeeee. [/qb]
epo qeke plak ti pra..
po si rashe na tuneli u pa puna po i bi gjat e gjat anej na yqmeti...e ke parasysh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozi

Primus registratum

Yqmeti na ka lën shenden se ju prish dyqani.Po ti akoma me biberon qeke perderi sa tridhjet vjeçaret te duken pleq /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

hehehe jo me..po meqe kishe ik qe para 90-tes thashe qe ishe noj plak..po ke 30-ta mir qeke /pf/images/graemlins/smile.gif
e gjynaf yqmeti vallai..ka perfunu ene ne burg tashti ai cuni..gjynof mo..

assassino26

Primus registratum

O Llape sna tregove icik me hollesisht ka e kalove ditlinjen edhe ca bone...Sna tregove edhe ca bone me ato birrta qe me ke premtu mu edhe ku i ke mcef...Shpresoj me nanji ven te ftofet se edhe u nrof koha shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hehehe jo me..po meqe kishe ik qe para 90-tes thashe qe ishe noj plak..po ke 30-ta mir qeke /pf/images/graemlins/smile.gif
e gjynaf yqmeti vallai..ka perfunu ene ne burg tashti ai cuni..gjynof mo.. [/qb]
Burgu per burra eshte po mos e vrit menjen

hot

Hotgirl

deri mtashi kena shpetu..burgu osh per burrat..parukeria osht per femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

llapaqeni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] O Llape sna tregove icik me hollesisht ka e kalove ditlinjen edhe ca bone...Sna tregove edhe ca bone me ato birrta qe me ke premtu mu edhe ku i ke mcef...Shpresoj me nanji ven te ftofet se edhe u nrof koha shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amon mer ca hollesie qe me mjes tu pi ja hollesia...sa per birrat mos u merzit mer se nuk e haroj une .se sjom si puna jote qe te vij ke veni punes edhe bone sikur nuk me nifje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif birrat e lejme ndonje dite me tedin edhe ikim ku te doni ju...besoj se je dakort...

hey jo tja fusni e te me q*** nonen aty re /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb]
Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] O Llape sna tregove icik me hollesisht ka e kalove ditlinjen edhe ca bone...Sna tregove edhe ca bone me ato birrta qe me ke premtu mu edhe ku i ke mcef...Shpresoj me nanji ven te ftofet se edhe u nrof koha shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
amon mer ca hollesie qe me mjes tu pi ja hollesia...sa per birrat mos u merzit mer se nuk e haroj une .se sjom si puna jote qe te vij ke veni punes edhe bone sikur nuk me nifje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif birrat e lejme ndonje dite me tedin edhe ikim ku te doni ju...besoj se je dakort...

hey jo tja fusni e te me q*** nonen aty re /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahaha
Pse mer langaraq boja sikur ste njifja...Nejse mo,sa per ate punen tjeter mos ki merak se un 1 birre edhe i meze du vetem,ste harxhoj shume.
Ahh se harrova(te Rogneri) :idea: :smash:

llapaqeni

Primus registratum

amon mer se e di qe ti nuk do me pi shume maksimumi 1 arke me birra do..por nejse shoqeria nuk ka shpenzime...te rogneri vallai me te thone te drejten na ri pak si ngusht..por po deshe ec e ja fusim ke tymi ose bojme noi ruge me noi katun qorre anej ka periferia e tirones