hahahaha mos mthuj qe je na 55-sa hahahaha..una e kisha ke pallati perballe shpine..ke ai i sali kelmendit e ke parasysh?? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Seriozi:
[qb] Sa shume qe paska ketu nga rruga Myslym Shyri.Po pallati perballe drejtoiris se policis ju kujtohet.55-sa.Keshtu i thonin te gjithe. [/qb]
Llape /pf/images/graemlins/frown.gif S'kam dit gjo per ditelindjen tende una /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb] po emanuela me duket se e kisha ditlindjen..sidoqft edhe mu me kan pjellur ne 1 date kshu qe skom faj se e kisha me date 28 prill..po nejse rrofsh per urimin /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
epo qeke plak ti pra..Fillimisht postuar nga Seriozi:
[qb] O Hotgirl,hahaha,e kam parasysh se tani lexova shkrimin tend te meparshem.Ti kalon poshte tunelit ..por po te lash une ama,se siper tynelit eshte shtepia ime :lol: Po ky pallat eshte bere vone rreth viteve 90, dhe kur ka mbaruar une kam dal jashte.
bip,bip,jeeeeee. [/qb]
Burgu per burra eshte po mos e vrit menjenFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hehehe jo me..po meqe kishe ik qe para 90-tes thashe qe ishe noj plak..po ke 30-ta mir qeke /pf/images/graemlins/smile.gif
e gjynaf yqmeti vallai..ka perfunu ene ne burg tashti ai cuni..gjynof mo.. [/qb]
Mos u gzo kaqi fort se edhe grate e kane hak :smash:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] hahahahaha :thumbsup: [/qb]
amon mer ca hollesie qe me mjes tu pi ja hollesia...sa per birrat mos u merzit mer se nuk e haroj une .se sjom si puna jote qe te vij ke veni punes edhe bone sikur nuk me nifje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif birrat e lejme ndonje dite me tedin edhe ikim ku te doni ju...besoj se je dakort...Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] O Llape sna tregove icik me hollesisht ka e kalove ditlinjen edhe ca bone...Sna tregove edhe ca bone me ato birrta qe me ke premtu mu edhe ku i ke mcef...Shpresoj me nanji ven te ftofet se edhe u nrof koha shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahaFillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb]amon mer ca hollesie qe me mjes tu pi ja hollesia...sa per birrat mos u merzit mer se nuk e haroj une .se sjom si puna jote qe te vij ke veni punes edhe bone sikur nuk me nifje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif birrat e lejme ndonje dite me tedin edhe ikim ku te doni ju...besoj se je dakort...Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb] O Llape sna tregove icik me hollesisht ka e kalove ditlinjen edhe ca bone...Sna tregove edhe ca bone me ato birrta qe me ke premtu mu edhe ku i ke mcef...Shpresoj me nanji ven te ftofet se edhe u nrof koha shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hey jo tja fusni e te me q*** nonen aty re /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]