:lol: :lol:Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] HOTGIRL-it dhe Assass. ja gjeta shpin .. mejeni men tashi kur ti coj deshmitaret e jehovait dit per dit ke shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
SHYQYR QE NUK MA DI NJERI SHPIN MU..HAHAHAHAHA JA HODHA BYTHESFillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb] HOTGIRL-it dhe Assass. ja gjeta shpin .. mejeni men tashi kur ti coj deshmitaret e jehovait dit per dit ke shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vallai me lomsh na bone..Fillimisht postuar nga Assassino plak:
[qb]E mi e shef qe komshiet e tuja njof une...Te rruga M.Shyri,perballe rrugices qe shko te Policia,eshte lokal Tarzani,njit eshte Rodeo.Jo ke ai pallati,por nga e majta kur je me ftyre perballe ktij pallatit,e ke parasysh rrugicen me 1 kalim qe te nxjerr shkurt te rruga e Kavajes.Palati i pare,qe ka nga mrapa kte rrugicen qe te nxjerr ke rruka e Kavajes eshte ky qe them un [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush pallat me se na bone lomsh..
una per vete e kam pas aty afer ke policia shpin..
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahahahahaha..coja assit se una ja hudha bythes..sjam mo aty..coji me mire ke komshija /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga usta_Qima:
rofsh moira...je si shpirt...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] A e dini qe llapaqeni ka ditelindjen....???Apo mos me genjeu mua ai....???
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Megjithate edhe 100 rrusho... :kiss: [/qb]
Jo mi ti je shume e mireFillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] Jam teper e mire per ty yllo /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk di qysh mundesh me than njato fjale i here /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kam heq dore tashi,kan ik tangat nga moda,me mire dal lisho fare.KShu thone ka pas nejt edhe njona...Mase na bi takohena rastesisht rrugev te Tiranes :idea:Fillimisht postuar nga diavolessa:
[qb] O pika, paske harru vec me vesh tangat e kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]